FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Batistuta » 08 maj 2011, 01:49

Kažu igrači nemaju kavaliteta i to je tačno,a ja bih dodao ni treneri.Otkako je Osim ponovo došao derbi je ispod svakog prosjeka,čovjek igra totalno defanzivan fudbal sa pola napadača,i glavni je cilj da se ne primi go a gore ako nešto uleti.Kao što on Ibrakoviću reče večeras se njemu treba reći"da li se sjeća utakmice u kojoj njegova ekipa nije uputila šut prema golu". :o

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 08 maj 2011, 01:50

gdje se moze potpisati ona peticija "stop majorizaciji..."

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 01:52

zubizareta je napisao/la:
banovan je napisao/la:Evo ga opet, počinju mitovi i legende :lol:

Doduše, bolje da lažete sebe nego mene :mrgreen:
pasaaa sva sreca pa svoju suplju mozete samo sebi prosipat,hvala bogu pa su ljudi sve vidjeli i culi na tv :lol: bas mi je zao inace bi neko i povjerovao u nebuloze opet ste poderani u svim segmentima :lol: i mojne vise da ti Lakacu ne zovem da vam udruzenje ne plane TM komerc
Taj isti Lakača vam hoda po gradu kako hoće a više je vama zla donio. Usput, šta misle Ginisi o tome. Neke nesuglasice ;)

Uostalom, upadam u rasprave sa likom koji nema 15-16 godina. Moja greška, neću više ;)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 maj 2011, 01:57

jest pasa nemam 15 pusti se te suplje,a to ko sta misli opet tvoja suplja ,i ne uzimaj u usta ljude vec svoje lazi ostavi po strani,a sto ga ne uhvatite u gradu jer se nesto hvalite da ga trazite i da ga nigdje nema :lol: pustili smo ga da seta posto se zalite da se sakrio u misju rupu :lol:Lijepo li je cuti ovo hoda vam po gradu,evo samo da se zna ko je gradska raja :lol:
Fina Gradska sarajevska raja

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 01:59

banovan je napisao/la:
banovan je napisao/la:Evo ga opet, počinju mitovi i legende :lol:

Doduše, bolje da lažete sebe nego mene :mrgreen:
pasaaa sva sreca pa svoju suplju mozete samo sebi prosipat,hvala bogu pa su ljudi sve vidjeli i culi na tv :lol: bas mi je zao inace bi neko i povjerovao u nebuloze opet ste poderani u svim segmentima :lol: i mojne vise da ti Lakacu ne zovem da vam udruzenje ne plane TM komerc
Taj isti Lakača vam hoda po gradu kako hoće a više je vama zla donio. Usput, šta misle Ginisi o tome. Neke nesuglasice ;)

Uostalom, upadam u rasprave sa likom koji nema 15-16 godina. Moja greška, neću više ;)
Oni su tu kada treba skakati u Neretvu :lol:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 02:01

zubizareta je napisao/la:jest pasa nemam 15 pusti se te suplje,a to ko sta misli opet tvoja suplja ,i ne uzimaj u usta ljude vec svoje lazi ostavi po strani,a sto ga ne uhvatite u gradu jer se nesto hvalite da ga trazite i da ga nigdje nema :lol: pustili smo ga da seta posto se zalite da se sakrio u misju rupu :lol:
Realno nemaš ili nisi upućen. Koliko je vaših momaka izbodeno ? Hoćeš da ti ja napišem broj ? A hoda vam po gradu i niko ništa. Glupa ti je priča dečko, realno ;) I vučeš me za jezik bezveze.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 maj 2011, 02:03

Koji vam je klinac, hoće iko napisati brojku koliko je navijača bilo 10, 15, 20000?

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 maj 2011, 02:05

banovan je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:jest pasa nemam 15 pusti se te suplje,a to ko sta misli opet tvoja suplja ,i ne uzimaj u usta ljude vec svoje lazi ostavi po strani,a sto ga ne uhvatite u gradu jer se nesto hvalite da ga trazite i da ga nigdje nema :lol: pustili smo ga da seta posto se zalite da se sakrio u misju rupu :lol:
Realno nemaš ili nisi upućen. Koliko je vaših momaka izbodeno ? Hoćeš da ti ja napišem broj ? A hoda vam po gradu i niko ništa. Glupa ti je priča dečko, realno ;) I vučeš me za jezik bezveze.
ma znam ko si od prije sa foruma povucen si ti odavno posebno kad ste u fazi raspadanja :lol: a raspitaj se za Lakacu malo bolje :lol: prodaj trans,pali udruzenje nek gori hala :lol: skonto lik da je siptar stil 100 posto ultras stil 0 pa doso sebi i okacio kopacke o klin :lol:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 08 maj 2011, 02:07

