Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ma ne odgovara Mirzi nikako OKC pored Indiane, ljudi bas temeljito igraju odbranu. Ovdje ce morati preko ruke da puca, nema prostora 

Najlakse je srat.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jones je prebrz za Mirzu,nemoze ga on cuvat..
ocel ista uc
- QUARTERBACK
- Kontakt:
E što mrzim kad vako uzme i forsira nešto.. nemoj se kurcit ccc 

-
- Kontakt:
e to bi bilo to. Mozda dobije jos 5-6 minuta ili ga isforsira na kraju kad sve bude gotovo, iako je vec gotovo.. patnja je ovo gledat valja se naspavati 

Zadnja izmjena: uvijekuztebe1921, dana/u 01 feb 2014, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Evo izaso...ajmo mi na spavanje 

Uci ce u garbage time 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kobe je na 16. McGrady je na 14. Durant večeras ganja svoju 13. uzastopnu tekmu sa 30+ poena.tuzlak1987 je napisao/la:Na Kobea sam mislio, onog nece nikad niko stici.Mislim da mu za Kobea jos treba par utakmica
![]()
Auuuu Mirza.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ovi ako predju veceras 70 poena bice super....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Los Mirza veceras. Curi mu odbrana a imao je par dobrih otvorenih trica koje je fulao. Inace kad promasi par prvih suteva obicno mu to narusi samopouzdanje. Da ih hoce nakantati Oklahoma sa. 30tak razlike u trecoj cetvrtini pa da odigra vise minuta u drugom poluvremenu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako uganja 19. utakmica prestize Baylora tj. dolazi iza WiltaMonolog je napisao/la:Kobe je na 16. McGrady je na 14. Durant večeras ganja svoju 13 uzastopnu tekmu sa 30+ poena.tuzlak1987 je napisao/la:Na Kobea sam mislio, onog nece nikad niko stici.Mislim da mu za Kobea jos treba par utakmica
![]()
Auuuu Mirza.Mada, sve su prilike da će biti BO, pa će sigurno u drugom poluvremenu zabiti nekoliko vezanih poena.

http://www.nba.com/playerfile/mirza_tel ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Sta je to?ZlatniLjiljan92 je napisao/la:Evo izaso...ajmo mi na spavanje

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- QUARTERBACK
- Kontakt:
A koliko je rekord?Monolog je napisao/la:Kobe je na 16. McGrady je na 14. Durant večeras ganja svoju 13. uzastopnu tekmu sa 30+ poena.tuzlak1987 je napisao/la:Na Kobea sam mislio, onog nece nikad niko stici.Mislim da mu za Kobea jos treba par utakmica
![]()
Auuuu Mirza.Mada, sve su prilike da će biti BO, pa će sigurno u drugom poluvremenu zabiti nekoliko vezanih poena.

Kako igra moze se vidjeti i na tome da je Terry ostao u igri,a on izasao.Ove zadnje 3 utakmice nije los,nego ocajan,sta ti je Mirza bolan 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čitavih 65. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Laku noć raja,nema od ove tekme ništa. Ne da mi se ovo gledati.
aBd da ustanem sutra i vidim kako je Mirza popravio ovo sve.
Mi se vidimo sutra protiv Indiane.
aBd da ustanem sutra i vidim kako je Mirza popravio ovo sve.
Mi se vidimo sutra protiv Indiane.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Rekord je 65. Wilt Chamberlain..Danas prosto za jednog SF u ovoj kosarci nemoguceQUARTERBACK je napisao/la:A koliko je rekord?Monolog je napisao/la:Kobe je na 16. McGrady je na 14. Durant večeras ganja svoju 13. uzastopnu tekmu sa 30+ poena.tuzlak1987 je napisao/la:Na Kobea sam mislio, onog nece nikad niko stici.Mislim da mu za Kobea jos treba par utakmica
![]()

Sa 19 utakmica bi bio iza Wilta