mozda cak i prebaci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jedino da kontejner postave umjesto obrucaMaradonaaa je napisao/la:molite se da bude 5 produzetaka
mozda cak i prebaci
haha ovdje ću pejstat svoj razgovor od maloprije s kolegom @emiromtm87.. Da ne trpam glavnu temu.bevanda4 je napisao/la: Što se hokeja tiče:
Kvote na, npr. ovechkina da zabija, uvijek budu oko 2 - 2,50.
a čovjek sprema u prosjeku 1 po utakmici (dobro, haj, malo manje al shvatio si bit).. Prošle sezone sam više zaradio na igračima nhla nego nba.. Em ih je lakše pogoditi, em su kvote nekad i duplo veće..
Joj Vjeko odakle sve ne ubires parebevanda4 je napisao/la:haha ovdje ću pejstat svoj razgovor od maloprije s kolegom @emiromtm87.. Da ne trpam glavnu temu.bevanda4 je napisao/la: Što se hokeja tiče:
Kvote na, npr. ovechkina da zabija, uvijek budu oko 2 - 2,50.
a čovjek sprema u prosjeku 1 po utakmici (dobro, haj, malo manje al shvatio si bit).. Prošle sezone sam više zaradio na igračima nhla nego nba.. Em ih je lakše pogoditi, em su kvote nekad i duplo veće..
Danas nisam uzeo ovechkina jer je kvota bila najmanja moguca (2,00)
al evo, ispostavilo se da mu je potrebno manje od minute kad je tečaj ispod 2.50![]()
![]()
klupa dobro odradila posao pa i nema potrebu da ga vracaContentissimo je napisao/la:i randolph zakucao na 4
ramos4 je napisao/la:odlican za sada listic al tu je Skemba da to pokvari
Neku noc ga ja odigrao vise je imao licnih nego poena. LAKU NOC BRACO IZMOGNITE DO DOBITKA! Ja sam se bavio **** poslovima veceras tako da sam noc zabrsio u minusuMaradonaaa je napisao/la:ja se uvijek nadam da ce biti x pa produzeci![]()
a u medjuvremenu
durant 0
westbrook 0
ibaka 11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 minute do kraja, prebaciMaradonaaa je napisao/la:klupa dobro odradila posao pa i nema potrebu da ga vracaContentissimo je napisao/la:i randolph zakucao na 4
i tu ce biti zivciranja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.