jok, doći će radi tebe da mu mjaučeš pod prozorom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
300 milja od Tanovica za sto godina. Ako legne prije derbija, ne bi im bio u kozi, Meša suhi list, Tuce masno tkivo 22 %...
Na stranu zezancija iako neozbiljna cifra za ozbiljne klubove s obzirom da mi nismo ozbiljan klub onda bas ozbiljna cifra.
Na stranu zezancija iako neozbiljna cifra za ozbiljne klubove s obzirom da mi nismo ozbiljan klub onda bas ozbiljna cifra.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Kojih 300 000 kojeg Tanovica.Ma pitari su donji ionako ali mi smo problem.
Pa eto vrh, dok nije gore dobro je

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
hahahahahahahahahaha

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Samo da hoce zavrsiti ova sezona,po prvi put uz Zelju mi ne fale utakmice i uzivam u pauzi.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nema veze sa trenerom, ali ima veze sa klubom, stadionom i ambijentom kojeg mi navijaci priredimo. Zna se na sta novinari misle kad postave pitanje i zna se na sta svi misle kad odgovore Grbavica. Najljepsi stadion i najbolja atmosfera. Ne umanjujte to zbog nekih drugih razloga.
Priznaj Ljoze rahatniji si ovako.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam vjeruj.

Ali, ni ja nesto specijalno ne cekam nastavak prvenstva. Sve mi je ono "meh" sto se tice energije kod svih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad se sjetim prije,brojis dane i jedva cekas plavo proljece....
A sad bih mogao do juna bez stresa
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ovo do sad u ovoj 2021. je preloše. Iole ozbiljnija ekipa (prvih 6,7 u PL BiH) će nas nadigrati, i možemo dobiti na sreću ili na neku budalaštinu. Ove lošije ćemo mi nadigrati, i nadam se da ćemo uzimati bodove, a ne ko na jesen. Sve u svemu nadam se da ćemo izaći u evropu.
Raspadamo se...
Drugacije okolnosti, jbg.

Gledam bas maloprije tekstualne izvjestaje sa zimskih priprema prosle godine. U 90% utakmica pogotovo pred kraj igrao je sastav koji je u ona 4 kola igrao s tim da je upao Ramovic koji nije bio na pripremama, ali uglavnom to je to bilo i formacija i imena. Sta se covjeku desilo da godinu nakon nit sta uigrava nit ista ja stvarno ne znam.
Tad si znao na čemu si s većinom igrača jer je većina njih dobro i igrala. Nisi morao razmišljati oko bekova jer su Siniša i Pavić skupa skupili haman 10 asistencija u prvoj polusezoni. Jedino je oko štopera u tom trenutku bilo dileme jer smo doveli 4 nova ali su 3 bili tada u opticaju za igru, pa nismo znali da li će ispasti Koske ili Frane. Vezni red nisi imao potrebe da rotiraš jer je bio u tom trenutku najbolji u državi Dado - Meša - Štilić. Još Štilić u formi u kojoj je hladno najbolji igrač lige. Veseli je ličio na krilo iako nije davao golove, Rama je desno korektno odrađivao posao i u špicu si imao najboljeg strijelca lige. I da dodam imao si samo jednu formaciju u kojoj si igrao tj. 4-2-3-1. Sad imaš 2 formacije i hrpu varljivih igrača.LjoZee je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:00Drugacije okolnosti, jbg.
Gledam bas maloprije tekstualne izvjestaje sa zimskih priprema prosle godine. U 90% utakmica pogotovo pred kraj igrao je sastav koji je u ona 4 kola igrao s tim da je upao Ramovic koji nije bio na pripremama, ali uglavnom to je to bilo i formacija i imena. Sta se covjeku desilo da godinu nakon nit sta uigrava nit ista ja stvarno ne znam.
A imam utisak da je ovo njemu zajebancija postalaLjoZee je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:00Drugacije okolnosti, jbg.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To je ubaceno naknadno. Vidit cemo za prijenos. Ne zna se jos
It's better when it's live
Zivota mi i ja imam taj utisak posebno nakon Zrinjskog. Izjava na nivou ko da je obicni posmatrac utakmice bio.

Braconi, jbg valjda do sada nakon svih sastava, formacija mozes ustaliti prvih 11 od onog sto imas. Mi nemamo uigranu akciju neku nakon kornera jer se izvodjac stalno mijenja i akteri.braco je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:11Tad si znao na čemu si s većinom igrača jer je većina njih dobro i igrala. Nisi morao razmišljati oko bekova jer su Siniša i Pavić skupa skupili haman 10 asistencija u prvoj polusezoni. Jedino je oko štopera u tom trenutku bilo dileme jer smo doveli 4 nova ali su 3 bili tada u opticaju za igru, pa nismo znali da li će ispasti Koske ili Frane. Vezni red nisi imao potrebe da rotiraš jer je bio u tom trenutku najbolji u državi Dado - Meša - Štilić. Još Štilić u formi u kojoj je hladno najbolji igrač lige. Veseli je ličio na krilo iako nije davao golove, Rama je desno korektno odrađivao posao i u špicu si imao najboljeg strijelca lige. I da dodam imao si samo jednu formaciju u kojoj si igrao tj. 4-2-3-1. Sad imaš 2 formacije i hrpu varljivih igrača.

Vidjet ćemo protiv Krupe i Širokog.LjoZee je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:17Zivota mi i ja imam taj utisak posebno nakon Zrinjskog. Izjava na nivou ko da je obicni posmatrac utakmice bio.![]()
Braconi, jbg valjda do sada nakon svih sastava, formacija mozes ustaliti prvih 11 od onog sto imas. Mi nemamo uigranu akciju neku nakon kornera jer se izvodjac stalno mijenja.braco je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:11Tad si znao na čemu si s većinom igrača jer je većina njih dobro i igrala. Nisi morao razmišljati oko bekova jer su Siniša i Pavić skupa skupili haman 10 asistencija u prvoj polusezoni. Jedino je oko štopera u tom trenutku bilo dileme jer smo doveli 4 nova ali su 3 bili tada u opticaju za igru, pa nismo znali da li će ispasti Koske ili Frane. Vezni red nisi imao potrebe da rotiraš jer je bio u tom trenutku najbolji u državi Dado - Meša - Štilić. Još Štilić u formi u kojoj je hladno najbolji igrač lige. Veseli je ličio na krilo iako nije davao golove, Rama je desno korektno odrađivao posao i u špicu si imao najboljeg strijelca lige. I da dodam imao si samo jednu formaciju u kojoj si igrao tj. 4-2-3-1. Sad imaš 2 formacije i hrpu varljivih igrača.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.