FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Irfo Ne mogu da nadjem koliko je sve kostalo jer samo pise koliko je Hajduk ulozio para svojih u to, a za ULTRU ne pise koliko su oni ucestvovali. A znam da im je ULTRA kada je bila prve godine teren cjelokupan finansirala sa 2.000.0000 eura jer ga nisu adekvatno zastitili pa je bio unisten.
Ove godine kad je bila ULTRA za najam stadiona na tri dana su platili 300.000KM
Taman se pricalo ove godine da bi i kod nas mogla ultra uskoro, dovedemo ih na grbavicu, pustimo da uniste teren pa nek nam plate1921fcz je napisao/la:@Irfo Ne mogu da nadjem koliko je sve kostalo jer samo pise koliko je Hajduk ulozio para svojih u to, a za ULTRU ne pise koliko su oni ucestvovali. A znam da im je ULTRA kada je bila prve godine teren cjelokupan finansirala sa 2.000.0000 eura jer ga nisu adekvatno zastitili pa je bio unisten.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vezano za kamere i brojace. Oko 650.000KM su kostale kamere u Gradskom Vrtu u Osijeku. Na istom stadionu su brojaci gledatelja placeni nesto manje od 400.000KM.
Nasao sam informaciju da neka austrijska firma nudi te brojaci po cijeni 5 do 25.000 eura za komad. Na Poljudu je npr. trebalo 30 komada i ugradjeni su ih izasli 55-60.000KM po komadu.
Nasao sam informaciju da neka austrijska firma nudi te brojaci po cijeni 5 do 25.000 eura za komad. Na Poljudu je npr. trebalo 30 komada i ugradjeni su ih izasli 55-60.000KM po komadu.
- amazon
- Kontakt:
Svi mi za sebe mislimo da smo u pravu i to je normalno. Samo trebaju ljudi ovdje biti malo toleranti i pustiti druge da imaju razlicito misljenje od drugih. Ne mora se odmah pisati da je neko neprijatelj ako ima drugacije misljenje oko nekih stvari. Tolerencije malo, a ne ko kakve tetke da skacete. Opusti se malo 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Skupo basSignore je napisao/la:Vezano za kamere i brojace. Oko 650.000KM su kostale kamere u Gradskom Vrtu u Osijeku. Na istom stadionu su brojaci gledatelja placeni nesto manje od 400.000KM.

Mali OFF. Ma ta ULTRA i kad bi sad krenuli sa poslom tek bi za cetri godine dosla. Prvo treba odraditi za tu kompaniju Road to Ultra ili Ultra Worldwide festival, i to da se organizuje tri godine da bi vidjeli da li imamo kapacitete za glavnu ULTRU. Sve u svemu taj dogadjaj za grad Split za tri dana donese zaradu od 50M eurairfo je napisao/la:Taman se pricalo ove godine da bi i kod nas mogla ultra uskoro, dovedemo ih na grbavicu, pustimo da uniste teren pa nek nam plate1921fcz je napisao/la:@Irfo Ne mogu da nadjem koliko je sve kostalo jer samo pise koliko je Hajduk ulozio para svojih u to, a za ULTRU ne pise koliko su oni ucestvovali. A znam da im je ULTRA kada je bila prve godine teren cjelokupan finansirala sa 2.000.0000 eura jer ga nisu adekvatno zastitili pa je bio unisten.
amazon je napisao/la:Svi mi za sebe mislimo da smo u pravu i to je normalno. Samo trebaju ljudi ovdje biti malo toleranti i pustiti druge da imaju razlicito misljenje od drugih. Ne mora se odmah pisati da je neko neprijatelj ako ima drugacije misljenje oko nekih stvari. Tolerencije malo, a ne ko kakve tetke da skacete. Opusti se malo

- Hrasno1921
- Kontakt:
Spominje se odlazak Kjosevskog u Tursku, pa se pitam na konto cega samo taj transfer? da je briljirao nije, da je nesto specijalno pokazao nije, garant ce ka Zuban uvaliti negdje za dvjesto tristo hiljada eura, onako ne lijepe oci, drugog nema
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Ma kakav glas razumairfo je napisao/la:amazon je napisao/la:Svi mi za sebe mislimo da smo u pravu i to je normalno. Samo trebaju ljudi ovdje biti malo toleranti i pustiti druge da imaju razlicito misljenje od drugih. Ne mora se odmah pisati da je neko neprijatelj ako ima drugacije misljenje oko nekih stvari. Tolerencije malo, a ne ko kakve tetke da skacete. Opusti se malo, amazon je postao glas razuma ovdje, napreduje tema

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- MocMahale444
Ovaj samo poziva mod da sankcionise forumase, pichkasto
Gdje su pare od Sehica?

