NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zasluzili ste danas tri boda, mi jako losi. Ovo nam je vratilo od nekih prijasnjih tekmi. Jedina zamjerka je nesportsko valjanje vasih igraca, puhne vjerat, padaju kao da ih je grom pogodio. Trebali ste iskoristiti priliku i zabiti za dva nula, a u dva navrata ste to mogli. Sretno u borbi za izlazak u Evropu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Pantarei79
- Kontakt:
Dok je igrao Barbi i Ćorići, radili smo pritisak prema naprijed i željo nam nije mogao ništa. Pa bolan željovci zadnjih 10-15 min nisu mogli potrčati, a on izvadio sve ofanzovon što smo imali i ubacio Danu, koji je više stoper nego vezni i stopera Perišića. Onda smo se povukli i pustili ih da nam dođu do naših 16m. Zašto??? Zato što nisu mogli sami, pa da im pomognemo. Da se nismo povukli svi golmanu u krilo nebi Kjosevski bio na 30-40m od svog gola sam ko duh.
Ponavljam, golmanov je gol, ali zašto smo se bespotrebno povukli po ko zna koji put??????
Ponavljam, golmanov je gol, ali zašto smo se bespotrebno povukli po ko zna koji put??????
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Realno,prosuli ste 2 boda.
Nadigrali ste nas u svim poljima,mi jako losi danas.
Sretno u nastavku.
Nadigrali ste nas u svim poljima,mi jako losi danas.
Sretno u nastavku.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Evolve
- Kontakt:
Nemoj te srat! Keta glavu gore, odlicno je branio. Desava se ovo, sreco kurwo ****!!! Svejedno smo im trebali uvalit 4 gola prije svega ovog!
NK Široki Brijeg
Prčga... Ne treba Ketu krviti, dešava se svakome... Napadač kad promaši "prazan" gol nitko ništa, sad golmana razapinjat nema smisla... A svakako smo 3. pa tako da i nije neka velika tragedija 

...
Postoji li nesretniji klub na planeti od NK Sirokog Brijega?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Sta cu kad ga volim.Android je napisao/la:Postoji li nesretniji klub na planeti od NK Sirokog Brijega?

Je.baji ga druze... Vratit ce nam se ovo nekad!
Bagara prekuco danas!
NK Široki Brijeg
Ma volim ja njega svaki put jos vise i vise nakon ovakvih stvari ali realno, skratili su nam zivot jedno 10 godinaEvolve je napisao/la:Sta cu kad ga volim.Android je napisao/la:Postoji li nesretniji klub na planeti od NK Sirokog Brijega?![]()
Je.baji ga druze... Vratit ce nam se ovo nekad!
Bagara prekuco danas!

Pisao sam ja za Drazena cim je dosao da cemo imati velike koristi od njega, odlican je igrac za nase lige
Yebiga, idemo dalje, pobjediti Radnik i doci na korak do osiguranja Europe
HRHB
HRHB
Branio je on i u Zrinjskom odlično pa je bio treća opcija. Vidim sad i zašto. Cijela ekipa se boriti i budu bolji i radi nekvalitetnog golmana ispaštaju. Biti ćemo provincijski klub sve dok dovodimo igrače na način na koji dovodimo. Pusti biljeg golmana Soldu i dovedi treću opciju Bandića. Lijepo. Da se razumijemo i Soldo je griješio itekako. Ali ovako. Nikada.Evolve je napisao/la:Nemoj te srat! Keta glavu gore, odlicno je branio. Desava se ovo, sreco kurwo ****!!! Svejedno smo im trebali uvalit 4 gola prije svega ovog!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Losa procjena, jbga... Kazem, desava se. Mi smo trebali utakmicu zgotovit ranije.PERO1234 je napisao/la:Branio je on i u Zrinjskom odlično pa je bio treća opcija. Vidim sad i zašto. Cijela ekipa se boriti i budu bolji i radi nekvalitetnog golmana ispaštaju. Biti ćemo provincijski klub sve dok dovodimo igrače na način na koji dovodimo. Pusti biljeg golmana Soldu i dovedi treću opciju Bandića. Lijepo. Da se razumijemo i Soldo je griješio itekako. Ali ovako. Nikada.Evolve je napisao/la:Nemoj te srat! Keta glavu gore, odlicno je branio. Desava se ovo, sreco kurwo ****!!! Svejedno smo im trebali uvalit 4 gola prije svega ovog!
NK Široki Brijeg
2,5 obojicaOrjuna je napisao/la:Bagarić i Zloma na sezonu ipo potpisali?
HRHB
HRHB
Ljubav je bol, Široki Briježe moj.
Rekli bi hajdukovci za Hajduk, sad mi mozemo definitivno preuzet sve od njih, isti smo totalno, cak smo i titulu osvojili iste godine
Rekli bi hajdukovci za Hajduk, sad mi mozemo definitivno preuzet sve od njih, isti smo totalno, cak smo i titulu osvojili iste godine

