Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 09:22

Bosco je napisao/la: a ne po FM-u i jutub klipovima.... Ja bih prije izabrao Dempseya nego Hazarda iskreno.
:lol: :lol: :roll:

Pa kad možeš birat zašto ne izabrat najbolje ?! A Real je sigurno bolji od Arsenala. To samo sljepac ne može vidjet ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2012, 09:38

Kakve veze ima Real sa svim tim...naravno da je bolji klub, to ni budala ne može poricat, ali jednostavno ne razumijem kakve veze oni imaju? Davno su pošla vremena kad je san svakog fudbalera na svijetu bio igrat za Real Madrid. ;)

Nekad i ne treba izabrat najbolje, recimo nama bi bolji bio Casillas nego Szczesny ali koliko bi nas uzelo sad Casillasa? :roll: Hazard nije profil za Arsenal, barem ne po svom odvratnom karakteru. Gotze jeste, Dempsey pogotovo jeste.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 09:42

Karakter ne znamo, bar ja ne znam. Ne možeš sudit po njegovim izjavama putem printanih medija pogotovo o tome. Iskreno on je meni predobar igrač, sa puno žara i sa ljepom tehnikom u igri. Krilo je veoma dobro koje može igrat i u sredini i na bilo kojoj strani. Sad šta bi on volio a šta će dobit to je drugo. Jarane i ja bih da vozim GL Mercedesa al sam na Golfu II ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 apr 2012, 09:44

Dobar si, ja nemam ni vozački. :mrgreen:

Ja nikad nisam rekao da nije on fantastičan igrač, ali ako će nakon godinu-dvije nakon što ga Arsenal establira na najvećem nivou otici dalje onda nam i ne treba. Bolje onda uzet Dempseya koji ne moze nista losije od njega odigrat trenutno...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 09:49

E o tome ne znamo. Kao što nismo znali ni kakav će bit Nasri, jedan od mojih miljenika u Arsenalu :/. Nažalost, budućnost je kocka. Naravno ako se Hazard može dovest za normalnu lovu onda sam da se dovede, sve ostalo tu je Wenger da bolje promisli i razmisli i izvuće kakvog francuza od 16-17 godina ;)

Nekad i ja poželim da nemam vozački kad sjedam u ovu trokolicu al jbg.takav je život :D

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 16 apr 2012, 10:20

GunnerS je napisao/la:E o tome ne znamo. Kao što nismo znali ni kakav će bit Nasri, jedan od mojih miljenika u Arsenalu :/. Nažalost, budućnost je kocka. Naravno ako se Hazard može dovest za normalnu lovu onda sam da se dovede, sve ostalo tu je Wenger da bolje promisli i razmisli i izvuće kakvog francuza od 16-17 godina ;)

Nekad i ja poželim da nemam vozački kad sjedam u ovu trokolicu al jbg.takav je život :D
Necu unaprijed da pricam o Hazardu mislim kad bi za jednu finu, normalnu sumu htio preci to bi bilo idealno za nas jer malog stalno pratim i dobro bi bio pojacanje za nas,ali sef odlucuje. :roll: ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2012, 11:07

Slažem se sa kolegom Mirzom. :D Ako je ta suma tamo negdje do 15 miliona funti, što da ne. Više od toga, mislim da ne vrijedi. Imamo mi 3-4 internacionalna talenta u svojim redovima, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Ako to još ne možemo reći za Rya, odnosno ako to već neki neće priznati za Rya (da budem precizniji) ,tu su Chamberlain, Wilshire i Szczesny na golu. Mislim da je to dovoljno, još pogotovo kad sam vidio da Chamberlain ima ugovor do 2017. :shock:

Što se tiče Clinta, ja sam njegov veliki pristalica. Još prošle sezone mi se svidjela ideja da od dodje u Arsenal. Čini mi se kao miran dečko, koji bi imao šta dati Arsenalu. Desno krilo, po potrebi ofanzivni vezni i napadač, sa dobrim njuhom za gol, dobrom tehnikom i solidnom brzinom. A i cijena ne bi trebala biti pretjerano velika.

Inače ,kako kaže cilj mu je igrati jednog dana Champions League i otići na još koje SP-o sa svojim USA-om. Hvala bogu, mi smo jedna od velikih ekipa, koja takvim igračima može zagarantovati igranje na najvišem nivou kakav je sigurno liga prvaka. K'o što kaže Wenger tek u ligi prvaka se može prepoznati pravi kvalitet ekipe.

Dempsey mi se dopao još od ove emisije (football mundial):
[youtube][/youtube]

Možete čuti svu njegovu priču. I iza polovice videa možete vidjeti zašto mi se baš smuči nekako gledati ga dok sve ovo priča. Ne vjerujem da je to imalo lagan život jednog čovjeka, al' život ide dalje, prema tome što je rekao čini mi se kao veliki borac, jer je uspio dogurati čak do Premiershipa, do solidne ekipe kakva je Fulham i do toga da danas o njemu pričamo kao četvrtom najboljem strijelcu engleske lige i momku koji je sa pozicije krila ,u jednoj takvoj ekipi zabio nevjerovatnih (za mene jeste nevjerovatnih) 22 gola i pri tome uspio još 7 puta asistirati u nepunih 42 utakmice ove sezone, što će reći više od gola na svaku drugu utakmicu.

