FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

'bordo_boy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 'bordo_boy » 08 maj 2011, 08:49

Nimla_RZ je napisao/la:
'bordo_boy je napisao/la:Jedini šest igrača koji su vrijedna spomena iz oba tima su:
Željo:Višća,Nyema,Zeba
Sarajevo:Kojašević,Torlak,Muharemović.

Sve ostalo je ravno nuli... :roll:
Stručnjak, Zeba nije igrao ;)
Znam da Zeba nije igrao, nego kažem realno koji igrači nešto vrijede. ;)
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 08 maj 2011, 08:59

Utakmica krs,navijanje i jednih i drugih dobro;)Na tv-u Horde puno glasnije zvucale,Manijaci u prvom poluvremenu se samo jednom culi,opet u drugom do jedno 85 minute totalna dominacija Hordi i od 85 su manijaci se vise culi.Mislim da je sramota za grad kao sto je Sarajevo da ne moze gradski derbi okupiti bar 20-25 hiljada ljudi.Razumijem ja sve da je kvalitet los i sve to,al brate ipak je to derbi,utakmica iznad svih utamica,al eto nadati se da ce biti bolje u narednim godinama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 08 maj 2011, 09:09

Begonja je napisao/la:Horde danas pregažene navijanjem.

ŠALALALALALALALALA ŽELJEZNIČAR
ako cemo gledat 15 min u drugom poluvremenu kad ste pjevali to salala i bili malo glasniji ali ostatak utakmice niste ni navijali dok mi nismo prestali ni jednog trenutka...

stose tice utakmice ono je skroz slabo s obje strane,mi smo bili malo bolji al vidilo se da oni idu na bod,vrijeme je da mirza ode,nakon sto smo ispali iz kupa i izgubili sve sanse za titulu svi smo ocekivali makar da pobjedimo u derbiju i opet su nas razocarali

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 09:16

Sto se tice tekme katastrofa....svaka cas malom dupovcu..imao je par greski al prvi derbi jbg....Torlak najjaci stoper lige ...popovica u padze stavio,al najjace kad uzme loptu kroz sredinu pa nanize 3 igraca Zelje hehehe...
tu bi jos mozda dodao ledete jer je dosta trcao...i imao par dobrih prodora..kod zelje nyema dominira ... :D :D

sto se tice navijaca ..sjajna predstava na obje stranee...odlicne bakljade .koreografija spica ...moram pohvaliti i manijake..bili su odlicni..nadam se da se nije mnogo momaka povrijedilo i da su svi dobro nakon onog pada sa ograde i idiotskim djelovanjem pripadnika policije ..ljude bezze napadaju umjesto da im pomognu .ccccc.
ugl mi navijaci i jednog i drugog tima mozemo biti ponosni na ono sto smo pokazali ,a na igracima je sramota...al jednostavno moram prihvatiti osimovo misljenje da ovi igraci nemaju kvalitteta.... :( :(

"FANATIZAM OVIH NAVIJACA GRANICI S NEMOGUCIM"..rekose jednom ..eheh
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 10:06

Ma ne lozite se bez veze na starog kompleksasa milion puta banovanog. normalni ljudi su prije njega sve rekli...

Nego spazi li iko onog sandzokana sto uleti u teren? jeste mu vidjeli fine trenerke i tena?

Poglavica svih sosona :lol: :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 maj 2011, 10:07

banovan je napisao/la:
Džo_Rigorozni je napisao/la:Samo lakapo.Navijacete vi za nas u finalu kupa da bi guza vidjela Evropu :lol:
Možeš misliti osjećaja. Mrze Želju, iskompleksirani Željom, trofejnijim i starijim klubom, raduju se Željinim porazima, spašavaju sezonu kada Željo izgubi a na kraju moraju da navijaju za Želju da osvoji trofej da odu u Europu. Bilo bi zanimljivo zabilježiti osjećaje njanja ako Željo osvoji kup :mrgreen: Biće duplih srčanih udara. Od sreće što idu u Europu i od tuge što Željo opet uzima neku titulu :lol:
Ko je iskompleksiran moze se vidjeti iz svih vasih utakmica, igrate protiv Slavije, pjevate Zeljeznicar **** Sarajevo... Koja god je utakmica, vi to pjevate, da li je to jer nemate pjesama, ili ste kompleksasi, tesko je reci, ali oboje je moguce...
Sinoc ste grmili u momentima dok smo mi malo odmarali, ali 90% utakmice se niste culi. To je realnost...
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 08 maj 2011, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

