FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
eno na BHT sportu stoka vratila stari grb...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Koji je debil Velid Spaho
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ne zna se tu vise ko je kriv, samo se zna da neko namjerno omalovazava Zelju...lisander je napisao/la:Koji je debil Velid Spaho
tanzla je napisao/la:Sad gledam proslavu na Nou Campu, stvarno pravi spektakl. Nadam se da je Nijaz gledao i pokupio par ideja, ili ćemo mi bolje i jače??![]()
Sta mislis ko je organizovao proslavu na Camp Nou?

Stepija brke, spominje opanke i obojke, al' oni fakat mogu do boda na Grbavici, ako se mi opustimo. No, tesko da ce se neko moci opustiti pred punom Dolinom i dozvoliti tamo nekim Laktasima da uzmu bod. Sokolovi sad ovise o Zelji, sto mi je posebno drago poznavajuci njihov mentalitet i mentalitet njihovih "navijaca".

Druže da dođe Mančester u nedjelju u Dolinu, popušiće ga. Vidjećeš šta je zalaganje i trka!
Za šampione države cijeleeee!!!!

Za šampione države cijeleeee!!!!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
i pretposljednji velikan evrope je veceras proslavio titulu, sta mislite ko je posljednji

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Jarane mene je strah ove utakmice, jer su oni poslije nas najbolje ekipa ovog proljeca imaju dobre igrace i trenere, al ipak kad malo razmislim puna grbavica i titula ne mogu nam nista, al malo opreza nije na odmetVlak je napisao/la:Stepija brke, spominje opanke i obojke, al' oni fakat mogu do boda na Grbavici, ako se mi opustimo. No, tesko da ce se neko moci opustiti pred punom Dolinom i dozvoliti tamo nekim Laktasima da uzmu bod. Sokolovi sad ovise o Zelji, sto mi je posebno drago poznavajuci njihov mentalitet i mentalitet njihovih "navijaca".
Ne, pretposlijednji ce proslaviti titulu u finalu LP u subotu, a u nedjelju se zavrsavaju sve lige europe (makar ove sto se ne igraju preko ljeta) najvecim spektaklom - ZELJINOM TITULOMnermin_TM je napisao/la:i pretposljednji velikan evrope je veceras proslavio titulu, sta mislite ko je posljednji![]()
![]()
![]()

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ko Vi!? Da li ti uopste kapiras o kome pisem? Da li kapiras rodove: Ja, Ti, on-ona-ono, Mi, Vi, Oni?!? 2 - ? je napisao/la:$ ' &...." $ - " равноправно " с ", $ " ? & $ " $ ? $ " с $cole-ch je napisao/la:Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.
Partizan je jaci od Zelje, ali u kosarci!
Zeljo na Grbavici sa dva-tri pojacanja moze da pobedi puno, puno vece zapadno evropske klubove od malog Partizana. U slucaju da se susretnu Zeljo i Topalovici bice grbavo sa blagom prednoscu za groblje (51-49%).
Neko ima oktobarsku, a neko francusku, ukrajinci orandz , a Zeljo i Manijaci: Plavu revoluciju!
Oni- Zeljeznicar. Oni-topalovici. Ti-Lazarevo 2 BL. Ja-jedinka. Vi-huligani. Mi-navijaci....

Nekadasnja cetvorka o kojoj ti govoris igra vec duze smesan fudbal, nabijaju im komplexi strani /ne iz lige 5/ klubovi, svake desete godine izbace po jednog solidnog fudbalera /neko nogometasa/ za ligu petice tipa: Stankovic, Vidic, Modric, Jovetic.., gleda ih par hiljada navijaca-huligana /izuzev CZ ove godine koja ima koju milju vise/... To sto oni igraju je antifudbal i naravno da Zeljo ima sanse i protiv Partizana, a i protiv sminkera iz Zagreba. Jedino u cemu su u prednosti klubovi iz bivse cetvorke je logistika, tj. novac i infrastuktura (ali ne svi).
mislio sam na nacionalna prv, al meni svjededno moze i tako mi smo zadnji slag na tortu fudbalske sezone u evropiIsnar je napisao/la:Ne, pretposlijednji ce proslaviti titulu u finalu LP u subotu, a u nedjelju se zavrsavaju sve lige europe (makar ove sto se ne igraju preko ljeta) najvecim spektaklom - ZELJINOM TITULOMnermin_TM je napisao/la:i pretposljednji velikan evrope je veceras proslavio titulu, sta mislite ko je posljednji![]()
![]()
![]()

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
- zlaya_tm87
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Otvorio si mi oči

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma boli te kur.ac usta glavni si 

Zadnja izmjena: TheManiacs, dana/u 16 maj 2010, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ne hranite trolla.
Mislim da imamo ljepših stvari za pričati, kao npr. DUPLA KRUNA?
Moguća pojačanja za Evropu?

Ili o mogucim protivnicima... ja vec imam brigu, sta cu ako Zeljo i United budu igrali istu grupu...tanzla je napisao/la:Ne hranite trolla.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ima u Laktasima par zanimljivih igraca, kao naprimjer onaj Mikić
Muratović, Škaljić, Osmanagić, Arsenijević...tanzla je napisao/la:Ne hranite trolla.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
To su već slatke muke, a sa Mančesterom ćemo igrat 3 za 3, ne brini.Isnar je napisao/la:Ili o mogucim protivnicima... ja vec imam brigu, sta cu ako Zeljo i United budu igrali istu grupu...tanzla je napisao/la:Ne hranite trolla.

Šalu na stranu, ja sanjam da nam Zeba dođe, tako mi je taj čovjek ostao u lijepom sjećanju, POGOTOVO sa malonogometnih turnira. Vjerujem da bi nam puno pomogao. I naravno oni momci iz Veleža, samo da prestanu piti

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 16 maj 2010, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je vrijeme da i Zeljo negdje u dolinama Amazona "iskopa" nekog brazilskog carobnjaka.tanzla je napisao/la: Moguća pojačanja za Evropu?

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Albin Pelak jedan je od nastanzla je napisao/la:Ne hranite trolla.

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Paromlinac, Proximic, WeekendOffender i 58 gostiju.