Kako nije, oba prva beka tima out na duze zbog povrede, izgubili su golmana, stopera, Soyuncu propao, Madison i Vardy totalno van forme, Barnes se skoro vratio nakon teske povrede..Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:37Uopće nije toliko različito u odnosu na onu ekipu što je dva puta završila peta.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A hoce li Maguire, Shaw, Phillips ostati bez poziva za SP?
-
- Kontakt:
Govorim isključivo o imenima. Svakako da ti stari igrači nisu u formi, ali imaš možda 3-4 promjene u odnosu na sezone 19/20 i 20/21.StevieG8 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:43Kako nije, oba prva beka tima out na duze zbog povrede, izgubili su golmana, stopera, Soyuncu propao, Madison i Vardy totalno van forme, Barnes se skoro vratio nakon teske povrede..Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:37Uopće nije toliko različito u odnosu na onu ekipu što je dva puta završila peta.
Biće u starnih 11 jer Gareth ekipu sklapa na jaranskoj osnovi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Naprijed Lećester u drugom.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Omg pa hajde evo po imenimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:46Govorim isključivo o imenima. Svakako da ti stari igrači nisu u formi, ali imaš možda 3-4 promjene u odnosu na sezone 19/20 i 20/21.StevieG8 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:43Kako nije, oba prva beka tima out na duze zbog povrede, izgubili su golmana, stopera, Soyuncu propao, Madison i Vardy totalno van forme, Barnes se skoro vratio nakon teske povrede..Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:37
Uopće nije toliko različito u odnosu na onu ekipu što je dva puta završila peta.
Schmeichel - Ward
Soyuncu/Fofana - Soumare
Chilwell - Thomas
Pereira - Justin
Ogroman downgrade na svakoj poziciji na kojoj su prodali igraca a ovamo uopste nisu osvjezili ekipu. Druga je stvar sto Rodgers izgleda dzabe ima Daku Pereza pa donekle i Castagnea koji je bio vrlo koristan igrac do dolaska u Leicester.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma losi su za sve pare,ali brate i Manco je los ogavno,mi ako ih ne silujemo pisam nam se na igrace

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kolega, malo mudrosti nije na izmet.

#Voajeroljupci na respiratorima.
-
- Kontakt:
Pa eto, 4 promjene. Castagne nije puno lošiji od Pereire, Chilwell je otišao prije sezone 20/21. Druga je stvar što su skoro svi u lošoj formi.
Derbi je derbi brate. Kakvi god da su, rasuli su npr Liverpool
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije lose za tim koji je otpisan nakon prva 2 kola.
Opstanak je siguran.
Opstanak je siguran.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa i mi ako nasjednemo kao liverpul ne sumnjam da nas isto ceka,pikni im loptu u noge i izrokan ih iz tranzicije,recept koji moze raditi protiv njih i Tottenhema.
Druga je stvar sto cemo mi prigrliti loptu i postoji realna sansa da nas iskontriraju.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pawson kao da sudi hnl ligu, svaki kontakt svira.
Pa jel realan ovaj Forrest 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Serge Aurier
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja kakve dijagonale šalje ovaj nahajpani talenat iz Leicestera

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.