Ma prodace se ono karte,doce tako u preduzeca, u opstinu gdje ce ljudi morat kupit,ne kazem zbog tog. Kazem zbog ranga,znaci fakticki druga liga a 5 KM. Nisam rekao zbog prodaje vec zbog ranga.Probisvjet je napisao/la:Zasto je smijesno ako se karte prodaju?jasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim tesjena je napisao/la:Svako krkan koji psuje je mangup samo u slucaju da ostavi svoje svoje licne podatke.
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.nusmir je napisao/la:imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim tesjena je napisao/la:Svako krkan koji psuje je mangup samo u slucaju da ostavi svoje svoje licne podatke.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Sad kad si vidio ko je momak prepo si se ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahasjena je napisao/la:Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.nusmir je napisao/la:imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim tesjena je napisao/la:Svako krkan koji psuje je mangup samo u slucaju da ostavi svoje svoje licne podatke.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
eto ti opet.....ajde sad spremanje zakasnit ces na bus valja u tuzlu u skolu.......sjena je napisao/la:Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.nusmir je napisao/la:imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim tesjena je napisao/la:Svako krkan koji psuje je mangup samo u slucaju da ostavi svoje svoje licne podatke.
nego mogla bi biti neka akcija ciscenja snijega.....ne znam sad kakvo je stanje i organizacija ali je lijepo napadao.......trebalo bi se znati u naredna 2-3 h
Nema čišćenja snijega jer se izgleda ovo kolo odgađa za srijedu 20 mart.....

ma sjecam se da je znao i vise napadat pa se igralo.........svejedno mislim da bi dobro bilo da se pomjeri za srijedu.......sodagrad je napisao/la:Nema čišćenja snijega jer se izgleda ovo kolo odgađa za srijedu 20 mart.....
imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim te[/quote]
Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.[/quote]
Sad kad si vidio ko je momak prepo si se ahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
[/quote]
Klasik najpametnije da tu kravatu svezes za nesto visoko i skratis sebi patnju.Nisam vidio ko je i zaboli me ko je i on i ti i svi ostali .Idite prosite i prodajite karte da bi prezivjeli i divite se sami sebi kako ste skupili 1000 KM. Jos uz to hvalite Jasmina kako je naredio uposlenicima da kupe svi karte.Pa ovde treba cenzura pod hitno jer ocito neki nemaju pojma sta pisu.
Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.[/quote]

Klasik najpametnije da tu kravatu svezes za nesto visoko i skratis sebi patnju.Nisam vidio ko je i zaboli me ko je i on i ti i svi ostali .Idite prosite i prodajite karte da bi prezivjeli i divite se sami sebi kako ste skupili 1000 KM. Jos uz to hvalite Jasmina kako je naredio uposlenicima da kupe svi karte.Pa ovde treba cenzura pod hitno jer ocito neki nemaju pojma sta pisu.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa jel ima neki pravilnik u NS o visini cijene karata?? Ne kontam te stvarno! Ovo je za dobrobit kluba, prodano je 1600 karata za 5-6 sati, drug ovo je Sloboda i ovo je samo jos jedan mali dokaz da joj nikako nije mjesto ovdje..jasko_juve je napisao/la:Ma prodace se ono karte,doce tako u preduzeca, u opstinu gdje ce ljudi morat kupit,ne kazem zbog tog. Kazem zbog ranga,znaci fakticki druga liga a 5 KM. Nisam rekao zbog prodaje vec zbog ranga.Probisvjet je napisao/la:Zasto je smijesno ako se karte prodaju?jasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..
075
Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.[/quote]sjena je napisao/la:imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim te

Klasik najpametnije da tu kravatu svezes za nesto visoko i skratis sebi patnju.Nisam vidio ko je i zaboli me ko je i on i ti i svi ostali .Idite prosite i prodajite karte da bi prezivjeli i divite se sami sebi kako ste skupili 1000 KM. Jos uz to hvalite Jasmina kako je naredio uposlenicima da kupe svi karte.Pa ovde treba cenzura pod hitno jer ocito neki nemaju pojma sta pisu.[/quote]
De bolan prvo nauci citirat, ej pa kad bi se pola Tuzle objesilo ti bi opet osto napaceni balavac.
Joj a priznaj da ti je malo prpa sad sjest u 9-ku pa u skolu. Gradjevinska, rudarska il je masinska aaaa ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
da nije 13
ne vjerujem da ce on tebi odg od 1 pocinje nastava valja doci sad u tz...... a mozda danas ne ode u skolu ko zna

- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj Sjena,legendo,jesi ti naporan! Sto si ljubomoran covjece? I ti i ovaj sto mu smeta cijena karata kluba za koji ne navija. Karte se na svakoj utakmici na svijetu placaju da bi se pomoglo klubu,tj. organizatoru i to je najnormalniji vid pomoci. Dortmund vam je najbolji primjer.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Sta smara koji djavo ovaj sjena..lik nema dovoljno paznje u pravom zivotu,pa je pokusava dobiti preko foruma..
Maloprije prolazim kraj stadiona i vidim da se cisti,teren ce biti spreman za kantonalni derbi
Maloprije prolazim kraj stadiona i vidim da se cisti,teren ce biti spreman za kantonalni derbi

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakve to veze care ima je li premier liga ili prva liiga?...navijacima je Sloboda bitna i ovo nije ulaz kojeg je Sloboda postavila , vec zahtjev navijaca udruzenja koji se zalaze da pomogne Slobodi... brate moze se Juventus i besplatno gledat na TV nema to veze, a ne mozes za 5 km otici u Torino isto ti je tojasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
za njega je rekao ko je sta je, a ko ste to vi?..ljudi koji nemaju druge obaveze u zivotu osim foruma i dolazite ovdje provocirate normalne forumase koji zbog vas dobiju ban ...pa polahko ovu temu cete uskoro moci samo vi i koristiti , jer mi navijaci i simpatizeri svog kluba idemo tamo gdje pripadamo, a ti se i dalje pokusavaj sam sa sobom raspravljati na ovom forumu..nagovori makar i sjenu da se medjusobno prepucavate na racun Slobode boli vas ba qurc nemate druga poslasavatihotece je napisao/la:Momčino, ovaj post je sve rekao za tebe. Navuci opanke prije nego što uđeš u štalu.nusmir je napisao/la:dovedes mamu pa je ova citava jedna tribina naguzi i uvedes onda humanitarni broj da joj pomognemo..... **** mater seljacku skini nam se s kurca vise........mamu li vam seljacku **** samo vas udarat trebasjena je napisao/la:Steta sto imate samo jednu tribinu mogli ste lijepih para zaraditi.Ja mislio taj vas amerikanac ima para a ono vi sad samo sto jos niste uveli humanitarni broj.Ako vam treba pozajmica racunajte na nas nemojte da vam pare budu problem.Komsija je najpreci.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nego momci prebacujte se lagano na lokaciju kojoj pripadamo..neda mi se ove maloumnike vise citati...ljudi su nam napravili sve da imamo za Slobodu, a mi to necemo da koristimo.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
da u pravu si.......zajebi ovo vise kada admin ne udje po mjesec dana na jednu temu da ocisti ove idiote......SaltCityAttack je napisao/la:Nego momci prebacujte se lagano na lokaciju kojoj pripadamo..neda mi se ove maloumnike vise citati...ljudi su nam napravili sve da imamo za Slobodu, a mi to necemo da koristimo.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nisam dobio poruku.I ko je spominjao da ce koga naci nemam zelju da te ja trazim. Ali ostavi ime i prezima da znamo ko psuje mozda da mi zatreba pas cuvar onda cu te traziti.[/quote]sjena je napisao/la:imas eto ime......hoces i adresu i broj da ti posaljem na pp ?? nije problem sad ces dobiti pa me molim te nadji eto molim te

Klasik najpametnije da tu kravatu svezes za nesto visoko i skratis sebi patnju.Nisam vidio ko je i zaboli me ko je i on i ti i svi ostali .Idite prosite i prodajite karte da bi prezivjeli i divite se sami sebi kako ste skupili 1000 KM. Jos uz to hvalite Jasmina kako je naredio uposlenicima da kupe svi karte.Pa ovde treba cenzura pod hitno jer ocito neki nemaju pojma sta pisu.[/quote]
ko ovdje prosi?..navijaci ne prose, vec navijaci uzimaju ulaznice da bi Sloboda zaradila i sta je tu lose?.. navijaci uzimaju ulaznice da bi igraci bili sretni imali premije, plate i td... Azmir ima lovu i Azmir ce sve obezbjediti, ali i tom covjeku trea pokazati da iza tog kluba stoji armija navijaca i da nece biti sam ...mi se samo vracamo starim obicajima, jer smo mi radnicki sportski klub Sloboda, kojeg su godinama gradjani Tuzle vodili ...i sta je tebi ovdje cudno?..ti si ocigledno mlad i nemas pojma kako je voljeti svoj klub..ovi momci za ralziku od tebe pokazuju ljubav prema Slobodi, dok ti ocigledno imas ljubav prema forumu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://druga.tv/info/13531" onclick="window.open(this.href);return false;
@Saltcity
Ne obracaj paznju na ove levatee..
vidis da im smeta sto se Sloboda dize,takvi su meni najdrazii..pacenici 
@Saltcity
Ne obracaj paznju na ove levatee..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.