Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKrajina
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 00:40

Aldinn1 je napisao/la:
U ovim ligama nema malih utakmica. Nije prvenstvo El Clasico ko je bolji i kraj. Sezona se za to igra da osvoji onaj bolji. U ovom slučaju Real je prejak, svaku utakmicu skoro trpaju po četiri komada i titula zaslužena i ako ima još da se igra i možda nije sve gotovo, treba sačekati još malo. Ali Ronaldo ..

Slazem se s tobom, Real jest prejak, kad igra protiv svakog , osim protiv Barce. Real ima komplex zvani Guardiola ili Barca, kako vam je lakse. Jer protiv Barce Real ne moze odigrati nista, jednostavno je u tom dvoboju Barca daleko ispred.

Ne znam sto vam je to simpatizerima reala problem priznati. Ja sam simpatizer Barcelone, pa sam veceras lijepo cestitao Realu na zasluzenoj tituli. Ali u duelima te dvije ekipe i slijepom covjeku je jasno sve.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 feb 2012, 00:45

FKKrajina je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
U ovim ligama nema malih utakmica. Nije prvenstvo El Clasico ko je bolji i kraj. Sezona se za to igra da osvoji onaj bolji. U ovom slučaju Real je prejak, svaku utakmicu skoro trpaju po četiri komada i titula zaslužena i ako ima još da se igra i možda nije sve gotovo, treba sačekati još malo. Ali Ronaldo ..

Slazem se s tobom, Real jest prejak, kad igra protiv svakog , osim protiv Barce. Real ima komplex zvani Guardiola ili Barca, kako vam je lakse. Jer protiv Barce Real ne moze odigrati nista, jednostavno je u tom dvoboju Barca daleko ispred.

Ne znam sto vam je to simpatizerima reala problem priznati. Ja sam simpatizer Barcelone, pa sam veceras lijepo cestitao Realu na zasluzenoj tituli. Ali u duelima te dvije ekipe i slijepom covjeku je jasno sve.
Zadnji El Clasico je pokazao da je trenutno u pitanju neki strah kod igrača Reala i to je to. Da je Barsa bolja od Reala to nema šanse. Na Nou Campu sada ih je Real razvalio i još nisu imali sreče što je jedan od ključnih faktora dobrog rezultata. Barsa bolja u derbijima, Real bolji u ligi.
Potpis!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 00:48

Aldinn1 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:

Zadnji El Clasico je pokazao da je trenutno u pitanju neki strah kod igrača Reala i to je to. Da je Barsa bolja od Reala to nema šanse. Na Nou Campu sada ih je Real razvalio i još nisu imali sreče što je jedan od ključnih faktora dobrog rezultata. Barsa bolja u derbijima, Real bolji u ligi.

Ovo potpisujem i slazem se u potpunosti. Real je vise motivirana ekipa definitivno jer odavno nemaju nikakav rezultat. A da su razvalili Barcu bilo bi 2-5,a ne 2-2. Podsjecam u ligi 1-3 na SB, u kupu 1-2 na SB, uz dominaciju Barce. Daj jednom i vi simpatizeri reala priznajte sto vidi cijeli svijet,u medjusobnim ogledima ne mogu igrati s Barcelonom.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 13 feb 2012, 00:51

FKKrajina je napisao/la: Barca Reala ponizava zadnjih 4-5 godina, kako je dosao Guardiola, cak je i SB naveden kao drugi domaci teren za Barcu, jer kad igraju te dvije ekipe na SB navijaci Reala cesce daju aplauz Barci nego Realu.:P Sjetimo se Ronaldinha samo ;)
Ima tu istine, ali kad smo kod ponizenja, ako se desi da dodje do

[youtube][/youtube]

kud' ces veceg ponizenja.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 00:53

ek0 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la: Barca Reala ponizava zadnjih 4-5 godina, kako je dosao Guardiola, cak je i SB naveden kao drugi domaci teren za Barcu, jer kad igraju te dvije ekipe na SB navijaci Reala cesce daju aplauz Barci nego Realu.:P Sjetimo se Ronaldinha samo ;)

[youtube][/youtube]

Neki to zovu sportsko ponasanje, za koje real pod mourinhom i s ovim drvosjecama pepeom,ramosom, coentraomi ostalima , nikad nije cuo.

