Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 jan 2011, 19:12

Neka neka vazno je da su nama ostali konchesky,kirgyakos,maxi,aurelio,poulsen,jovanovic oni su ipak budusnost kluba i veliki talenti, idemo mi pravac i propast :( kladim se da ni suareza necemo dovesti ma necemo devesti nikog ima da nam igraju ovi debili dok neispadnemo u englesku 2 coca colu ligu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 18 jan 2011, 19:13

E jest mi zao Babela , pa trebali su ga poslati na posudbu negdje prije godinu - dvije , a ne da truhne na klupi pa bi mozda i bilo nesto od njega . I gdje sad zavrsi smijesno !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2011, 19:13

fera je napisao/la:ma nista od suareza sad nam ga holandžani nece dati jer smo ih zeznuli za babela
Nemoj mi snove rusitii molim te pusti me da se nadam makar jos dan dva.
Nocas kad krenem spavat i boga zamolim za zdravlje zamolit cu ga i za ovo:
[youtube][/youtube]
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jan 2011, 19:14

Lily je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Bolji je jer jedini ima navijačice na ovom forumu :lol: :lol: :lol: :lol:

kolko ti godina navijaš za njih
Znaš ono kad se rodiš i daju ti ime onakvo kakvo se roditeljima sviđa, kažu ti da si te i te vjere jer su ti i roditelji te, kažu ti koja ti je nacionalnost jer živiš u toj i toj državi. E, moj tata navija za liverpool skoro 30 godina. Veliki je navijač, i prvo što je uradio i mene je usmjerio u tom pravcu. Šta ja znam kol'ko navijam, stvarno ne znam tačno. Jer. moglo bi se reći od momenta kada mi je tata pričao o sjajnom klubu iz Engleske i o tome kako se on osjećao kada se igralo finale LP-a 84' i kako su ga svi zajebavali na poluvremenu jer je ličio na Pruzza, koji je bio izjednačio.
Znači od kada znam za sebe volim taj klub. Al' vjerujem da me nešto nije dirnulo kad sam prvi put vidjela Anfield i cula YNWA, ne bih sad bila navijačica Liverpoola kao moj tata. Odo ja daleko. :mrgreen: Ozbiljnije navijam za Liverpool od 5./6. razreda osnovne. Eto. :D
navijaj i dalje ,i valjda ćeš doživiti lijepe trenutke sa Liverpolom ,pošto u zadnje vrijem se i ne radujete puno (kao i mi ,ali sam ja doživio nekoliko lijepih trenutaka ) ti samo Ligu Prvaka
ja bi lično volio da se Liverpol vrati na stare staze slave
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 jan 2011, 19:21

Svi pravi navijaci drugih klubova vjerujem zele Liverpoolu da se vrati na stare staze slave
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 19:23

@Torres Da Killa

Nadam se kao i ti da ce preci. :mrgreen:

Pod hitno nam treba neki napadac, jer onda ce i Torres puno bolji biti, a boljeg partnera od Suareza...nema.!
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 jan 2011, 19:24

Romariooo je napisao/la:Svi pravi navijaci drugih klubova vjerujem zele Liverpoolu da se vrati na stare staze slave
Jok, želimo gledati Tottenhama i Citya u Ligi Prvaka.. :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jan 2011, 19:26

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
ja sam nekoliko puta mijenjao misljenje o Babelu, i sad mislim da on ima predispozicije da bude među 10 najboljih igraca na svijetu, ali on nema "mozga" da to iskoristi, i jos uvijek smatram da je babel unistio svoju karijeru onda kad je otisao na OI, jer ono nije bilo fer od njega prema klubu i zbog toga mu rafa nije dao igrati, i sigurno ga je i to psihicki unistilo, a kasnije je vise visio na Twitteru nego na treningu, i taj Twitter ce ga otjerati iz Liverpoola, i zao mi je zbog toga, mnogo sam puta pisao protiv njega, ali on mi je jedan od drazih igraca, i sigurno je najbolje i za njega i za klub da ide iz Liverpoola
Recimo da to od njega nije bilo fer, al zasto je uopste to toliko bitno :?: Ako igrac ima dosta potencijala, ako je skupo placen i ako mislis da je potreban timu, za kojeg djavola je ta olimpijada morala biti tolika prepreka :?: Znaci, tu se kaznjavala njegova, da tako kazem, "drskost" i to je bilo ispred onoga sto je mogao dati klubu ( da napomenem da mu je plata 1000% bila redovna) :roll: I ja mislim da je tu klub vise izgubio nego sam Babel :roll:

