NK Zvijezda Gradačac

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2015, 00:15

batigol777 je napisao/la:Pa ristic kud ce bolji dobar je ristaga uvijek maksimalno daje meni je bilo zao sto nas napusto a drago mi je da se vratio dobar je igrac.
Neznam kakav je status halilovica u slobodi naseg bivseg i on bi nan dobro dosao.
Halil vise nije s nama, slobodan je...mogli bi ga testirati, ali mislim da nije vise on ni za tog ranga takmicenja

a za ligu federacije i treba iskusna ekipa, prekaljena...da se ne boje udarit, da imaju neki autoritet...doveli ste vi odlicnih igraca za ovu ligu gdje je dovoljno imati 5 dobrih igraca da se boris za vrh..2 defanzivca, 2 vezna i golgeter, ostali samo da popunjavaju

jer opet na velikom broju terena ne igra kvalitet nego novac..pored ekipe i dobra svota para mora da se pripremi jer nazalost savez diriguje ko ce da udje..ko uspije urgirati na vecem nivou taj i ulazi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 jul 2015, 00:28

Sjeća li se neko ovog napadača http://www.transfermarkt.ba/marjan-jugo ... eler/46306 ja mislim da bio top za ovu nasu ligu, kad je igrao kod nas zabio 4 gola u 6 utakmica, vješt i borben, a vidim i slobodan.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jul 2015, 01:03

toplo vas MOLIM,apelujem i savjetujem al jaranski...MOLIM VAS nemojte se bas uzdati u igracki kadar...i sa top igracima u toj kaljugi od lige nista vam nije sigurno..prve ce komsije ici u kost i da vam skinu skalp..zivi bili pa vidjeli...a strasne se stvari tolerisu..jbg,moze im se....pun k u r a c talova nekih je tu....pogledao sam nekoliko tekmi Sloge u 2. federalnoj..pa vjerujte da se tu igra opustenije i bez nekog pritiska nego u 1. federalnoj..plus sto ce iduce sezone NAJVJEROVATNIJE ispast pola lige..znaci,mala bara puno krokodila....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 03 jul 2015, 02:18

staragarda je napisao/la:toplo vas MOLIM,apelujem i savjetujem al jaranski...MOLIM VAS nemojte se bas uzdati u igracki kadar...i sa top igracima u toj kaljugi od lige nista vam nije sigurno..prve ce komsije ici u kost i da vam skinu skalp..zivi bili pa vidjeli...a strasne se stvari tolerisu..jbg,moze im se....pun k u r a c talova nekih je tu....pogledao sam nekoliko tekmi Sloge u 2. federalnoj..pa vjerujte da se tu igra opustenije i bez nekog pritiska nego u 1. federalnoj..plus sto ce iduce sezone NAJVJEROVATNIJE ispast pola lige..znaci,mala bara puno krokodila....
Slazem se u potpunosti

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 03 jul 2015, 02:57

Sjeti se kad u Gracanici daja sam krenu na gol stoper ga uhvati za dres povuce mjesto crvenog kartona sudija svirnu faul za brastvo. A to je jedna od tih famoznih lakrdija a bilo ih je ....
Tako da znamo sta nas ceka al nadam se da je siruacija sada bolja nego tada u svakom pogledu i komsijskom i sudijskom al vidjet cemo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 jul 2015, 06:25

staragarda je napisao/la:toplo vas MOLIM,apelujem i savjetujem al jaranski...MOLIM VAS nemojte se bas uzdati u igracki kadar...i sa top igracima u toj kaljugi od lige nista vam nije sigurno..prve ce komsije ici u kost i da vam skinu skalp..zivi bili pa vidjeli...a strasne se stvari tolerisu..jbg,moze im se....pun k u r a c talova nekih je tu....pogledao sam nekoliko tekmi Sloge u 2. federalnoj..pa vjerujte da se tu igra opustenije i bez nekog pritiska nego u 1. federalnoj..plus sto ce iduce sezone NAJVJEROVATNIJE ispast pola lige..znaci,mala bara puno krokodila....
Neće samo komsije zapinjat,već i svi ostali.Mi smo sada za ovu ligu kao Sarajevo u Premijer.Sarajevo je jedva bod izvlačilo od otpisanih,al ajd.Činjenica je da imamo čovjeka u savezu koji će se potruditi da i sudije budu protiv nas.Sve to stoji,al kvalitet naspram drugih mora doći do izrazaja,malo podmazat gdje treba i to je to.Znamo mi da je vama zao sto ste sami sa kantona u PL,al eto nas sljedeće sezone,no sikiriki :beba: :beba: :beba:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jul 2015, 08:10

