FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 24 dec 2016, 00:07

Trebalo bi, pokušati, vratiti Hodžića, u Dinamu dobija minute na kapaljku i izgleda, da više na njega ne računaju. :pray:

Samo, da li smo u stanju ispoštovati njegovu platu.. :hmmmmm:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Neymar11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neymar11 » 24 dec 2016, 00:50

Maxi je napisao/la:Trebalo bi, pokušati, vratiti Hodžića, u Dinamu dobija minute na kapaljku i izgleda, da više na njega ne računaju. :pray:

U opticaju nam nije napadac jer imamo lendrica mujagica i stevu- osim ako lendra ode - izbor pada na obrada iz radnika on je velika zelja slavke - tako da tesko da cemo bas hodzica dovesti , prvenstveno mislim da nismo dostigli taj nivo da dovedemo aru , stilica, i mnoge druge - bolje Stojeceva dovest :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 24 dec 2016, 01:30

amazon je napisao/la:Samo treba biti realan. Mi nismo u stanju dovesti najbolje igrace Premijer Lige a da placamo Stilica. To je bacanje para. Pametnije je dovesti 4-5 igraca iz pk koji su dobri pa platiti odstetu nego Stilicu dati toliku lovu a neces nista s tim dobiti. Kajkut, Ordagic, J.Mesanovic,Marin Popovic, ima par igraca Krupe, u Sirokom ima igraca itd. Medjutim i to je nerealno. Vidjet cemo koga ce dovesti da se ovako napamet ne pise.
Upravo tako. Dovodjenje Stile (iako je igracina) bi bio rizik, velike pare a nemas garancije za iskorak u Europu. Samim time izjava Slavke da ocekuje iskorak za 2-3 god se ne odnosi na takve, skupe, igrace jer to nije realno da mi za par godina imamo par takvih u ekipi. Grupe u europskim takmicenjima se mogu izboriti i bez velikih imena uz sloznu ekipu koju cemo do tad imati ako sve bude islo po planu. Malo ce ovaj novi sistem otezati stvari ali dobro, o tom po tom. Uglavnom, treba sad u januaru i na ljeto dovesti igrace kojima cemo ostvariti dominaciju i ovoj nasoj ligi. To je temelj za kasniji iskorak.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 dec 2016, 09:21

Citam u Avazu mjere uvedene radi zagadjenosti zraka. Striktno se zabranjuje izvodjenje gradjevinskih radova? Hoce li i nas zahvatiti te mjere?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 dec 2016, 10:10

I ja bi biftek ali mozes se i od pite najest.Pravo da vam kazem i mene nerviraju te neke grupne faze folovi a nemas igraca da vrjedi vise od 500,000 pa sta hoces onda sa buranijom u grupnu fazu e neces jos zadugo,moze se probat ali mi kad bi sve sto valja iz nase lige pokupili doveli jos 3-4 kvaliteta poput Stilica bi mozda dosli do 3-4 kola ali za grupne faze nebi bili sigurni.kolko je to para pa minimala 2-3 miliona plus dobre plate pravis jos i stadion dakle Petrovicu svaka cast ali Lazes da ce Zeljo igrat grupnu fazu u roku 2-3 godine izvini sto ovako kazem mozda ti je naredjeno da tako pricas ali tgo je istina.Nas plafon je evropska liga 2-3 predkolo polako gradit stadion a mozda za nekih 5 godina kad bi imali puno para ostavili istog trenera ne prodavali ono sto valja nego dopunjavali sa jos boljim e onda bi mozda mogli igrat grupnu fazu evropske lige a ne lige sampiona.Dakle o tome cemo pricat tamo negdje daleko hajmo sad o realnosti.Otic u evropu ostavit Stevanovica dovest 4 jaka igraca i zaigrat na Grbavici 2 predkolo lige evrope.To je to.Pusti suplju.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 dec 2016, 10:41

Alipasino je napisao/la:I ja bi biftek ali mozes se i od pite najest.Pravo da vam kazem i mene nerviraju te neke grupne faze folovi a nemas igraca da vrjedi vise od 500,000 pa sta hoces onda sa buranijom u grupnu fazu e neces jos zadugo,moze se probat ali mi kad bi sve sto valja iz nase lige pokupili doveli jos 3-4 kvaliteta poput Stilica bi mozda dosli do 3-4 kola ali za grupne faze nebi bili sigurni.kolko je to para pa minimala 2-3 miliona plus dobre plate pravis jos i stadion dakle Petrovicu svaka cast ali Lazes da ce Zeljo igrat grupnu fazu u roku 2-3 godine izvini sto ovako kazem mozda ti je naredjeno da tako pricas ali tgo je istina.Nas plafon je evropska liga 2-3 predkolo polako gradit stadion a mozda za nekih 5 godina kad bi imali puno para ostavili istog trenera ne prodavali ono sto valja nego dopunjavali sa jos boljim e onda bi mozda mogli igrat grupnu fazu evropske lige a ne lige sampiona.Dakle o tome cemo pricat tamo negdje daleko hajmo sad o realnosti.Otic u evropu ostavit Stevanovica dovest 4 jaka igraca i zaigrat na Grbavici 2 predkolo lige evrope.To je to.Pusti suplju.
Odlicno receno. Najsmjesniji su mi ljudi koji se fataju sa Petrovicevo supljiranje. Hocemo i sanjamo grupnu fazu, a sad da nam neko za Lendrica ponudi 300.000 eura leteci bi prihvatili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 dec 2016, 10:52

