Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nemamo kvalitet to je jasno ali ovaj selektor veze nema. Bas lose vodi utakmicu. Mrsko mu uzeti time out jedva lik prica i tih nekakav.
Ovo je smijesno da otpisujes tako lako igrace kao da smo neka velesila pa ih imamo koliko hoces
Ovo je smijesno da otpisujes tako lako igrace kao da smo neka velesila pa ih imamo koliko hoces
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Teško da na cijelom evropskom prvenstvu ima goreg igrača od Hamidovića.
Podrska Buricu, sad mu se jos jace natrpaj mame. Sazovi press i ispricaj sve redom nek se ova kretencina skine s kurca ekipi.
Skup neustimanih navikanih antitalenata politikom ubacenih u politicku prciju zvanu reprezentacija koji su osim burica ispod evropskog prosjeka.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti kako ovaj Davidovic igra za reprezentaciju s 31 godinom po čemu je čovjek zaslužio po kojem segmentu igre svi mogu izaći ali on mora igrati svih 60min jos covjek igra srednjeg beka organizator igre zna se kakva treba biti. Žalosno do čega smo dogurali, da se ljudi drže i da moraju igrati i sa 30 godina kako bi napravili još koji dobar transfer u karijeri kako bi zaradili pare. Al bitno je da jedan klub iz ove naše države ima najviše pozvanih igrača u repku kvaliteta nije bitna nego ko stoji iza vas. Zato propadamo u sportu, neka nam je Bog na pomoći s ovim ljudima što nas vode. Uništiti će i ovo malo što je ostalo kako treba.
Još u Iskri igra beka sad sam se sjetio. Al opet ja mislim da bi ekipa Izvidjača dobila ove Gruzijce.
Joj jeste navalili nemamo Kavalitet Pa nemamo kvalitet!
Nemamo strucni Stab i nemamo volju da dobijemo.
Gruzijac ima kvalitet iz Federalne Lige a nasi nemaju
Nemamo strucni Stab i nemamo volju da dobijemo.
Gruzijac ima kvalitet iz Federalne Lige a nasi nemaju
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Ali zašto bi neko iz Gruzije dolazio igrat rukomet u drugu našu ligu, to je meni zanimljivo, nije to prva liga u kojoj je možda čak i neka lova u igri pa se rade transferi nego amaterska liga u državi koja je zadnja na EP, znači kako i zašto zar nema u Bugojnu i okolici 20ak klinaca od 17 do 20 i kusur godine da igra !?
-
- Kontakt:
Zato sto nemamo drugog centralnog beka. Karacic se oprostio, Vuksic ozlijeđen, a s Perićem valjda ima neke nesuglasice i nece da ga pozivaKrompirusa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 19:54Može li mi neko objasniti kako ovaj Davidovic igra za reprezentaciju s 31 godinom po čemu je čovjek zaslužio po kojem segmentu igre svi mogu izaći ali on mora igrati svih 60min jos covjek igra srednjeg beka organizator igre zna se kakva treba biti. Žalosno do čega smo dogurali, da se ljudi drže i da moraju igrati i sa 30 godina kako bi napravili još koji dobar transfer u karijeri kako bi zaradili pare. Al bitno je da jedan klub iz ove naše države ima najviše pozvanih igrača u repku kvaliteta nije bitna nego ko stoji iza vas. Zato propadamo u sportu, neka nam je Bog na pomoći s ovim ljudima što nas vode. Uništiti će i ovo malo što je ostalo kako treba.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Odkad pišem naši 90 posto igrača je domet premijer liga samo menadžeri su na vrijeme prodali ih dobre ekipe iz kojih se teško može izaći
-
- Kontakt:
Razumijem sve, al imamo i boljih igrača sigurno. Ovo je katastrofa19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 19:59Zato sto nemamo drugog centralnog beka. Karacic se oprostio, Vuksic ozlijeđen, a s Perićem valjda ima neke nesuglasice i nece da ga pozivaKrompirusa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 19:54Može li mi neko objasniti kako ovaj Davidovic igra za reprezentaciju s 31 godinom po čemu je čovjek zaslužio po kojem segmentu igre svi mogu izaći ali on mora igrati svih 60min jos covjek igra srednjeg beka organizator igre zna se kakva treba biti. Žalosno do čega smo dogurali, da se ljudi drže i da moraju igrati i sa 30 godina kako bi napravili još koji dobar transfer u karijeri kako bi zaradili pare. Al bitno je da jedan klub iz ove naše države ima najviše pozvanih igrača u repku kvaliteta nije bitna nego ko stoji iza vas. Zato propadamo u sportu, neka nam je Bog na pomoći s ovim ljudima što nas vode. Uništiti će i ovo malo što je ostalo kako treba.
-
- Kontakt:
Smajlagic rukometna verzija Kodre
Ko da pare i uhvati neku vezu taj i igraKrompirusa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 20:05Razumijem sve, al imamo i boljih igrača sigurno. Ovo je katastrofa19vendetta87 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 19:59Zato sto nemamo drugog centralnog beka. Karacic se oprostio, Vuksic ozlijeđen, a s Perićem valjda ima neke nesuglasice i nece da ga pozivaKrompirusa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 19:54Može li mi neko objasniti kako ovaj Davidovic igra za reprezentaciju s 31 godinom po čemu je čovjek zaslužio po kojem segmentu igre svi mogu izaći ali on mora igrati svih 60min jos covjek igra srednjeg beka organizator igre zna se kakva treba biti. Žalosno do čega smo dogurali, da se ljudi drže i da moraju igrati i sa 30 godina kako bi napravili još koji dobar transfer u karijeri kako bi zaradili pare. Al bitno je da jedan klub iz ove naše države ima najviše pozvanih igrača u repku kvaliteta nije bitna nego ko stoji iza vas. Zato propadamo u sportu, neka nam je Bog na pomoći s ovim ljudima što nas vode. Uništiti će i ovo malo što je ostalo kako treba.
Kodro je samo los trener dok je Irfan i los covjek.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovi nasi da izmedju sebe igraju ne bi pobjedili hahahaha
Kakvi likovi sunce ti, pa bolje da nisu ni otisili nego, da se ovako brukaju.
Kakvi likovi sunce ti, pa bolje da nisu ni otisili nego, da se ovako brukaju.
Samo jedna rijec: Tobejarabi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.