Dejan, BL je napisao/la:Koji vam je klinac, hoće iko napisati brojku koliko je navijača bilo 10, 15, 20000?
jedno 15000
od toga 10000 normalnih i 5000 kockastih glava

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 02:07

Dejan, BL je napisao/la:Koji vam je klinac, hoće iko napisati brojku koliko je navijača bilo 10, 15, 20000?
15-17 K
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 02:09

banovan je napisao/la:
ma znam ko si od prije sa foruma povucen si ti odavno posebno kad ste u fazi raspadanja :lol: a raspitaj se za Lakacu malo bolje :lol: prodaj trans,pali udruzenje nek gori hala :lol: skonto lik da je siptar stil 100 posto ultras stil 0 pa doso sebi i okacio kopacke o klin :lol:
Možeš misliti koliko ste vi moćni kad nam ne možete ništa a mi se kao raspadamo a vi na vrhuncu :lol:

Nego, nisi mi odgovorio, kako čovjek hoda po gradu a radio je to što je radio ? Jel treba da ti spelujem da mi odgvoriš :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 maj 2011, 02:10

15ak hiljada mozda malo jace... Navijanje je jedino dobro u ovom derbiju , zadali smo zadacu svima sto se tice koreografije , setalica , bakljada ha hu ... Moram priznati da su glasniji bili nego na neki prethodnim derbijima ,oni su za par nijansi bili glasniji ,mi smo forsirali stare i nove pjesme koje je znalo 30% Sjevera(evo sad se bunih zbog tog na nasem forumu)...Otisao nam je bilo koji vid razglasa ,golim glasom se vodilo navijanje...Utakmica nigdje veze ,Obuca imao jednu 300%nu priliku i Bogicevic mu je skide sa gol linije , uglavnom derbi koji su obiljezili navijaci.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 08 maj 2011, 02:10

banovan je napisao/la:
Možeš misliti koliko ste vi moćni kad nam ne možete ništa a mi se kao raspadamo a vi na vrhuncu :lol:

Nego, nisi mi odgovorio, kako čovjek hoda po gradu a radio je to što je radio ? Jel treba da ti spelujem da mi odgvoriš :mrgreen:
idi malo odšalalalalaj i haj na spavanje :roll:

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 08 maj 2011, 02:11

hordas'87 je napisao/la:pametnije vam je da dumate gdje su pare od onih divljak dresova sto su vam slagali za 90 godina, kako se raskupusase pare od evrope, zasto strucni stab osim glavatog hoce da napusti sve, zasto vam igraci poslije svake utakmice locu po autobusu pa ne mogu po povratku svoje auto da poznaju, brinite se vi o sebi

@ banovani odgovori ti nama vidim da sve znas i gdje je ko i sta je ko

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 maj 2011, 02:14

videoton1 je napisao/la:
banovan je napisao/la:

idi malo odšalalalalaj i haj na spavanje :roll:
Pa što nebi hodao kada vama više problema pravi nego nama,dobar je igrač :lol:odavno niste parolu digli,zadnji put loše prođoste i od tad strah :lol:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 02:17

Znaš da nije tako al eto, tješi se ;)

Ode ovo u nedogled. Neću više. Večeras :mrgreen:

Super ste, kad imate krov nad glavom. Bez krova, gorite :lol:

Laku noć :mrgreen:

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 maj 2011, 02:17

pa reko sam ti on je klown obicni,a eto vas je unistio ap nema potrebe da ga bijemo,da smo htjeli mogli smo to i prije,a kako vam nemozemo nista na gostovanja vas ide po 10 ljudi,sam kazes nama seta po gradu :lol: pa zar i vas grad nije :lol: vi se slomiste koliko ga trazite i nista?P.S zahvali se samo banovani sto nasa ekipa konta fazon navijacki pa ste dobro prosli sa tim jednim transom

'bordo_boy
Kontakt:

Post Postao/la 'bordo_boy » 08 maj 2011, 08:12

Jedini šest igrača koji su vrijedna spomena iz oba tima su:
Željo:Višća,Nyema,Zeba
Sarajevo:Kojašević,Torlak,Muharemović.

Sve ostalo je ravno nuli... :roll:
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 maj 2011, 08:38

'bordo_boy je napisao/la:Jedini šest igrača koji su vrijedna spomena iz oba tima su:
Željo:Višća,Nyema,Zeba
Sarajevo:Kojašević,Torlak,Muharemović.

Sve ostalo je ravno nuli... :roll:
Stručnjak, Zeba nije igrao ;)
Čelik Zenica 1945

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 08:44

Bistro manijaci,bistro.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Homelander, HyperOS, Jadnimi, juka55, lakilone, miguelramos, mire971 i 64 gosta.