Ma kakav Lendric, ne mogu s Stevanovicem da potpisu. Ljudi nece da shvate da svakom dobrom igracu je Zeljo posljednja stanica u vozu. Zasto je to tako? Jednim dijelom zato sto se igraci tjeraju kao ma traci, svako ziv pljuje igrace, stadion zvizdi igracu zato sto je trazio svoja prava i svoju lovu itd. Na stranu sad stadion i dobra incijativa uprave ali i to na kraju grade navijace i to je odlicno.
Atmosfera koja se desava od Hervasa, Bogija, Lazica,Kosorica i ostalih do danas i nije lijepa podloga da Miro ostane, a lahko ce se naci razlozi zasto kao nece da produzi.

Nismo jednostavno dorasli tome da pravimo dobar tim. Na Nasoj zvanicnoj stranici u godini nikad vise nije bilo raskida ugovora, sta citam istok jer ljude fataju na emociju i raskidi ugovora.

Ne mogu jos da se dotaknem paketica koji su 40KM? Ima ljudi koji ne mogu svojoj djeci to priustiti jer je preskupo a nece da im se daje sadaka, pa kakva je to cijena! Sramota. Stavi simbolicno 20 maraka manji paketic, stavi 100 maraka veci paketic i cao.
Daj za stadion, daj za paketic, daj doniraj za stolicu, a oni gospoda sjede dok im raja donira. Oni se bave kamenom temeljcom :yawn: Imao je Zeljo uvijek sponzora kao sto ih sad ima, nista ovi strasno nisu uradili.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 24 dec 2016, 11:42

Neymar11 je napisao/la:
Maxi je napisao/la:Trebalo bi, pokušati, vratiti Hodžića, u Dinamu dobija minute na kapaljku i izgleda, da više na njega ne računaju. :pray:

U opticaju nam nije napadac jer imamo lendrica mujagica i stevu- osim ako lendra ode - izbor pada na obrada iz radnika on je velika zelja slavke - tako da tesko da cemo bas hodzica dovesti , prvenstveno mislim da nismo dostigli taj nivo da dovedemo aru , stilica, i mnoge druge - bolje Stojeceva dovest :D
Ma zbog toga što je naše dijete.. Znam da nije prioritet napadač.

Bio bih sretan kada bi doveli jednog kvalitetnog stopera do Nove godine, vrijeme je ;)
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 24 dec 2016, 11:45

plavousrcu je napisao/la:Citam u Avazu mjere uvedene radi zagadjenosti zraka. Striktno se zabranjuje izvodjenje gradjevinskih radova? Hoce li i nas zahvatiti te mjere?
Ma to za ove vece gradnje tipa autoput, stambena gradnja itd. tamo gdje je mnostvo mehanizacije, to nije slucaj ovdje gdje radi pokoji kamion, bager i jedan kran, jutros sam bas bio kazu radnici ide sve svojim tokom i dinamikom, nakon temelja ide noseca kontstrukcija za koju trenutno sklepaju armature a tamo negdje sredinom ili krajem januara trebali bi se prve konture tribine vidjeti, inace radnici sve sami Zenicani, ljudi za Celik navijaju :mrgreen:

PS. Ahmed Muftic Violina uplatio 10.togidisnju i u svoje licno ime ... :kafa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2016, 11:47

Kako sam cuo ugovor sa mujagicem se nece produzit, nadam se da nije istina :?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 dec 2016, 12:17

irfo je napisao/la:Kako sam cuo ugovor sa mujagicem se nece produzit, nadam se da nije istina :?
Nemas se sta cudit, par puta smo ga vidjeli na terenu i nista specijalno, ne znamo mi kakav je on uopste dok SS zna bolje od nas.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 dec 2016, 12:22

irfo je napisao/la:Kako sam cuo ugovor sa mujagicem se nece produzit, nadam se da nije istina :?
On je dominirao u omladinskim kategorijama samo u svom godištu jer je korpulentan, a čim se susreo sa sa starijom generacijom odmah se vidjelo da nije nešto. Pogotovo za prvi tim nije neki igrač.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2016, 12:26