Za sada prelazni rok solidno odrađen. Bojim se samo da naši ne planiraju dovoditi drugog napadača sad kada je došao Ristić. Takođe vidim da je potpisao golman iz juniorskog pogona, isto nevjerujem da bi se u narednoj sezoni uz Brkića mogli osloniti na njega. Znači po mom nekom skromnom mišljenju potreban još jedan golman i napadač koji može postići 15-ak golova za sezonu(i za njega ne treba žaliti keš). Mislim da bi uz sadašnji kadar i popunu ove dvije pozicije koje sam naveo u startu odradili 70% posla i bili glavni kandidat za ulazak u Premier Ligu. Ostalo 30% što je ostalo da se radi su lopovluci, sudije itd. čega je ova liga puna. Ali nemora nama niko soliti pamet igrali smo mi tu liga dvije godine, jednu smo bili među prve tri a drugu prvi. Znači znamo i mi kako to hoda. I ta liga sigurno nije bila bolja tad nego sad, šta više bila je sigurno neregularnija pa smo mi na kraju sa svojim kvalitetom isplivali uz naravno malu pomoć koja nema veze sa samom igrom.

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 03 jul 2015, 09:56

vatreni je napisao/la:Neće samo komsije zapinjat,već i svi ostali.Mi smo sada za ovu ligu kao Sarajevo u Premijer
Napisao sam vec ranije da nikome nece bitno vase ime, tradicija, minuli uspjesi...svi ce igrati za spasavanje prvoligaskog statusa i svaki ce teren biti vruc...ne samo "prvoligaskom Sarajevu" nego i svim ostalim klubovima.

Inace, to sto ste ispali iz PL ne znaci da ste "Sarajevo za ostale klubove". Ima u Prvoj ligi fino organizovanih kolektiva. Sto vise podcjenjujete ostale ekipe, to ce vam bolnije padati svaka cinjenica sa kojom cete se susresti u ovoj ligi. Pitajte evo @staragarda, vaseg prijatelja, protiv cijeg ste kluba upravo vi zapeli, nabrijali se i niste komsijama htjeli pustiti bod za opstanak u PL ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 jul 2015, 09:59

Zoom088 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Neće samo komsije zapinjat,već i svi ostali.Mi smo sada za ovu ligu kao Sarajevo u Premijer
Napisao sam vec ranije da nikome nece bitno vase ime, tradicija, minuli uspjesi...svi ce igrati za spasavanje prvoligaskog statusa i svaki ce teren biti vruc...ne samo "prvoligaskom Sarajevu" nego i svim ostalim klubovima.

Inace, to sto ste ispali iz PL ne znaci da ste "Sarajevo za ostale klubove". Ima u Prvoj ligi fino organizovanih kolektiva. Sto vise podcjenjujete ostale ekipe, to ce vam bolnije padati svaka cinjenica sa kojom cete se susresti u ovoj ligi. Pitajte evo @staragarda, vaseg prijatelja, protiv cijeg ste kluba upravo vi zapeli, nabrijali se i niste komsijama htjeli pustiti bod za opstanak u PL ;)

Puno seres momcino a malo jedes,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jul 2015, 10:20

Bezveze se zatežu odnosi između klubova sa kantona. Ali da smo krkani mi između jesmo i nema sigurno većih ni u jednom drugom kantonu. Primjera je bezbroj:
Zvijezda-Sloboda - kada je Sloboda ispala
Zvijezda-Sloboda - kada je Zvijezda ispala
Budućnost - Sloboda - kada je Budućnost ispala
Bratstvo - Sloboda -Slobodi treba za ulazak
Gradina - Zvijezda - Zvijezdi trebalo za ulazak
i da dalje ne nabrajam ovo su samo neke friškije i poznatije.
Nijedna utakmica nije direktno odlučivala ali sva je mogla pomoć drugoj ekipi da ostvari svoj cilj.
Zato se bezveze prepiremo kada su svi klubovi sa našeg kantona isti, vode se onom starom narodnom NEK KOMŠIJI CRKNE KRAVA.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 10:51

Zoom088 je napisao/la:

Prepotetnijih forumasa nisam odavno vidio , ovi ljudi su toliko umisljeni da jednostavno ne mogu ih gotiviti ili simpatisati njihov ulazak naredne godine , iako sam lokal patriota i uvijek sam gotivio klubove s kantona vise nego recimo sarajevske ili iz drugih krajeva i uvijek navijam da neko s kantona ima sto bolji plasman ali ove "pitare" iz Gradacca jednostavno ne mogu. :puke:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 jul 2015, 11:14

Ljubomora je čudna stvar ;)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 jul 2015, 11:17

