I ja postim drzis se hlada brze vrije prodje, Basic igra iza napadačazmaj348 je napisao/la:koju poziciju igra,da li je krilo? baš bi volio doći na trening i da svojim očima vidim te nove igrače,ali postim i bojim se da ne ožednim,i zato ću vas sve ispitivati i biti dosadanmoranjak je napisao/la:Basic ne igra u napadu kao sto smo svi mislilicombe je napisao/la:Da malo rezimiramo dosadašnji prelazni rok:
- golman Brkić, znači treba još jedan i ako se odluče da Brkić bude prvi jer ne može sam iznijeti sezonu.
- bekovske pozicije pokrivene, desni - Brka i Čola, lijevi - Pejić i kažu da ovaj iz Drine Lazarević može odigrati lijevog beka.
- stoperi Mornar, Islamagić, Šerbedžić, Zvonić, solidno mada nebi bio na odmet još jedan kvalitetan.
- vezni red - Savić, Fačić, Lazarević, Đurđević, takođe Zvonić i Islamagić mogu odigrati u vezi, solidno možda bi trebao još jedan kreativac ali i ovako je dobro. Tanki smo sa krilnim igračima, to mogu igrati Pirić i Alibašić, eventualno Isanović ali nedovoljno. Tu treba tražiti kvalitetno rješenje.
- napad - tu smo najtanji, gotovo nikakvi, Isanović i taj Bašić što je došao nedovoljno, znači tu očekujemo šlag na kraju.
Po ovome gore da se naslutiti šta nam je neophodno, golman, dva napadača-od toga eventualno jedan krilni. A poželjno je uz ovo što sam naveo ali samo ako je ekstra kvalitet da se negomilaju bezveze jedan štoper i jedan vezni kreativac.
NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
moranjak je napisao/la:I ja postim drzis se hlada brze vrijeme prodje, Basic igra iza napadačazmaj348 je napisao/la:koju poziciju igra,da li je krilo? baš bi volio doći na trening i da svojim očima vidim te nove igrače,ali postim i bojim se da ne ožednim,i zato ću vas sve ispitivati i biti dosadan"moranjak" je napisao/la: Basic ne igra u napadu kao sto smo svi mislili
Re: NK Zvijezda Gradačac
moranjak@ ako pratiš ove treninge po tebi kakvi su ovi Lazarević i Đurđević,i koje mjesto igraju ?
Moje mišljenje je što se tiče napadača dovesti ako je ikako moguće jednog stvarno klasnog i za to ne žaliti pare, a drugog ako je moguće vratiti Spasojevića, jer sam čuo priča da prema njemu nisu ispali fer ali da bi se čovjek opet bio spreman vratiti.
ja sam već pisao da bi Spasojević bio idealan za ove lige,a nije čovjeku mrsko ni sa klupe ulaziti,što je po meni jako bitno radi atmosfere u samom timu..combe je napisao/la:Moje mišljenje je što se tiče napadača dovesti ako je ikako moguće jednog stvarno klasnog i za to ne žaliti pare, a drugog ako je moguće vratiti Spasojevića, jer sam čuo priča da prema njemu nisu ispali fer ali da bi se čovjek opet bio spreman vratiti.
-
- Kontakt:
Uz savica i Brkovica djordjevic je naše najbolje pojačanje sada također vidio sam da je lazarevic i pejic klasse a za zvonic ćemo vidjeti danas ristic dolazi ja ga pamtim kao velikog borca a takvi nedim trebaju
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Đurđević je vrlo dobar igra isto u vezi čini mi se dosta je bolji prema naprijed nego nazad, Lazarević je jučer stigao nisam bio na treninguzmaj348 je napisao/la:moranjak@ ako pratiš ove treninge po tebi kakvi su ovi Lazarević i Đurđević,i koje mjesto igraju ?
Đorđevića ono treninga što sam ga gledao vidi se da će biti pojačanje, realno u veznom redu i prošle godine osim Ordagića nismo imali boljeg od njega.
Što se tiče Ristića to mi je bio jedan od dražih igrača u Zvijezdi one godine kada je došao sa Đelmićem iz Drine. Nije neki prevelik znalac ali je svaku utakmicu bio borac koji ostavlja srce na terenu. Premda mislim da nam on ne može riješiti problem napadača, mora doći neko bolji, on je dobar ali kao druga opcija i mislim da i u klubu tako razmišljaju.
Što se tiče Ristića to mi je bio jedan od dražih igrača u Zvijezdi one godine kada je došao sa Đelmićem iz Drine. Nije neki prevelik znalac ali je svaku utakmicu bio borac koji ostavlja srce na terenu. Premda mislim da nam on ne može riješiti problem napadača, mora doći neko bolji, on je dobar ali kao druga opcija i mislim da i u klubu tako razmišljaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Daj lazes da Ristic dolazi. Pa covjek ima sto godina 
Mislim i ja cu uvijek imati respekt za njega, jer je uvijek ostavljao srce na teren. Ali realno nije bio neki kvalitet dok je igrao za nas, a tek sada ne moze biti pojacanje...

