NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Tuge ove , pa moj Keta koji ti je ****?
20. spr.ceni gol primamo u sudackoj nadoknadi bog te necu rec
20. spr.ceni gol primamo u sudackoj nadoknadi bog te necu rec
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Hahahaha jel moguce???
Ovo se samo nama dogodit moze
Ovo se samo nama dogodit moze
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Zabio mu golman Zeljeznicara sa 70 metaraRigoletto je napisao/la:kakav je to gol primio?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kroševski sa svoje polovine ispuca loptu i odskoči pred golom, i lafo zeznu golmana i preskoči ga.Rigoletto je napisao/la:kakav je to gol primio?
Guzni haveri nisu smjeli dopustiti da Meljo izgubi sva 3 boda kod kuće.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne mogu majkemi, ovo... Ne znam
Cijelu utakmicu odlicno brani, ekipa komplet odlicna i onda primis ovakav gol
Cijelu utakmicu odlicno brani, ekipa komplet odlicna i onda primis ovakav gol
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ma ne vjerujem, ne vjerujem
Odigramo savrsenu utakmicu na Grbavici i onda ovako primimo gol u zadnjoj minuti. Ma... ne znam majke mi sta da kazem. Boze sacuvaj
Odigramo savrsenu utakmicu na Grbavici i onda ovako primimo gol u zadnjoj minuti. Ma... ne znam majke mi sta da kazem. Boze sacuvaj
Bandiću ostani u Mostaru...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
wobly92 je napisao/la:Kroševski sa svoje polovine ispuca loptu i odskoči pred golom, i lafo zeznu golmana i preskoči ga.Rigoletto je napisao/la:kakav je to gol primio?
Guzni haveri nisu smjeli dopustiti da Meljo izgubi sva 3 boda kod kuće.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Stavi ga Keta svome Zrinjskom, pozdrav za braću iz Mostara što su nam govorili da smo extra golmana dobili.
Glavu gore momci, jbga idemo dalje.
Glavu gore momci, jbga idemo dalje.
Koliko godina ima golmanRigoletto je napisao/la:kakav je to gol primio?
95.godisteterra je napisao/la:Koliko godina ima golmanRigoletto je napisao/la:kakav je to gol primio?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko ce koga ako nece svoj svoga.... hahaha
Postaje bolno navijat za Siroki, majke mi.. Pa ne mogu vjerovat, ovo je za ubit se.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Jeb'ga športski. 
Svakako ste ovo trebali ranije riješiti.

Svakako ste ovo trebali ranije riješiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Pantarei79
- Kontakt:
..e.bem i Sablića i njegovo povlačenje svaki put! Zadnjih 10 min igramo da 7 igrača u zadnjoj liniji. Branimo se na svojih 16 m!!! Nema ko izići naprijed za loptom kad se ispuca. Čim je Barbi izišao, željo nas je stisko. Sablić im je tada prepustio teren. Koliko god je ovo golmanov gol, toliko je i Sablićeva greška. Šta se povlačio kad nam nisu mogli ništa svakako?!?!?! 

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Prvo lik lose procjeni loptu a onda ga preskace jer je visok metar i zilet. Ovo je 4. bod da nas on kosta sad vec, a brani valjda 4 ili 5 utakmica
Ovakva igra je zasluzila 3 boda i to je ono sto boli, i ovako primljen gol, da je bar zeljo iz izradjene sanse dao gol pa ajde ne bi mi bilo krivo, a ovako.... majko moja mila
Ovakva igra je zasluzila 3 boda i to je ono sto boli, i ovako primljen gol, da je bar zeljo iz izradjene sanse dao gol pa ajde ne bi mi bilo krivo, a ovako.... majko moja mila
Taman sam to pomislio. Ovo samo mi možemo prokockat a bili su zreli za 3 komada. Konačno imamo pravog napadača Bagarić ih je ubio danasLoveSB96 je napisao/la:Postaje bolno navijat za Siroki, majke mi.. Pa ne mogu vjerovat, ovo je za ubit se.
audere est facere!
O kojem povlacenju pricas, nismo primili gol iz huzve u sesnaestercu nego sa 70m.Pantarei79 je napisao/la:..e.bem i Sablića i njegovo povlačenje svaki put! Zadnjih 10 min igramo da 7 igrača u zadnjoj liniji. Branimo se na svojih 16 m!!! Nema ko izići naprijed za loptom kad se ispuca. Čim je Barbi izišao, željo nas je stisko. Sablić im je tada prepustio teren. Koliko god je ovo golmanov gol, toliko je i Sablićeva greška. Šta se povlačio kad nam nisu mogli ništa svakako?!?!?!
Keta zbog visine i procjene popusio 4 boda, 2 protiv Krupe, 2 protiv Želje.
Sorry, ali klupa dok ne zaboravi se sve ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.