Samo cu ti reci jedno BUDI ZVIJEZDA BUDI SAMPION!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 jul 2015, 11:32

sodaacm@ stoji da smo malo prepotentni,mi što brže skontamo da smo trenutno u prvoj a ne u Pl-I biće bolje za nas,ali isto tako moraš priznati da postoji i malo ljubomore u odnosu na naš klub(barem bih kod mene to bio slučaj) bolja infrastruktura,više novaca,zvučnija pojačanja itd.. istina je od prilike negdje u sredini ;)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 jul 2015, 11:33

sodaacm je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Prepotetnijih forumasa nisam odavno vidio , ovi ljudi su toliko umisljeni da jednostavno ne mogu ih gotiviti ili simpatisati njihov ulazak naredne godine , iako sam lokal patriota i uvijek sam gotivio klubove s kantona vise nego recimo sarajevske ili iz drugih krajeva i uvijek navijam da neko s kantona ima sto bolji plasman ali ove "pitare" iz Gradacca jednostavno ne mogu. :puke:
Znaci mozemo opet ocekivat razbijen bus kad se sretnemo? :lol: :lol:
Rascisti u svojoj avliji prvo. Pa onda dodji srat nama. Jedini vi nemate nijednog "prijatelja" na kantonu. Sa svima ste u guti i onda dodjes ovdje o necemu pricat. Ako ti nesto smeta, djeluj. Inace mozes lagano raspalit nazad na vjecitu prvoligasku temu ;)

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 03 jul 2015, 11:34

Prvoligasko sarajevo :bih:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 03 jul 2015, 11:36

desetkamarakane je napisao/la:Prvoligasko sarajevo :bih:
hoće pitarima biti drago u kojem se kontekstu spominju na ovoj temi :)

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 03 jul 2015, 11:49

Ma na forumu uvijek treba krenuti od cinjenice da stav navijaca nije stav kluba. To sto pojedinci pisu ne treba poistovjecivati s klubom. Ja zelim i Zvijezdi i Bratstvu i Buducnosti, a naravno prije svega svom Radnickom da se sto prije nadju u drustvu najboljih. Takodjer, zelim i Gradini da se sto prije vrati u Prvu ligu FBiH.

A onima koji od takmicenja prave pijacu zelim da "crkne krava" ;)

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2015, 12:11

zmaj348 je napisao/la:sodaacm@ stoji da smo malo prepotentni,mi što brže skontamo da smo trenutno u prvoj a ne u Pl-I biće bolje za nas,ali isto tako moraš priznati da postoji i malo ljubomore u odnosu na naš klub(barem bih kod mene to bio slučaj) bolja infrastruktura,više novaca,zvučnija pojačanja itd.. istina je od prilike negdje u sredini ;)
Svaka cast na priznavanje jer je to ocigledno, a ljubomore s moje strane nema, daleko od toga a niti vas mrzim ,iskreno ,sto pojedinaca imate ovde na forumu je za ne povjerovati,,, mnogi vasi ne vjeruju kada kazem da bi vise volio vas u PL ili bilo koji klub s TK u PL nego neku drugu ekipu iz drugih krajeva BH ali sa ovakvim pisanjem ovde i omalozavanjem drugih ekipa samo sebi "neprijatelja" mozete stvoriti.
Sto se tice kamenovanja vaseg busa , niti sam gadjao niti cu ikada gadjati kako vas tako bilo ciji autobus, jer je to za mene maloumno i da Sioux sam ali se ne dicim tim aktom, ali i razumijem i one koji su bili na prijateljskoj s vama i kako kazu razne prijetnje ste upucivali njima ali kako god nisam niti cu ikada biti pristalica ikakvog kamenovanja, niti bilo kojeg nasilja, Smijesno je sto neki od vas prijete Siouxima , nemoj te biti kao Hljumani prijetili godinu dana i na kraju supljak,(drago mi je zbog toga, jer su shvatili da onaj napad na njih nema veze s 95% Siouxa) a vi kao navijaci se ne mozete porediti s Siouxima ni po cemu, realno ,isto tako Radnicki se ne moze porediti s Zvijezdom ni po igrackom kadru ni po infrastrukturi stadiona ali to ne znaci da ste ne pobjedivi, jer je ova liga je sve samo ne normalna.
Pozz

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 03 jul 2015, 12:25

Šta ste vi to sioxi 20 vas nije bilo do jučer. Sad nešto pričate, idi bolan ruglo vam od stadiona, terena i niko vas ne voli u okolini jer ste smradovi mrtvi kamenovali nas, banovice i ostale sve bez razloga Al valja doć u Gradacac.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.