FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 26 dec 2016, 16:09

LjoZee je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Iskreno nisam zadovoljan. Bobic i Hasanovic nisu za Zelju. Dino jeste nase dijete,ali nikad nisam vidio nesto u njemu. Bobic rezerva u Slobodi i oni ga dovedu. Statistika mu uzasna jos dok je u Velezu igrao. Zeba bi mogao pomoci. Od njega to ocekujem. Nismo lijepo krenuli.
Manje citaj anamo onaj forum, uzeo si statistiku od jednog forumasa. Statistika nema nikakve jer je igrao u ekipi koja je ispala iz lige.
A sto onda nije igrao u Slobodi ? 4 nastupa ima ako se dobro sjecam.
Nije igro sto ih je husara ucjenjivo sa piricem i na kraju ih izradio, a bolji je golman od pirica ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 26 dec 2016, 16:10

LjoZee je napisao/la:Iskreno nisam zadovoljan. Bobic i Hasanovic nisu za Zelju. Dino jeste nase dijete,ali nikad nisam vidio nesto u njemu. Bobic rezerva u Slobodi i oni ga dovedu. Statistika mu uzasna jos dok je u Velezu igrao. Zeba bi mogao pomoci. Od njega to ocekujem. Nismo lijepo krenuli.
Kada smo već kod statistike, ako smo istu čitali ;)
Interesantno kako je brzo "ugušen" taj pokušaj da se činjenicama proba dati mišljenje.

Demokratski :rol:

Bježi ba Željo92@ ne zajbaji, ti ćeš nam reći šta ćemo čitati :mrgreen:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 26 dec 2016, 16:10

Poslije priprema ce vjerovatno biti 23 igraca u prvom timu, znaci svaka pozicija po 2 igraca i 3 golmana.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Sinisa (Memija, Stanic) - Bogi (?) - Bocca (Osmankovic) - ? (Besirevic)
Markovic (Radinovic) - Blagojevic (Hasanovic)
Miro (Zeric) - Zeba (Bekric) - Krizman (?)
Lendric (Nikolic)

Ovako je kako sad stvari stoje, upitnici bi se trebali dovesti. Te imamo jednog desnog beka viska, znaci ili prodaja Memije ili tjeranje Stanica, ili da Stanic uzima minute Besirevicu na lijevom beku.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 dec 2016, 16:12

Neandertalac je napisao/la:
Kada smo već kod statistike, ako smo istu čitali ;)
Interesantno kako je brzo "ugušen" taj pokušaj da se činjenicama proba dati mišljenje.

Demokratski :rol:

Bježi ba Željo92@ ne zajbaji, ti ćeš nam reći šta ćemo čitati :mrgreen:
Gukni golube za pojacanje :mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 26 dec 2016, 16:15

amazon je napisao/la:Znaci doveli novog Fejzica. Malo nam jedan daj jos. Joj sta rade hahahahaha
Prvoo Bobic nista nije losi od Fejzica cak je i bolji- ovo znaci jedno posto veca ima ponudu ako nas ne napusti sad na zimu ide naljeto 100% U tursku
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 dec 2016, 16:16

amar92 je napisao/la:Poslije priprema ce vjerovatno biti 23 igraca u prvom timu, znaci svaka pozicija po 2 igraca i 3 golmana.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Lendric (Nikolic)

Ovako je kako sad stvari stoje, upitnici bi se trebali dovesti. Te imamo jednog desnog beka viska, znaci ili prodaja Memije ili tjeranje Stanica, ili da Stanic uzima minute Besirevicu na lijevom beku.
Mislim da se stana ne treba gledat kao bek, vec kao univerzalac, koju god poziciju da mu das moze odigrat, i treba nam takav igrac, najbolji kad je bio cini mi se da je igro desno krilo, uostalom stana daje 150% na terenu za zelju, da ga opet otjeraju zamjerio bih im bas

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 dec 2016, 16:17

Rekao sam ti jednog još davno. Eto i Aco@ nešto slično spominje.
Mojne da ja najavljujem, slaba mi "statistika" :mrgreen:

Off. Administratori, smeta ova reklama za normalno pregledavanje foruma. Sužava ga.