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Najviše boli što smo protiv Želje osvojili 2 boda a trebali smo 9. Nemamo nikako sreće protiv njih, danas ovo, na Pecari pada Bralic u sudačkoj nadonkadi, a prije toga Menalo prečku pogađa, na Grbavici u 8 mjesecu smo ih također nadigrali i prečku i stativu imali, a na kraju oni 10 bodova ispred nasLoveSB96 je napisao/la:Ljubav je bol, Široki Briježe moj.
audere est facere!
spursman je napisao/la:Najviše boli što smo protiv Želje osvojili 2 boda a trebali smo 9. Nemamo nikako sreće protiv njih, danas ovo, na Pecari pada Bralic u sudačkoj nadonkadi, a prije toga Menalo prečku pogađa, na Grbavici u 8 mjesecu smo ih također nadigrali i prečku i stativu imali, a na kraju oni 10 bodova ispred nasLoveSB96 je napisao/la:Ljubav je bol, Široki Briježe moj.
E bas to, prva utakmica izdominirali smo ih, 2 puta precku pogodili, onda posle toga na Pecari ih trebali zavrsit u prvih 15min kako je pocelo, Stipe promašio za 2-0 i umjesto toga izgubimo 1-2 i onda ovo danas, tuga velika.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Pa sta covjek da napise posle ovoga?!!
Umjesto barem 10 bodova vise i prvog mjesta mi jos moramo drhtati za trece. Nije to uopce necija greska,nesto s razlogom,neko **** prokleta sreća!
Ljudi nam po golu opalili nisu u picku materinu,3 komad smo im trebali uvalit. Razbili ih ko beba zvecku usred Grbavicw bez 5(?!!) najboljih igraca.
Nemam rijeci stvarno. Momci i Gorane svaka cast na pripremi utakmice i na odigranom. Bagaricu samo nastavi,odlican pocetak.
Umjesto barem 10 bodova vise i prvog mjesta mi jos moramo drhtati za trece. Nije to uopce necija greska,nesto s razlogom,neko **** prokleta sreća!
Ljudi nam po golu opalili nisu u picku materinu,3 komad smo im trebali uvalit. Razbili ih ko beba zvecku usred Grbavicw bez 5(?!!) najboljih igraca.
Nemam rijeci stvarno. Momci i Gorane svaka cast na pripremi utakmice i na odigranom. Bagaricu samo nastavi,odlican pocetak.
SAMO ŠIROKI!
Sarajevo izgubilo u Mostaru, ostaje +5. U sljedecem kolu nama stize Radnik, oni igraju protic Zelje tako da se nadam da ce biti +8 

HRHB
HRHB
Pa ovo se ne događa ni na školskom igralištu osnovnoškolaca moj Keta..
Ovo je nemoguće šta nam se dešava ove sezone s okvirima gola i primanjem golova u 90+(Borac,Krupa,Željo 2x)
Svaka čast ekipi na igri,ipak smo opet napravili +5 i plovimo ka tom trećem mjestu.
Šteta,šteta za pobjedu ovo je postalo frustrirajuće koliko ozljeda,prečki,primanja golova u sudačkoj..
Ovo je nemoguće šta nam se dešava ove sezone s okvirima gola i primanjem golova u 90+(Borac,Krupa,Željo 2x)
Svaka čast ekipi na igri,ipak smo opet napravili +5 i plovimo ka tom trećem mjestu.
Šteta,šteta za pobjedu ovo je postalo frustrirajuće koliko ozljeda,prečki,primanja golova u sudačkoj..
Samo jedno ime
Evo sada polako dolazim sebi,jos mi je tesko vjerovati da se dogodilo to sto se dogodilo.
Necu nista pisati o utakmici,znate moje misljenje...
Necu nista pisati o utakmici,znate moje misljenje...
Igraj Široki ti si najbolji!
A gdje dadosmo vam Bandića
da je sreće bilo, ostao bi naš treći golman...

da je sreće bilo, ostao bi naš treći golman...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...