Da naglasim, ne govorim o kvalitetu, jer su sve vrhunski igraci,nego govorim o sportskom ponosanju i sportskom podnosenju poraza....zbog cega je ovaj real najsramotnija ekipa u povijesti kluba :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 feb 2012, 00:54

FKKrajina je napisao/la:]
FKKrajina je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:

Ovo potpisujem i slazem se u potpunosti. Real je vise motivirana ekipa definitivno jer odavno nemaju nikakav rezultat. A da su razvalili Barcu bilo bi 2-5,a ne 2-2. Podsjecam u ligi 1-3 na SB, u kupu 1-2 na SB, uz dominaciju Barce. Daj jednom i vi simpatizeri reala priznajte sto vidi cijeli svijet,u medjusobnim ogledima ne mogu igrati s Barcelonom.[/quote]

Ja pišem realno, ali što se tiče posljednjeg derbija Real je odigrao na nivou bio bolji od Barse najmanje pet puta, ali taj strah u mnogome pomaže Barsi sad za sad. Ako ćemo da priznajemo, nemojte sada ići na tu fintu Barsa nema motiva, Barsa ima motiva ali ne mogu pobijediti nikoga, oni se slomoše ali bez rezultata. Realno da Barsa nema Xavi i Inisestu odnosno da Messi nema tu dvojicu, on nikad ne bi osvojio zlatne lopte. Primjer reprezentacija Argentine nema Xavi i Messi ne može meda.
Potpis!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2012, 00:59

FKKrajina je napisao/la:Neki to zovu sportsko ponasanje, za koje real pod mourinhom i s ovim drvosjecama pepeom,ramosom, coentraomi ostalima , nikad nije cuo.

Da naglasim, ne govorim o kvalitetu, jer su sve vrhunski igraci,nego govorim o sportskom ponosanju i sportskom podnosenju poraza....zbog cega je ovaj real najsramotnija ekipa u povijesti kluba
a cuj to :lol:

sportsko ponasanje a ja mislio pasila obevezna il mi se ucini da je Eto dobio namjerno 5 zuti karton da ne igra ovu utakmicu :o

za razliku od katalonske publike,Madridjani su uvijek znali ustati Maradoni,Ronaldinju ili ko vec zasluzi.

velika razlika u tome ali boli tebe kurko ti si u svom svijetu :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 00:59

Aldinn1 je napisao/la:
Ja pišem realno, ali što se tiče posljednjeg derbija Real je odigrao na nivou bio bolji od Barse najmanje pet puta, ali taj strah u mnogome pomaže Barsi sad za sad. Ako ćemo da priznajemo, nemojte sada ići na tu fintu Barsa nema motiva, Barsa ima motiva ali ne mogu pobijediti nikoga, oni se slomoše ali bez rezultata. Realno da Barsa nema Xavi i Inisestu odnosno da Messi nema tu dvojicu, on nikad ne bi osvojio zlatne lopte. Primjer reprezentacija Argentine nema Xavi i Messi ne može meda.
Po tvom spominjaju Messija,covjeka koji je pored Platinija jedini osvojio 3 puta zlatnu loptu zaredom,kojeg ti po ovom tekstu smatras prosjecnim igrace, vidi se da nemas pojma. Ja samo mogu dodati kakve Ronaldo ima rezultate s Portugalom ?

A Messi je igrac kojeg su veci strucnjaci od mene i od tebe proglasili najvecim svih vremena. A narocito jer je osvojio 3 zlatne lopte do svoje 24 godine. Neponovljivo! Njega samo gledati i diviti mu se.

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 13 feb 2012, 01:00

ek0 je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Navijaci Real Madrida su gospoda, aplauz i tacka..
Oni su davno trebali da aplauzom isprate Raula, Zidanea itd ;) ali katalonska politika, mrznja prema Madridu tj. Spaniji im to nikad nije dopustila, "vise od kluba" mozda malo vise politicki klub, zato se tom terenu nikad nije odigrala tekma, a sad ces jos kao napisati da je Real Madrid C.F. u proslosti bio fasisticki klub ciji je vlasnik o sef bio Franco :lol: :lol: e nece moci...

Kraljevi nikad nisu bili fasisti.
Zadnja izmjena: URL, dana/u 13 feb 2012, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 feb 2012, 01:01

FKKrajina je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Po tvom spominjaju Messija,covjeka koji je pored Platinija jedini osvojio 3 puta zlatnu loptu zaredom,kojeg ti po ovom tekstu smatras prosjecnim igrace, vidi se da nemas pojma. Ja samo mogu dodati kakve Ronaldo ima rezultate s Portugalom ?

A Messi je igrac kojeg su veci strucnjaci od mene i od tebe proglasili najvecim svih vremena. A narocito jer je osvojio 3 zlatne lopte do svoje 24 godine. Neponovljivo! Njega samo gledati i diviti mu se.
Sad si me razocarao , ja mislio nema veceg strucnjaka od tebe :cry:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2012, 01:01

United 118
Real 120 (u 122 utakmica)
Portugal 32
+ Sporting 2 = 272 golova

vec je ispred Van Bastena,Sevcenka,Cantone,Inzagia,Tottia,Crespa,Bergkampa,Platinia,Rivalda,Stoickova,Eta,Drogbe itd itd ovo je prve sto sam nasao..
A Maradona,Batistuta i slicni su blizu vec ove godine.

