E yebem ih ja, dosad su mi bili dragi baš zbog toga što nisu htjeli da učestvuju na ovom političkom takmičenju.moustapha je napisao/la:Italija se ove godine vratila Eurosongu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- moustapha
- Kontakt:
Ali, cini mi se da salju pobjednika San Rema, pa tako s te strane na ulazu dodatne napore za uspjeh na eurosongu. I dalje imaju jedan od najkvalitenijih muzickih festivala.
#divovi
To im ja pametna odluka jer taj festival je stvarno jedan od najjačih u Europi i pobjednik mora biti dobar garant, da barem mi možemo birat koga ćemo poslat, nego sve mora bit po nacionalnom ključu pa tako i izbor za Eurosong. Žalosno, mada sumnjam da će se Merlin baš dobro provesti tu bez obzira na kvalitetu pjesmu.moustapha je napisao/la:Ali, cini mi se da salju pobjednika San Rema, pa tako s te strane na ulazu dodatne napore za uspjeh na eurosongu. I dalje imaju jedan od najkvalitenijih muzickih festivala.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
đesi Bosco dira li te ko 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Idi na temu Barce, sad tebe diraju.legenda reala je napisao/la:đesi Bosco dira li te ko
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne smiju oni meni ništa ,Bosco je napisao/la:Idi na temu Barce, sad tebe diraju.legenda reala je napisao/la:đesi Bosco dira li te ko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moram u prodavnicu čujemo se kasnije, odoh kad je najzanimljivije.
...sony ericsson aino ili se w955...koji je bolji???
...ne mogu se odluciti koji da kupim... 
Ovo oko politike, ma to su cista sranja, jer da je tako Rusija bi onda svake godine bila, makar medju prva 3. Nije bitno koliko imas komsija. Ako je pjesma dobra svi ce glasati za nju, bez obzira iz koje drzave dolazila!Bosco je napisao/la:Meni je samo žao vas koji još niste skontali da pjesma nema veze s vezom kakav ćemo plasman ostvariti, odnosno to uopšte nije mjerilo. Pobijedit će zemlja koja ima puno komsija i koja ce dobro lobirati zemlje koji joj nisu susjedi nažalost. Da smo pametni odustali bi od Eurosonga kao i Italijani. Ljudi shvatili da to uopšte nije takmičenje nego čista politika i povukli se.
Jel vam ova rupa od rodjenja?

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- legenda reala
- Kontakt:
pa ja mislim da je Rusija uvijek u TOP 5,ako nije u TOP 3BegAx je napisao/la:Ovo oko politike, ma to su cista sranja, jer da je tako Rusija bi onda svake godine bila, makar medju prva 3. Nije bitno koliko imas komsija. Ako je pjesma dobra svi ce glasati za nju, bez obzira iz koje drzave dolazila!Bosco je napisao/la:Meni je samo žao vas koji još niste skontali da pjesma nema veze s vezom kakav ćemo plasman ostvariti, odnosno to uopšte nije mjerilo. Pobijedit će zemlja koja ima puno komsija i koja ce dobro lobirati zemlje koji joj nisu susjedi nažalost. Da smo pametni odustali bi od Eurosonga kao i Italijani. Ljudi shvatili da to uopšte nije takmičenje nego čista politika i povukli se.
- moustapha
- Kontakt:
Zadnje dvije godine bili su 11.legenda reala je napisao/la:pa ja mislim da je Rusija uvijek u TOP 5,ako nije u TOP 3BegAx je napisao/la:Ovo oko politike, ma to su cista sranja, jer da je tako Rusija bi onda svake godine bila, makar medju prva 3. Nije bitno koliko imas komsija. Ako je pjesma dobra svi ce glasati za nju, bez obzira iz koje drzave dolazila!Bosco je napisao/la:Meni je samo žao vas koji još niste skontali da pjesma nema veze s vezom kakav ćemo plasman ostvariti, odnosno to uopšte nije mjerilo. Pobijedit će zemlja koja ima puno komsija i koja ce dobro lobirati zemlje koji joj nisu susjedi nažalost. Da smo pametni odustali bi od Eurosonga kao i Italijani. Ljudi shvatili da to uopšte nije takmičenje nego čista politika i povukli se.
- legenda reala
- Kontakt:
ne znam meni se čini da su uvijek u vrhu ,ali eto 
- neutralan__
- Kontakt:
bitno je da su bili ispred nas kad smo bili 3.legenda reala je napisao/la:ne znam meni se čini da su uvijek u vrhu ,ali eto
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
+1moustapha je napisao/la:Lejla je trebala biti pobjednica. To je prva koja mi pada na pamet.
I jesu uvijek u vrhu, samo naravno ne mogu svake godine biti među 5 prvih jer bi onda preočito bilo.legenda reala je napisao/la:ne znam meni se čini da su uvijek u vrhu ,ali eto
Što se tiče pjesme ona mora biti za 6 klasa bolja od pjesama iz većih država da bi uopšte mogla dobiti glsove u toj državi. Lejla npr, pa ubjedljivo najbolja pjesma te godine, a tek treća. Ispred nje onaj Rus ako nije bio sa mnogo lošijom pjesmom i Lordi koji je ipak imo slabiju pjesmu od Harija, ali pobijedili su zbog scenografije i hrabrog pristupa.
enobarca je napisao/la:...sony ericsson aino ili se w955...koji je bolji???...ne mogu se odluciti koji da kupim...
..po meni ubjedljivo ovaj w955enobarca je napisao/la:enobarca je napisao/la:...sony ericsson aino ili se w955...koji je bolji???...ne mogu se odluciti koji da kupim...
...ma i meni sa malo vise svidja w995,ali ga ne mogu naci nigdje...a aino je lako naci,pa sam mislio njega da kupim...muhovic je napisao/la:..po meni ubjedljivo ovaj w955enobarca je napisao/la:enobarca je napisao/la:...sony ericsson aino ili se w955...koji je bolji???...ne mogu se odluciti koji da kupim...
..ovaj aino mi nije nesto
![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 142 gosta.