ZLi

Post Postao/la ZLi » 08 maj 2011, 10:08

Sta reci nego sramora,sramota i sramota !!! Dok nam je god ovaj Sminka trener i dok god nam budu igrali AVDIC i ovaj prcavi sebicni Kalosevic mi se nemamo cemu nadati....Crnogorac brate kad ces shvatiti da u ekipi ima 11 igraca ,da se nogomet igra za kolektiv i da ti fakat nemozes nista sam sto se vidi iz utakmice u utakmicu...Pokusaj nekad nekom dodati tu loptu prco mali..... Jedino vrijedan spomene je SEDIN TORLAK koji je odigao za 10....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 maj 2011, 10:23

Ev sad jasnije pogledah kako je uzrokovan požar na sjeveru...

To je pokazatelj koliko je loše isplanirano navijanje HZ-a i njihova koreografija... Predpostavljam da su to smišljali umovi, koji u stvari nemaju dovoljno uma, da bi skontali, kako onolika količina papira, podpaljena bakljama gori ko luda...

Nevjerovatno glupo isplanirano...

Neko ko želi pokazati svoju organiziranost, mora posebno voditi računa o tome da sam sebe ne ugrozi... Onakav požar mogao je biti veoma koban za prisutne na sjevernoj tribini, što se na sreću nije desilo...
Možda će neko ovaj moj komentar shvatiti kao pokušaj zanemarivanja "dobre koreografije" hordi zla... ali to mi nije namjera, nego veoma dobro sam upoznat sa tim šta može uraditi dovoljno neugašen opušak cigarete u kanti smeća, a kamo li desetine zapaljenih baklji u hrpi papira...

Nadam se da vam se onakvi extremno naivni i djetinjasti propusti neće više ponoviti...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 10:26

slika

Lezi keru,sad cu da te karam.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 08 maj 2011, 10:35

AYAN je napisao/la:Ev sad jasnije pogledah kako je uzrokovan požar na sjeveru...

To je pokazatelj koliko je loše isplanirano navijanje HZ-a i njihova koreografija... Predpostavljam da su to smišljali umovi, koji u stvari nemaju dovoljno uma, da bi skontali, kako onolika količina papira, podpaljena bakljama gori ko luda...

Neko ko želi pokazati svoju organiziranost, mora posebno voditi računa o tome da sam sebe ne ugrozi... Onakav požar mogao je biti veoma koban za prisutne na sjevernoj tribini, što se na sreću nije desilo...
Možda će neko ovaj moj komentar shvatiti kao pokušaj zanemarivanja "dobre koreografije" hordi zla... ali to mi nije namjera, nego veoma dobro sam upoznat sa tim šta može uraditi dovoljno neugašen opušak cigarete u kanti smeća, a kamo li desetine zapaljenih baklji u hrpi papira...

Nadam se da vam se onakvi extremno naivni i djetinjasti propusti neće više ponoviti...
haha sta to ti pricas!? :mrgreen:
kaze mi prijatelj koji je bio na zapadu u lozi isto ko da je rat na sjeveru tako je to izgledalo :D

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 08 maj 2011, 10:45

dosta je sa prepucavanjem vise . sto se tice utakmice katastrofa jedino su mi se svidjeli kojasevic , nyema i sehic koji nas je spasio vise puta . navijanje fantasticno na obje strane . bakljade su također bile jako dobre samo ste vi jos imali koreografiju koja je bila vise nego solidna ... samo nam nisu trebale nako nidje vezz parole sa obje strane al smo pokazali da smo ( tm i hz) među najjacim u ex yugi .... :D 8-)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 11:09

hordas'87 je napisao/la:gdje se moze potpisati ona peticija "stop majorizaciji..."
Ti si ona vrsta navijaca Zelje i Sarajeva za koje je deviza da ste najpametniji onda kada sutite,domicilno se nikada ne moze majorizirati vec nesto suprotno od toga.Krajnje je vrijeme da ti i tebi slicni navijaci oba kluba teme o Sarajevu i Zelji napustite i ostavite normalnim ljudima da rspravljaju o igri dva kluba.A vi brate otvorite novu temu gluposti navijaca Sarajeva i Zelje i na njoj uzivajte koliko god niko vam nece smetati.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 08 maj 2011, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 08 maj 2011, 11:10

:mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 11:11

AYAN je napisao/la:Ev sad jasnije pogledah kako je uzrokovan požar na sjeveru...

znas li ti onu nasu..."NEK SE SJEVER PALI VECERAS NEMA SNA,NEK SE CUJE NASA PJESMA MI SMO HORDE ZLA"..
ILI ONU.."SJEVER GORI SVE SE RUSI ,BORDO BOJA MI U DUSI..ITD ITD"...to je samo dokaz da ne ostajemo samo na rijecima hehehe....inace razumijem dosta tvoj post pgt vezan za sigurnosT sjeverne tribine , jer da se pozar prosirio moglo je svasta biti ,al ovako samo je spica prava ispala ehehhe
FK SARAJEVO.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 maj 2011, 11:13

Ma nije pozar uopste izbio zbog baklji onaj prvi veliki, neg je lik zapalio šal želje i popeo se na ogradu i kako mu je pao dio šala pao direkt na one papire. ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 maj 2011, 11:15

aS_Roma je napisao/la:Ma nije pozar uopste izbio zbog baklji onaj prvi veliki, neg je lik zapalio šal želje i popeo se na ogradu i kako mu je pao dio šala pao direkt na one papire. ;)
E bravo, to se desilo, a tek kasnije oni papiri u coskovima su se zapalili ne znam ni ja kako, vjerovatno zbog baklji, mada nisam vidio da baklje lete tamo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 11:16

aS_Roma je napisao/la:Ma nije pozar uopste izbio zbog baklji onaj prvi veliki, neg je lik zapalio šal želje i popeo se na ogradu i kako mu je pao dio šala pao direkt na one papire. ;)
Ma znaju valjda, cim se ovoliko mjesaju i to je zapalio neki frajer kome su komplet ledza istetovirana...nas nije ,garant dresdenovac..jbg al su oni sto su dosli extremi mrtvi!!ssta je ono onako ja ih nebi volio sresti u mraku hehe... :D :D
FK SARAJEVO.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 maj 2011, 11:19

mma_hz je napisao/la:
Ma znaju valjda, cim se ovoliko mjesaju i to je zapalio neki frajer kome su komplet ledza istetovirana...nas nije ,garant dresdenovac..jbg al su oni sto su dosli extremi mrtvi!!ssta je ono onako ja ih nebi volio sresti u mraku hehe... :D :D
Koga oni ufate pod ruke, poselamio bi se sa zivotom :D :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 11:23

aS_Roma je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Koga oni ufate pod ruke, poselamio bi se sa zivotom :D :lol: :lol:
sreca pa onajj manijak na pocetku nije stigao do sjevera (mislim na onoga sto je uletio )hahaha jadna ti majka da ga oni ufate heheheh bili su na nasoj strani i tribini ,a opet ih se covjek bojao hahha ba oni tek poludise kad sve poce goriti ahahah
FK SARAJEVO.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 08 maj 2011, 11:23

Ehhh ovako.....Dobro smo odigrali,samo da Obuca nije onoliki kloc,mi bismo se gusili u dimu,ali sta je tu je.Navijaci i nasi i njihovi su bili perfektni,ali na terenu je bila samo jedna ekipa,a to smo mi.Onaj Avdic bi se trebao penzionisati vise,mi pitari sa Istoka smo mogli jedno 100 puta dobiti mozdani.

P.S. Znate sta mi je Benja rekao,kaze Ivica Osim je jedini covjek na svijetu koji je imao mozdani udar,a da mu je sin posljedica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: enzo1, johntravolta123, misstianopenaldo, rimljanin90 i 37 gostiju.