Odmara, od cega? Ako ce pravedno rotirati red je da Džeko igra, ali nikad ne znaš kod njega, vidjet cemo uskoroemir_ je napisao/la:edin danas vjerovatno odmara, teško da zaigra nakon partije aguera i johnsona protiv stoke-a
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma ne rotira on nista, eno je fino izjavio silva da im je aguero main striker, prema tome...ZOI84 je napisao/la:Odmara, od cega? Ako ce pravedno rotirati red je da Džeko igra, ali nikad ne znaš kod njega, vidjet cemo uskoroemir_ je napisao/la:edin danas vjerovatno odmara, teško da zaigra nakon partije aguera i johnsona protiv stoke-a
...
"odmara" sam napisao u smislu, "klupa" i pocinju Baloteli i Aguero naprijed, iza njih Silva, Milner, Nasri, ToureZOI84 je napisao/la:Odmara, od cega? Ako ce pravedno rotirati red je da Džeko igra, ali nikad ne znaš kod njega, vidjet cemo uskoroemir_ je napisao/la:edin danas vjerovatno odmara, teško da zaigra nakon partije aguera i johnsona protiv stoke-a
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Jao jao, opet je na klupi, opet Aguera samo ubacio u prvu postavu... Pa sta taj misli 

i balotelli je u prvoj.twostepsfromhell je napisao/la:Jao jao, opet je na klupi, opet Aguera samo ubacio u prvu postavu... Pa sta taj misli
dzeko klupa.
...
Hart, Zabaleta, Kolo, Vincent Kompany, Clichy, Yaya, Milner, Silva, Nasri, Balotelli, Sergio Aguerotwostepsfromhell je napisao/la:Jao jao, opet je na klupi, opet Aguera samo ubacio u prvu postavu... Pa sta taj misli
Samo Aguera?
Dzeko na ljeto posudba,, ili da bog prodaje pa makar morao zaigrati za Juve??? Samo neka ide bilo gdje!!! mislim da bih u 90 % ekipa imao mjesta u prvih 11,, osim mozda Reala, Barcelone Chelsea i Manestera x2!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeku mozemo ocekivati samo u kupovima u prvoj postavi, o jakim utakmicama da ne pricam, on je ovom povredom pogotovo izgubio sve sanse za prvih 11 u buducim utakmicama. Definitivno nije bas neki miljenik Mancinija, u odnosu na ovu drugu dvojicu u napadu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 dec 2011, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
E ovo je vec za brigu, pocet cu misliti da Džeko stvarno treba mijenjati klub
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Da je Dzeko igrao proslu protiv Stoke-a danas sigurno nebi bio u prvoj, a Mancini bi rekao da ga odmara, sta je sa Aguerom, covjek stalno igra, kako nece postizat golove :SSamoZeljo je napisao/la:Hart, Zabaleta, Kolo, Vincent Kompany, Clichy, Yaya, Milner, Silva, Nasri, Balotelli, Sergio Aguerotwostepsfromhell je napisao/la:Jao jao, opet je na klupi, opet Aguera samo ubacio u prvu postavu... Pa sta taj misli
Samo Aguera?
- Cincinnatus
- Kontakt:
Hehehe sta je bilo? Jel ono opet rotacija? 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Chelsea?vrebac86 je napisao/la:Dzeko na ljeto posudba,, ili da bog prodaje pa makar morao zaigrati za Juve??? Samo neka ide bilo gdje!!! mislim da bih u 90 % ekipa imao mjesta u prvih 11,, osim mozda Reala, Barcelone Chelsea i Manestera x2!!
koji ste debili u pm... pa kad zabijaju i AGUERO I BALOOOOO!!!! edin je igrao tri zaredom od prve i nije dao gol, to su bile tekme protiv arsenala, bayerna i norwicha, a onda dvije pauze jer je balo zabijao i kad je trebo pocet povrijedio. i ja da sam Manchini ja bi poceo s balom i Kunom... a vi imate problem sto ne mislite na uspjeh kluba nego samo na edina... ako krene lose edin prvi ulazi i zabija!!!
4-IN-A-ROW
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vuse ni u Mancinijevu rotaciju ne vjerujem.
Ocigledno da ima neki pik na Dzeku, jer nema smisla toliko ga odmarati. Da je barem bio najgori u onim odigranim tekmama, ali on odigra na najvecem nivou i vrlo cesto je znao biti strijelac.
Kazu, nije se lijepo nadati ili radovati necijoj povredi ali ne sumnjam da bi nas 90% bilo presretno ukoliko bi se Aguero ili Balonja povrijedili.
Ocigledno da ima neki pik na Dzeku, jer nema smisla toliko ga odmarati. Da je barem bio najgori u onim odigranim tekmama, ali on odigra na najvecem nivou i vrlo cesto je znao biti strijelac.
Kazu, nije se lijepo nadati ili radovati necijoj povredi ali ne sumnjam da bi nas 90% bilo presretno ukoliko bi se Aguero ili Balonja povrijedili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Danas sam fan WBA. Dabogda se i onaj garonja povredio.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ako cemo tako gledati ni Balo nije dvije zabio, a Kun je prije imao seriju od 4 utakmice kad nije zabio , pa nisu završili na klupi. Svi znamo da je Džeku smjestio na klupu poslije golova i asistencija i dao šansu Baloteliju, sad bi valjda isto trebao dati šansu i Džeki.emir_ je napisao/la:koji ste debili u pm... pa kad zabijaju i AGUERO I BALOOOOO!!!! edin je igrao tri zaredom od prve i nije dao gol, to su bile tekme protiv arsenala, bayerna i norwicha, a onda dvije pauze jer je balo zabijao i kad je trebo pocet povrijedio. i ja da sam Manchini ja bi poceo s balom i Kunom... a vi imate problem sto ne mislite na uspjeh kluba nego samo na edina... ako krene lose edin prvi ulazi i zabija!!!
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 26 dec 2011, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.
edin uvijek odigra odlicno.... nekako mi je draze ako zaigra protiv Uniteda u Liverpola u kupovima nego danasOmerbavarac je napisao/la:Vuse ni u Mancinijevu rotaciju ne vjerujem.
4-IN-A-ROW
Na teren izlazi najbolja ekipa po Manciniju, bez ikakvih rotacija i pick.i materina.
Uzimajuci sve u obzir: povrede, formu, umor, raspolozenje, je l' ga zabio k'o sinoc i slicno.
Kak'e ba rotacije
Uzimajuci sve u obzir: povrede, formu, umor, raspolozenje, je l' ga zabio k'o sinoc i slicno.
Kak'e ba rotacije
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ma ljudi ba, nece ga Mancini da uvodi, nece da rizikuje, da se povreda nedo Bog jos vise pogorsa, da izgubi tako vaznog igraca, koji mu je uvijek uzdanica u vaznim utakmicama, za razliku od ove (gdje i Balo moze dati ruku)... 

Izdržati, to je temelj vrline!