Odavno se veca gol masina nije pojavila,a sa 27 pitanje je na kojoj ce brojci zavrsiti.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 13 feb 2012, 01:02

Raul_64 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Neki to zovu sportsko ponasanje, za koje real pod mourinhom i s ovim drvosjecama pepeom,ramosom, coentraomi ostalima , nikad nije cuo.

Da naglasim, ne govorim o kvalitetu, jer su sve vrhunski igraci,nego govorim o sportskom ponosanju i sportskom podnosenju poraza....zbog cega je ovaj real najsramotnija ekipa u povijesti kluba
a cuj to :lol:

sportsko ponasanje a ja mislio pasila obevezna il mi se ucini da je Eto dobio namjerno 5 zuti karton da ne igra ovu utakmicu :o

za razliku od katalonske publike,Madridjani su uvijek znali ustati Maradoni,Ronaldinju ili ko vec zasluzi.

velika razlika u tome ali boli tebe kurko ti si u svom svijetu :lol:

Nisam, nego si ti iskomplekisran Barcom. Obaveza svakog sportasa jest da se ponasa sportski :D Osim realovih igraca jer vise i ne spavaju od slinih ponizenja u zadnjih 5 godina od strane Barce :D

Ali eto ove godine uzimate trofej, zasluzeno, pa lijecite komplekse.

I da, zasto Real neda da se igra kup kralja , na kraljevskom stadionu :D opet neki Barca komplex:D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2012, 01:06

FKKrajina je napisao/la:I da, zasto Real neda da se igra kup kralja , na kraljevskom stadionu opet neki Barca komplex:D
Prosli put su katalonci porazbijali oko Cibelasa..

a opet,dosta je bila kad su se ova dva seperatisticka kluba sastala prosle godine pa Spanska postaja je mutirala himnu da se necuju zvizduci,bilo bi previse da iste jos ugosti Madrid.
FKKrajina je napisao/la: zadnjih 5 godina od strane Barce
I ovo mi je uvijek zanimljvo,jel kod vas "neutralnih" postiji neka rupa u mozgu od oko 2 godine kada je Real dobio 3 od 4 Clasika(jedan Pasillo) a cetvri Messi spasio x u zadnjoj minuti,i naravno dvije lige i superkup naspram niceg ccc

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 feb 2012, 01:09

Tema Reala, treba da uživamo u igrama koje nam Ronaldo ove sezone priređuje! 2 lopta je blizu!

[youtube][/youtube]

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 feb 2012, 01:22

Jah,novi fakt.
Realu liga,barci kup i novi superkup :lol:

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 13 feb 2012, 01:40

Mourinho "Neki igraju tika taka, publika uziva...ali ovdje publika zvizdi na tika taka" :)

Edit: Naravno mislio je na momente u kojima su igraci Reala kruzili sa loptom gore, dole..
Zadnja izmjena: URL, dana/u 13 feb 2012, 01:41, ukupno mijenjano 2 puta.

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 13 feb 2012, 01:40

Raul_64 je napisao/la:Jah,novi fakt.
Realu liga,barci kup i novi superkup :lol:
Pita se i Bielsa nesto. :D
FKKrajina je napisao/la: I da, zasto Real neda da se igra kup kralja , na kraljevskom stadionu :D opet neki Barca komplex:D
Zato sto ni Barca nije dala da Real igra finale Kupa kralja na Camp Nou kada je to Real trazio.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 feb 2012, 12:27

Kako god, ovo je bila zaslužena pobjeda Reala. Levante je dobro otvorio utakmicu, postigao gol, branio se jako dobro s obzirom da je su Kraljevi bili s druge strane, ali ih je nesretni crvendać (drugi žuti da preciziram) Iborre dotukao. Penal je postojao, u to nema sumnje, ali vidjelo se da je igrača gostiju lopta nesretno pogodila u obje ruke jer je bio odgurnut. Uglavnom, poslije toga je sve krenulo na Realov mlin. Ronaldo je pogađao i tako privodio utakmicu kraju. Kone je dao kakvu-takvu nadu, no Benzema je istu raspršio golom u 84. minuti. Levante je ipak pokazao da su opasna ekipa, te da nisu bez razloga u vrhu Primere. Želim im sreću u daljnjem takmičenju, a Realovci su već mogu radovati na tituli. Sumnjam da će Mourinho i ekipa ispustiti prednost od 10 bodova.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 feb 2012, 13:02

Čisto zbog istine [youtube][/youtube]
ovdje je igrač Levantea gurao Higuaina a ne obrnuto @Claus

kakvu magiju je pokušavo golman ovdje izvesti-kakvu god white wizzard gazi
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 feb 2012, 13:09

slika

slika

slika

slika

slika

Hala Madrid!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.