Mislim i ja cu uvijek imati respekt za njega, jer je uvijek ostavljao srce na teren. Ali realno nije bio neki kvalitet dok je igrao za nas, a tek sada ne moze biti pojacanje...
⭐
Kakav je golman Kenan Hujić koji je došao u Bratstvo na probu za rezervnog golmana?
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma drug tanko ce bit i on jer ce brzo i otici jer ce se dovesti 2 dobra golmana mozda se jedan vec vrati za par dana ce javiticokara je napisao/la:Kakav je golman Kenan Hujić koji je došao u Bratstvo na probu za rezervnog golmana?

Gdje ce se danas odrzati trening
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Nije puno ni branio, par utakmica svega, promjenjivo-valjda zato sto je mlad i nije im'o kontinuitet, imao je par dobrih intervencija npr. protiv Radnika al isto tako par puta imao je peh protiv Zelje mislim da je kriv za jedan gol, premalo da se nesto zakljuci.cokara je napisao/la:Kakav je golman Kenan Hujić koji je došao u Bratstvo na probu za rezervnog golmana?
Kod nas je na probi za rezervnog golmana ako zadovolji.HvalaKapetan je napisao/la:Nije puno ni branio, par utakmica svega, promjenjivo-valjda zato sto je mlad i nije im'o kontinuitet, imao je par dobrih intervencija npr. protiv Radnika al isto tako par puta imao je peh protiv Zelje mislim da je kriv za jedan gol, premalo da se nesto zakljuci.cokara je napisao/la:Kakav je golman Kenan Hujić koji je došao u Bratstvo na probu za rezervnog golmana?
čini mi se da rekoše Sibovac,ali nisam siguran..provjeri opet ..nedžad je napisao/la:Gdje ce se danas odrzati trening
Kaze ona stara,nije bitno sta ti kazu,već ko ti kaze.A ko si,kakav mentalni sklop imas, vidi se po tvojim postovima.Tako da me tvoje misljenje o meni uopste ne iritira.Na kraju krajeva ovdje se iznosi misljenje o ekipi, a ne o forumasima.Očigledno imas problem u na visim razinama CNS.astra1922 je napisao/la:ljudi dodite na trening pa vidite kako nedim radi.ja sam ubijeden da bolje nismo radili od one prve sezone kada nas je ninkovic vodio.covjek jest mlad ali zna svoj posao zna ligu igrace.vjerujem u njega i nisam ko neke p i z d e po forumu kao vatreni ,dosla nam 5-6 ekstra pojacanja za ovu ligu a on sad izmislja neke teorije kako ce nas ti igraci sabotirati,dodi na trening pa vidi kako im nedim yebe kevu
na ignore si,zar nisi primjetio da si prepametan na nasem forumu,dobro su roditelji ulozili u tebe,vrijeme je da pocnes raditi nesto korisnovatreni je napisao/la:Kaze ona stara,nije bitno sta ti kazu,već ko ti kaze.A ko si,kakav mentalni sklop imas, vidi se po tvojim postovima.Tako da me tvoje misljenje o meni uopste ne iritira.Na kraju krajeva ovdje se iznosi misljenje o ekipi, a ne o forumasima.Očigledno imas problem u na visim razinama CNS.astra1922 je napisao/la:ljudi dodite na trening pa vidite kako nedim radi.ja sam ubijeden da bolje nismo radili od one prve sezone kada nas je ninkovic vodio.covjek jest mlad ali zna svoj posao zna ligu igrace.vjerujem u njega i nisam ko neke p i z d e po forumu kao vatreni ,dosla nam 5-6 ekstra pojacanja za ovu ligu a on sad izmislja neke teorije kako ce nas ti igraci sabotirati,dodi na trening pa vidi kako im nedim yebe kevu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:na ignore si,zar nisi primjetio da si prepametan na nasem forumu,dobro su roditelji ulozili u tebe,vrijeme je da pocnes raditi nesto korisnovatreni je napisao/la:Kaze ona stara,nije bitno sta ti kazu,već ko ti kaze.A ko si,kakav mentalni sklop imas, vidi se po tvojim postovima.Tako da me tvoje misljenje o meni uopste ne iritira.Na kraju krajeva ovdje se iznosi misljenje o ekipi, a ne o forumasima.Očigledno imas problem u na visim razinama CNS.astra1922 je napisao/la:ljudi dodite na trening pa vidite kako nedim radi.ja sam ubijeden da bolje nismo radili od one prve sezone kada nas je ninkovic vodio.covjek jest mlad ali zna svoj posao zna ligu igrace.vjerujem u njega i nisam ko neke p i z d e po forumu kao vatreni ,dosla nam 5-6 ekstra pojacanja za ovu ligu a on sad izmislja neke teorije kako ce nas ti igraci sabotirati,dodi na trening pa vidi kako im nedim yebe kevu

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Poz suska se da bi vas mogao pojacati hadzic nas bivsi igrac ( velez) ako je to tacno onda ste dobili pravog napadaca poz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.