18 mu godina tek, dobio nekih 30 minuta sve zajednom fudbala u prvom timu ove sezone, postigao jedan pogodak, prosle godine u nesto malo vise minuta dao dva pogotka, i vec se vidi da nije za profesionalnog fudbala ? :wtf:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 dec 2016, 12:27

irfo je napisao/la:19 mu godina tek, dobio nekih 30 minuta sve zajednom fudbala u prvom timu ove sezone, postigao jedan pogodak, prosle godine u nesto malo vise minuta dao dva pogotka, i vec se vidi da nije za profesionalnog fudbala ? :wtf:
Pogledaj ga na treningu i vidjet ćeš veliki nedostatak koji se teško može nadomjestiti. I Slavko je eto vidio da mu nije potreban. Nema veze što ima 19 godina kada ne možeš od njega očekivati nešto.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2016, 12:30

Ja opet kazem tek mu 18 godina, prerano se otpisuje, za prvi tim odigro tacno 150 minuta i dao tri gola, znaci daje gol svakih 50 minuta sa 18 godina!!
I pustit ga da ode djaba je nevjerovatno glup potez, ako se vidi na treninzima da mu nesto fali, treba se onda sa momkom vise radit, dat mu licnog trenera, tjerat ga u teretanu, moze se milion stvari napravit, ove godine sada koje mu dolaze su najznacajnije za razvoj a ima njuh za gol kakav se rijetko vidja na ovim prostorima

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 dec 2016, 12:35

Zeljo92 je napisao/la:
Nemas se sta cudit, par puta smo ga vidjeli na terenu i nista specijalno, ne znamo mi kakav je on uopste dok SS zna bolje od nas.
Meni je to klasicni podanicki stav. Rekla raja da nije besto i nije nesto. Radi se o momku koji ima pravo igrati za juniore gdje se i danas kada igra zajebaje sa protivnicima. Znaci da ima nesto. Postoji li u juniorskoj ligi bolji igrac od njega? Ako postoji, koliko ih ima. Ako nije najbolji medju pet je najboljih, a eto nama ne valja. On nama ne valja radi svojih menadzera i to je istina. Takve stvari se u klubu moraju promijeniti.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 24 dec 2016, 12:36

Previse smo mi mladih napadaca "unistili" zadnjih par godina i olako ih se rjesili kako nasih iz omladinskog pogona tako i sa strane, ne kontam zasto se onda uopste dovode pogotovo ovi sa strane, ne valjaju Beganovic, Mujagic, Midzic, Basa, Nuspahic, Ramic, Pehilj, Brkovic, Baljic itd. na kraju ili ne pokazu nista ili ne dobiju pravu priliku a placao ih si i samim tim "bacao" pare ...

Po meni ni Beganovic a Mujagic pogotovo nisu dobili pravu priliku i ako odu, bit ce zaista steta!

Kako stvari stoje Kosoric se oprasta od aktivnog igranja fudbala, ne zeli u Borac iz BL., ne kontam sta mu je, te zatrazio raskid ugovora te sad mogucnost koju i on potvrdi :crazy:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 dec 2016, 12:37

irfo je napisao/la:Ja opet kazem tek mu 18 godina, prerano se otpisuje, za prvi tim odigro tacno 150 minuta i dao tri gola, znaci daje gol svakih 50 minuta sa 18 godina!!
I pustit ga da ode djaba je nevjerovatno glup potez, ako se vidi na treninzima da mu nesto fali, treba se onda sa momkom vise radit, dat mu licnog trenera, tjerat ga u teretanu, moze se milion stvari napravit, ove godine sada koje mu dolaze su najznacajnije za razvoj a ima njuh za gol kakav se rijetko vidja na ovim prostorima
Bzvze lupas gluposti kad ne znas koji je problem sa njim. Treba nama SS svakog igraca iz omladinskog gurati u prvi tim i bez 900min provedenih na terenu ti se pobuni i reci zasto njemu noga samo je odigrao toliko i toliko dok vamo rezultate ko hebe.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 dec 2016, 12:38

plavousrcu je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
Meni je to klasicni podanicki stav. Rekla raja da nije besto i nije nesto. Radi se o momku koji ima pravo igrati za juniore gdje se i danas kada igra zajebaje sa protivnicima. Znaci da ima nesto. Postoji li u juniorskoj ligi bolji igrac od njega? Ako postoji, koliko ih ima. Ako nije najbolji medju pet je najboljih, a eto nama ne valja. On nama ne valja radi svojih menadzera i to je istina. Takve stvari se u klubu moraju promijeniti.
to je citava prica, najbolji juniorski igrac u drzavi ;)
Hrasno1921 je napisao/la:
Kako stvari stoje Kosoric se oprasta od aktivnog igranja fudbala, ne zeli u Borac iz BL., ne kontam sta mu je, te zatrazio raskid ugovora te sad mogucnost koju i on potvrdi :crazy:
Ako se stvarno oprosti, ja bih mu dao funkciju u klubu, gospodin covjek

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 dec 2016, 12:40

Ako se Mujagic pokaze kao pojacanje u drugoj ekipi onda kritikujte ovako se palite bzvze. Npr Pehilja nigdje ni na mapi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 7 gostiju.