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 dec 2016, 16:19

Neandertalac je napisao/la:Rekao sam ti jednog još davno. Eto i Aco@ nešto slično spominje.
Mojne da ja najavljujem, slaba mi "statistika" :mrgreen:
Mislio sam da nema nista od njeg nakon sto portali svasta napisase, hvala :thumbup:

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 26 dec 2016, 16:22

irfo je napisao/la:
amar92 je napisao/la:Poslije priprema ce vjerovatno biti 23 igraca u prvom timu, znaci svaka pozicija po 2 igraca i 3 golmana.
Bobic (Fejzic, Cenan)
Lendric (Nikolic)

Mislim da se stana ne treba gledat kao bek, vec kao univerzalac, koju god poziciju da mu das moze odigrat, i treba nam takav igrac, najbolji kad je bio cini mi se da je igro desno krilo, uostalom stana daje 150% na terenu za zelju, da ga opet otjeraju zamjerio bih im bas
Moze i tako se gledati na tu situaciju ali mislim da bi za sve najbolje bila prodaja Memije, on je zasluzio to a nama bi dobri dosli ti novci. Svakako je Sinisa bolji bek od njega. Uglavnom sto se tice dolazaka tu su ova 3 upitnika i moguce jos jedan veznjak ukoliko se Dino ne dokaze Petrovicu. Odlasci su jasni, Vecu sam vec uracunao, Memija mozda, Beganovic sigurno.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 26 dec 2016, 16:23

Vladimir Volkov !? :) skupa nam je to igracka, a ne znam u kakvoj je formi sada ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 dec 2016, 16:32

Bosko Jankovic slobodan igrac, taman za nas :kafa:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 dec 2016, 16:34

irfo je napisao/la:Bosko Jankovic slobodan igrac, taman za nas :kafa:
:kafa:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 dec 2016, 16:34

:mrgreen:

Popisi sve sta je slobodno sa tm-a pa protabirimo ima li sta za nas ... :mrgreen:

Sad je malo jasnije zasto je Slavko doveo Bobica ... :salut:

1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 dec 2016, 16:38

Bobic je strasan golman,veliki peh za njega je to sto je Piric morao biti broj 1 u Slobodi i stanje u Velezu kad je bio.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 26 dec 2016, 16:39

Ma Irfoo Popunjeni smo na njegovom mjestu Zeba, Bekric , nismo mi dostigli nivo taj da mozemo priustit ovakvog igraca :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 dec 2016, 16:40

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 26 dec 2016, 16:48

LjoZee je napisao/la:Zar Kostic nije produzio ugovor sa Slobodom ?
Ma daleko od toga je produzio bilo ko s njima ugovor-Kostic ce da tuzi slobodu Jer zeli da dodje u Zelju on je zavrsen samo da dobije papire:)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 dec 2016, 16:50

Irfo@

Težak je život Ćenanov. Još samo kada bi znali najbitniju stvar; koliko mu je jorgan dug. :kafa:

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 dec 2016, 16:52

Neandertalac je napisao/la:Irfo@

Težak je život Ćenanov. Još samo kada bi znali najbitniju stvar; koliko mu je jorgan dug. :kafa:
Dobar je radnik cenan bgm
a ti si ga kritikovo nedavno sto je pitar :kafa: , da je pitar ne bi im ga sukno i preso kod nas kad je bio kapiten, meni je zbog tog drag ko pelak :mrgreen:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 dec 2016, 16:53

Bobic bolji od Pirica? Neko je i to izvalio. Nemojte da nam se raja smije. Prosjecan golman kojem je najveci domet u karijeri, ima 29 godina, raspali Velez. Ako nam je Bobic korak prema evropskom Zelji kolektivno se trebamo roknuti. Imas Fejzica iste kvalitete kao Bobic i logika ti nalaze da dovedes perspektivnog golmana ili guras nekog iz nase skole. Ako ode Veca mi ostajemo na dva prosjecna golmana poted kojih ne mozemo gurati nekog mladog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.