A za twitter, Lucas i Johnson takodjer vise na tome i ko zna koliko jos nasih igraca :roll: :evil:
naravno da je to bitno, Rafa mu je zabranio da ide na OI i on to nije poslusao, i naravno da ce biti kaznjen zbog toga ;)

nije problem u tome sto on ima profil na twitteru, problem je sto vise visi na twitteru nego sto trenira ,i kao sto vec @monolog rece, babel je neradnik, nije dovoljno imati samo talenat, mora se trenirati, boriti za svoje mjesto, a to babel nije radio, nego je visio na Twitteru i mnogo puta je sam sebi otezao situaciju objavljujuci na Twitteru ono sto nije trebao

babel je imao tri prilike i nije ih iskoristio i sam je kriv zbog toga, zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, jos je mlad, odlazi u dosta slabiju ligu ali ako ne bude trenirao opet nece biti nista od njega ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 19:28

Odlično !

Za Babela smo dobili finih 7 miliona,bolje i za njega i za nas što je otišao.Njegova priča je ispričana i prepričana 1000x želim mu sve najbolje i siguran sam da će dominirati u Njemačkoj. 8-)

Evo nekih lijepih trenutaka od Babela:

[youtube][/youtube] :lol:

[youtube][/youtube] 8-)
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 jan 2011, 19:29

Nije mi zao zbog odlaska Babela, jedino mi je malo nejasno otkud mu Hoffenheim...
Ali eto, tamo ce stalno igrati, i jbg zeznuce nam Vedu.
A najiskrenije se nadam da ce biti nesto od dolaska Suareza i Downinga, pravo bi nam valjali.
A o Taiwu necu ni pricati, on bi nam legao ko budali samar...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 19:31

Slazem se @ackeey, ta 3 pojacanja i mislim da mozemo izlaziti na kraj i sa najboljima. 8-)

@Sretno Babelu, hvala mu za sve.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 19:42

Meni je zao Babela, sto u ove 3-4 godine u Liverpoolu nije dobio pravu priliku da pokaze svoj talenat.
Ni Benitez, ni Hodgson, pa ni Kenny mu nisu dali pravu priliku....

Klipovi koje je postavio @reds, pokazuju da je sjajan igrac. Sve u svemu, HVALA TI ZA SVE, RYANE.

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 jan 2011, 19:43

Ovaj čovjek ubija iz svake pozicije

49 golova u 48 utakmica :ugeek:
Torres & Suarez = neprocjenjivo :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 19:44

ILoveLFC je napisao/la:Meni je zao Babela, sto u ove 3-4 godine u Liverpoolu nije dobio pravu priliku da pokaze svoj talenat.

Klipovi koje je postavio @reds, pokazuju da je sjajan igrac. Sve u svemu, HVALA TI ZA SVE, RYANE.
Na klipu je i Benzema strasan igrac.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 19:45

Nail for Real je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Meni je zao Babela, sto u ove 3-4 godine u Liverpoolu nije dobio pravu priliku da pokaze svoj talenat.

Nebitno...na tim klipovima su prikazani neki golovi, ali ko god prati kako on igra...zna o kakvom se igracu radi!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 19:46

:mrgreen:
Prvi pa penal protiv Rode :mrgreen:
fujjj ostalo negledam inace Vampira sam gledo protiv Real Madrida u drugoj tekmi nista nije pokazao, a nije bog zna sta ni u ostalom tekmama LP..

Benzemu kad ubacis u klip i golove iz repke i kada je vagno Spahu mahhh...kakav maradona :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 jan 2011, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 18 jan 2011, 19:49

Pa zar nije ?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 19:50

Rizah je napisao/la:Ovaj čovjek ubija iz svake pozicije

49 golova u 48 utakmica :ugeek:
Torres & Suarez = neprocjenjivo :ugeek:
Samo onda će Meireles na klupu ako Suarez dođe. :cry:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 19:53

Ne mora Meireles van. :D

.............Reina............
Glen..Carra...Agger..Fabio
......Lucas....Gerrard......
............Meireles..........
Kuyt.......Torres.....Suarez

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 19:53

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne mora Meireles van. :D

.............Reina............
Glen..Carra...Agger..Fabio
......Lucas....Gerrard......
............Meireles..........
Kuyt.......Torres.....Suarez
STRASNO ! :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 8 gostiju.