Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Valjda me neko posluso.DAVID VILLA 7' je napisao/la:QPR - Ipswich X/1 4.70
Coventry - Swansea 2 2.20
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Valjda me neko posluso.DAVID VILLA 7' je napisao/la:QPR - Ipswich X/1 4.70
Coventry - Swansea 2 2.20
idi jarane na uefa.com i tamo imas mnostvo slika u odlicnom kvalitetu..za sve postoji vrijeme i mjesto...Willy je napisao/la:Pusti ti njih, daj za navijače Čelsija još koju sliku.![]()
Šta fali nekad neka autentična slika iz Lige šampiona, volio bih vidjeti slike sa večerašnjih utakmica. Jeste da bi im prije bilo mjesto na temi o Ligi šampiona, ali šta ima veze, svašta se ovdje postiralo.
Dobri su momci pravo, pratim ih ja ima nekoliko dana, u petak ili četvrtak (nezz tacno), su imali 10/11 pogođenih parova, min. kvota bila 1.9losmi je napisao/la:http://www.facebook.com/pages/Kladionic ... 0959294099
Evo preporucujem ovu stranicu na fb,jer dosta dobro pogadjaju,a danas ce dati i dojavu kvota 7.5
PS:Nadam se da je dozvoljeno postavljanje linkova?
Sta ti ovo k.p. na inter - bayern znaci?volimliverpool je napisao/la:I ja ih pratim.
Shomi kralj,pogađa najbolje od njih.Treba napomenuti da sam bio i admin te grupe donedavno,ali onda je Shomi,vlasnik grupe,sve skinuo sa admina i nove saam birao.
Pesch/Srebo-Dushev/Makar 1 1.30
Arsenal-Stoke (F.S.) 1 1.40
Marseille-Man.United (zg) 0-2 1.60
Inter-Bayern k.p. 1 1.56
U.Olimpija-L.Roma (F.T.) 1 1.45
Tipsarević-Kavčić 1 1.45
9.55 Uplata 10.00
Ispravi Sweetinga dok još možeš. Brži servis od njega ima Jelena Janković i to za 20 km/h. Bez zajebancije.harry_90 je napisao/la: Querrey - Sweeting 2
u Premieru je Diamantidis ponuđen 11,5 poena...mislim da neće večeras to prebaciti, jer će ganjati što više asistencija, a ne očekuje se neizvjesna tekma, jer će to PAO riješiti bez problema, tako da ne vidim razlog da on uzima šuteve...Obradovićeva momčad je apsolutni favorit. Igraju u odličnoj formi, a podrška navijača u ovom susretu će im biti kao i na svim utakmicama kada igraju momci u zelenim dresovima. Najbolji asistent Eurolige Dimitris Diamantidis treba 11 asistencija kako bi postao sedmi najbolji asistent svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.