Još jedan igrač, koga bih silno volio vidjeti u Arsenalu je Giroud. Negdje čitah da bi bio dostupan za 16 miliona eura, što je taman. A i on ima sjajan osjećaj za gol, pravi rutiner. A 26 godina mi je nekakav garant da će najbolje godine provesti u Arsenalu.

-Podolski, Giroud, Dempsey, Vertonghen (=13+16+12+10=51 milion i neka zabava počne. :mrgreen: ). Eventualno još jednog veznjaka, al' i ne treba, Benayouna zadržat ,više bih to volio.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2012, 11:44

Ukoliko bi dosla pojacanja koja je spomenuo @Arnelinho bilo bi odlicno. Mada ja ne bih bio nezadovoljan i da dodju samo trojica, pa mozda cak i dvojica, ali da neko ipak dodje. Prvo Podolski, pa Dempsey, pa Vertonghen pa onda Giroud. Sad bi Giroud mogao i doci i ne doci ukoliko ostane Park. Inace ovakva pojacanja trebaju, jer imamo 3-4 igraca koja imaju ogroman potencijal da postanu dobri igraci, tako da bi ovo bio dobar balans. Vise starijih i iskusnijih igraca, te ovi mladji da uce pored njih, i da popune ostala mjesta.
Celik!3,2,2.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 16 apr 2012, 11:50

Arnelinho je napisao/la:Slažem se sa kolegom Mirzom. :D Ako je ta suma tamo negdje do 15 miliona funti, što da ne. Više od toga, mislim da ne vrijedi. Imamo mi 3-4 internacionalna talenta u svojim redovima, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Ako to još ne možemo reći za Rya, odnosno ako to već neki neće priznati za Rya (da budem precizniji) ,tu su Chamberlain, Wilshire i Szczesny na golu. Mislim da je to dovoljno, još pogotovo kad sam vidio da Chamberlain ima ugovor do 2017. :shock:

Što se tiče Clinta, ja sam njegov veliki pristalica. Još prošle sezone mi se svidjela ideja da od dodje u Arsenal. Čini mi se kao miran dečko, koji bi imao šta dati Arsenalu. Desno krilo, po potrebi ofanzivni vezni i napadač, sa dobrim njuhom za gol, dobrom tehnikom i solidnom brzinom. A i cijena ne bi trebala biti pretjerano velika.

Inače ,kako kaže cilj mu je igrati jednog dana Champions League i otići na još koje SP-o sa svojim USA-om. Hvala bogu, mi smo jedna od velikih ekipa, koja takvim igračima može zagarantovati igranje na najvišem nivou kakav je sigurno liga prvaka. K'o što kaže Wenger tek u ligi prvaka se može prepoznati pravi kvalitet ekipe.

[youtube][/youtube]

Možete čuti svu njegovu priču. I iza polovice videa možete vidjeti zašto mi se baš smuči nekako gledati ga dok sve ovo priča. Ne vjerujem da je to imalo lagan život jednog čovjeka, al' život ide dalje, prema tome što je rekao čini mi se kao veliki borac, jer je uspio dogurati čak do Premiershipa, do solidne ekipe kakva je Fulham i do toga da danas o njemu pričamo kao četvrtom najboljem strijelcu engleske lige i momku koji je sa pozicije krila ,u jednoj takvoj ekipi zabio nevjerovatnih (za mene jeste nevjerovatnih) 22 gola i pri tome uspio još 7 puta asistirati u nepunih 42 utakmice ove sezone, što će reći više od gola na svaku drugu utakmicu.

Još jedan igrač, koga bih silno volio vidjeti u Arsenalu je Giroud. Negdje čitah da bi bio dostupan za 16 miliona eura, što je taman. A i on ima sjajan osjećaj za gol, pravi rutiner. A 26 godina mi je nekakav garant da će najbolje godine provesti u Arsenalu.

-Podolski, Giroud, Dempsey, Vertonghen (=13+16+12+10=51 milion i neka zabava počne. :mrgreen: ). Eventualno još jednog veznjaka, al' i ne treba, Benayouna zadržat ,više bih to volio.
Benayoun out pod hitno, meni se uopste nesvidja ali nikako. 8-)

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 16 apr 2012, 11:55

MirzaGunner je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Slažem se sa kolegom Mirzom. :D Ako je ta suma tamo negdje do 15 miliona funti, što da ne. Više od toga, mislim da ne vrijedi. Imamo mi 3-4 internacionalna talenta u svojim redovima, pogotovo u ofanzivnom dijelu. Ako to još ne možemo reći za Rya, odnosno ako to već neki neće priznati za Rya (da budem precizniji) ,tu su Chamberlain, Wilshire i Szczesny na golu. Mislim da je to dovoljno, još pogotovo kad sam vidio da Chamberlain ima ugovor do 2017. :shock:

[youtube][/youtube]

Benayoun out ja ga negotivim, a sto se tice tih igraca slazem se moze nije frka. :D :P

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2012, 12:03

Iz Bayerna, našeg najvećeg konkurenta za njegovo dovodjenje:
‘He was impressive when he played for France in the friendly against Germany.

