SarajlijaTM je napisao/la:https://www.facebook.com/photo.php?v=706331686048110
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SVAKA CAST MOSTARCI!!! SAMO NASTAVITE OVAKO!!!

SarajlijaTM je napisao/la:https://www.facebook.com/photo.php?v=706331686048110
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SVAKA CAST MOSTARCI!!! SAMO NASTAVITE OVAKO!!!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:https://www.facebook.com/photo.php?v=706331686048110
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SVAKA CAST MOSTARCI!!! SAMO NASTAVITE OVAKO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mostar braaattooo
Danas je Maletić podbacio,ali se ne bi složio s tobom da je njegove dovođenje promašaj Možda bi malo Okića trebalo na klupu, puno petlja sa loptom i dosta kontri upropasti zato što previše komplikuje ili bi ga možda trebalo oprobat kao klasišnog špica,a da Maletić i Hajdarević igraju po krilima jer mislim da su obojica korisniji igrači od Okića. Okić stvarno nekad zna odigrat majstorski,ali ima i dosta mana, nejak je u duelima,jedino uspije nešto uraditi ako mu ufor gurnes loptu a i tada dosta puta zna da zakomplikuje situaciju.anel81m je napisao/la:Ja se bunim od kad su doveli Maletića, i znao sam da će Dino radi njega na klupu.Momak kroz zid ide loptom, kroz zid, i nikakvi Maletići i pizde materine nisu zaslužili da Dino sjedi na klupi.Čovjek gine na terenu, i stvarno je dovođenje Maletića bio dobar promašaj.Uzeo nam je pare a unazadio igru.Dino mora u prvih 11 na desno krilo!!!zizu1991 je napisao/la:Hoću Hajdarevića u prvom timu.![]()
Momak gine svaki put kad igra, i to ne samo zbog borbenosti, momak zaslužuje da bude u prvih 11 !
Ne želim ga gledati na klupi !![]()
Kad dade gol, kako ljubi grb Veleža, takvi igrači se drže na terenu kao uzor ostalima, a ne ostavljaju na klupi !![]()
Iznova i iznova dokazuje koliki je kvalitet, na kojoj god krilnoj poziciji da igrao, a trpaju se igrači koji mu ne mogu kopačke čistit' !
Moj AV, ima ih ovdje sto su meni htjeli oci kopat prije par godina kad sam ja govorio da je stabilizacija prva i osnovna stepenica ka jakom Velezu. Ljudi koji vode Velez jesu grubi i mozda i mozda malo neotesani, ali ljudi rade ispravno i drukcije se nije moglo. Nije se trosila lova na pojacanja dok se ekonomija u klubu ne sredi. Velez je radi toga morao tavorit na dnu dok se sve ne sredi. Nije se dovodilo sta se ne moze priustit. I sad je ovo pocetak izlaska iz tunela jer je sve redovno i klub ide ka plusu. Idemo van tinela ali nismo jos izasli.aleksandar_veliki je napisao/la:Sve je u lovi, Velez je trenutno najuredjeniji klub i zato dolaze i dobre igre. Plate redovne, zna se ko sta radi i onda rezultat ne moze izostati. Bravo Uprava, bravo strucni stab, bravo igraci. Mnogo srece u nastavku.
Druze u pravu si ali na njemu su uvijek dva igraca kad primi loptu jer svaka ekipa racuna na njega kao najopasnijeg. Po meni je samo protiv Slavije odigrao vrhunski i 5 minuta protiv Olimpika kad je dao onaj goChupacabra je napisao/la:Bravo Rođeni. Dino nije da zaslužuje nego mora igrat u prvih 11, a onog Okića ja ne kontam majke mi, i da je tri gola zabio meni je smiješan igrač, nema utakmice da on dva dobra pasa sastavi, još vrati loptu iz šesnesterca njima u kontru, ma bjeri u pm.
Ma gledam ga bola, u većini situacija može odma predat loptu nekome, al on se vrti nešto hoće da prođe kroz dvojicu i onda odigra pogešan pas, *ebote vazda isto identično,NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Druze u pravu si ali na njemu su uvijek dva igraca kad primi loptu jer svaka ekipa racuna na njega kao najopasnijeg. Po meni je samo protiv Slavije odigrao vrhunski i 5 minuta protiv Olimpika kad je dao onaj go
Bravo uprava, naravno da će demantovati Zorana Rajovića propao kao kauč. Pa bi on ko sad u Velež da zaradi još koju paru. Sada mu Velež valja Sam se nudi. Ko visoko leti nisko pada.Adma je napisao/la:Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
ne mislim da će biti baš laganoANTIFA ! je napisao/la:Tako se to radi idemo Rođeniiii !
U srijedu pobjedit Rijeku i onda protiv Sarajeva napravit vrhunsku atmosferu i uzeti nova 3 boda![]()
U klubu nam netrebaju isluženi igrači, koji dođu samo da bi uzeli još koju kintu pred kraj karijere.Nadam se da ni u budućnosti neće biti takvih.puza je napisao/la:Bravo uprava, naravno da će demantovati Zorana Rajovića propao kao kauč. Pa bi on ko sad u Velež da zaradi još koju paru. Sada mu Velež valja Sam se nudi. Ko visoko leti nisko pada.Adma je napisao/la:Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
Bravo uprava!!! U Velezu i za sve nas si nepozeljan. ZdravoooooooooAdma je napisao/la:Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.