Gdje su pare od Sehica?

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jug ce biti skuplja tribina nego istok. Jer ce biti dodatnih radova oko tribine koje nemaju veze sa njomirfo je napisao/la:Skupo basSignore je napisao/la:Vezano za kamere i brojace. Oko 650.000KM su kostale kamere u Gradskom Vrtu u Osijeku. Na istom stadionu su brojaci gledatelja placeni nesto manje od 400.000KM.
Nasao sam informaciju da neka austrijska firma nudi te brojaci po cijeni 5 do 25.000 eura za komad. Na Poljudu je npr. trebalo 30 komada i ugradjeni su ih izasli 55-60.000KM po komadu., jug ce se citav za te pare napravit
Samo sto su za ispunjavanje UEFA zahtjeva bitniji brojaci i kamere, jug cak i nebitan s obzirom da ce kapacitet ostale tri tribine biti iznad 8.000. Po tome bi kamere i brojaci trebali biti prioritet, jer je uzaludan stadion koji nije modernizovan.irfo je napisao/la:Skupo basSignore je napisao/la:Vezano za kamere i brojace. Oko 650.000KM su kostale kamere u Gradskom Vrtu u Osijeku. Na istom stadionu su brojaci gledatelja placeni nesto manje od 400.000KM.
Nasao sam informaciju da neka austrijska firma nudi te brojaci po cijeni 5 do 25.000 eura za komad. Na Poljudu je npr. trebalo 30 komada i ugradjeni su ih izasli 55-60.000KM po komadu., jug ce se citav za te pare napravit
Taj Gradski Vrt koji spomenuh je kamere i brojace dobio upravo zbog utakmica reprezentacije, mada je HNS jos prije 2-3 godine naredio svim prvoligasima da ugrade kamere i brojace.
- amazon
- Kontakt:
Vjerovatno se ceka da li ce Kjosevski ici, iako ja mislim da nece nigdje. Nasli su mu klub, al za 100.000e odstete?!
Zar on vec nije potpisao za Velez ? Nesto ne vjerujem da cemo Kjosevskog sad prodavati,a isto tako ne vjerujem ni da ce Fejzic otici. Utakmice na kojima je Fejza branio je sasvim solidno odradio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pozdrav iz Gradacca lijepo je vidjeti kako se gradi u ovakom teškom vaktu . Jedan prijedlog postavite live kameru kako se gradi tribina na YouTube
- Hrasno1921
- Kontakt:
Daj boze da je dezinformacija to za Bobica 

1921'
- amazon
- Kontakt:
Malo pozitive, previse si skeptikHrasno1921 je napisao/la:Daj boze da je dezinformacija to za Bobica

- Hrasno1921
- Kontakt:
Pijem a kad god pijem skeptik sam, sta ces al fakat je khurcev golman ima njusku da te bog mili sacuva a uz to je i nikakav golman, gdje ce takav u Zelju?, ja se nadam da je ovo acino masla skretanja sa teme od neceg drugog, jer se i od ranije znalo da trazimo golmana a on danas uleti sa Bobicem i pricom kao jeste liz nali ali trazite golmana? ali otom potom ako dodje otjerat cemo i njega reci cemo da mu je brat bio u ratu u srpskoj dobrovoljackoj gardi ....

1921'
djesi amazone pa nema te ni za ljeka...
kasam ja reko ti ovde glas razuma! i fakat vid cuda...
ja se dubooko ispricavam na upadu.,nece se ponoviti, oprostite mi ako mozete,ako ne mozet,nista

kasam ja reko ti ovde glas razuma! i fakat vid cuda...
ja se dubooko ispricavam na upadu.,nece se ponoviti, oprostite mi ako mozete,ako ne mozet,nista

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Orvel, Paromlinac, Vanja8 i 43 gosta.