‘But he is a player who is very similar to Mario Gomez and we are looking for a striker to complement his style.’
However, Louis Nicollin is determined to keep his prized asset for at least another season and make Arsenal wait:

He told French radio station RMC SPORTS:

‘He is a smart kid and I hope he stays here.

‘When we play in the Champions League he will help us progress further and I hope he stays another year.’
Iz redova Marseja, još jednog konkurenta:
‘This is a player who wants to play in the Champions League next season and it seems we are not going to get there.

‘That is why I do not believe we have any chance to sign him.

‘I don’t believe he will leave France this summer because he will want to play with Montpellier in the Champions League.’
‘I have always stated that it would be a dream to play in England. But I am focused on Montpellier for now because I owe them a lot. I don’t want to think about too many things at once.

‘We are all hoping to play in Europe and the next couple of months will be a turning point in our season.

‘My personal objective is to score 20 goals and end the season on top of the scoring charts.

‘I also want to go to the Euros with the French team, so it is only right that I aim to finish above the other forwards.’
On (Giroud) o Arsenalu i Premiershipu:
‘I love the French feel at Arsenal and the atmosphere that is created by the fans. They always support their players.

‘For me there is no doubt that the Premier League is the best in the world. I love to watch the matches on television. For me it is dream to play there one day.’

‘But out of respect to my club I am not considering my future at the moment and we will decide soon what is best for both parties.’
His agent, Guillaume Sola, confirmed this earlier today:

‘The interest in Olivier comes from all four major European leagues: the Spanish, the German, English and Italian. Paris Saint-Germain, Olympique Marseille and Lyon also follow him – and one of these three represents a track much hotter than others.’
Procijenite sami. Inače sve preuzeto sa http://gunnersphere.com" onclick="window.open(this.href);return false; .

10 stvari koje trebamo znati o Giroudu :lol:

@Mirza: Meni je baš gotivan. :mrgreen: Kad treba uskoči i odigra, kad ne treba zadovolji se klupom. :)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 apr 2012, 12:06

Da je nama dovesti uz Lukasa, Belhandu i Jana onda se nebi postidio reci da mozemo cak i double osvojiti sljedece sezone. Iako se nesta prica da Arsenal zeli dvojac iz Ajaxa Jan-Eriksson, koji bi nas kostao 30m.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 12:31

Wigan ?! :roll:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 apr 2012, 12:36

Lagano 2:0 ili 3:1. Biraj! Ako bude Ramiz u pocetnom sastavu, onda mozemo biti zadovoljni i sa 1:0.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2012, 12:38

7-0 ;) :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 12:40

Profesor je napisao/la:Lagano 2:0 ili 3:1. Biraj! Ako bude Ramiz u pocetnom sastavu, onda mozemo biti zadovoljni i sa 1:0.
Hehe, ne znam zašto toliko potenciraš da je on loš ( čim smanjuješ rezultat mislim da misliš da je on loš :D ) ?!
Lik jednostavno voli držati loptu u nogama svojim što nekada i nije tako loše, npr. kad čuvamo rezultat :D

Mislim da nećemo tako laganini pobjedit, mislim da će bit teška utakmica al prvo poluvrijeme će odlučit pobjednika :) ( isto Milan tarto :D )

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 apr 2012, 12:50

Kazem da je losiji od Rosickog, koji ce nocas poceti od prve minuta. Bogu hvala! Mislim da je Ramiz zreo ili za posudbu ili da ga AW da na mjesto CM-a. Jer i sljepac vidi da on nije za CAM-a. Dobra vjest je povratak Gervinha, Diabya i Gibbsa :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 13:15

Ma kakva posudba. Nema govora, več je on zreo za Arsenal samo što nije još se našla njegova pozicija ;) Vidjet ćemo, ima vremena. Uostalom povratkom Wilshera on će bit njegova zamjena ja sam siguran u to.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2012, 13:17

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 apr 2012, 13:29

Profesor je napisao/la:Da je nama dovesti uz Lukasa, Belhandu i Jana onda se nebi postidio reci da mozemo cak i double osvojiti sljedece sezone. Iako se nesta prica da Arsenal zeli dvojac iz Ajaxa Jan-Eriksson, koji bi nas kostao 30m.
Drug moj ovaj dvojac kad bi doveli ja bi plesao od sreće po kući. Eriksen je igračina već, odličan vezni igrač sa dobrim završnim pasom. Nemojte zaboraviti da ima samo 18 godina :D A za Janka smo već sve ustanovili, on je prioritet uz Dempseya ovaj prelazni rok. Ipak, Ajaxova je to škola :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 0 gostiju.