FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nego momci treba se malo prebaciti na ovaj nas sajt sto se tice Slobode...nit nas moze zabolit glava od koga nit koji klinac...ja kad bude tekma sigurno cu biti na onom forumu, tako da ko ne bude na utkamici vi iz dijaspore mozemo tamo svakako da razgovaramo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I ja sam za to da predjemo na onaj forum 

-
- Kontakt:
Ma,u kolko je utakmica,majku mu? Sad i mene nafuraste 
Edit: Preslusah najavu

Edit: Preslusah najavu

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
FK Proleter Slavinovici kupio 10 karata, svaka ima cast.
Ljudi jes prodano puno karti i hvala svima ko god je kupio na taj nacin je i Slobodi pomogao,al pitanje je kolko ce od tih ljudi doci na tusanj,jer ima onih koji kupuju samo da bi pomogli slobodi a recimo nece na tekmu doc,tako da mozda i ne bude pun tusanj,al kako god hvala svima ko god se aktivirao oko ovog..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Bitno je da se zaradi na tim kartama, nek bude 100 ljudi na hiljadu karti nije bitno uopste.
ne brini nace se neko kome ce ta ulaznica dobro doci......nije niko lud da kupi i onda baci ulaznicu..... a i da ne bude pun tusanj nije bitno bitno je da pomognemo klubu novcano.....Kapellen je napisao/la:Ljudi jes prodano puno karti i hvala svima ko god je kupio na taj nacin je i Slobodi pomogao,al pitanje je kolko ce od tih ljudi doci na tusanj,jer ima onih koji kupuju samo da bi pomogli slobodi a recimo nece na tekmu doc,tako da mozda i ne bude pun tusanj,al kako god hvala svima ko god se aktivirao oko ovog..
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- Probisvjet
- Kontakt:
Sto da smire hormone?zlajci je napisao/la:Molim klince da smire hormone, najiskrenije.
U međuvremenu:
Način i raspolaganje sredstvima
http://crveno-crni.ba/v2/index.php?opti ... ronologija" onclick="window.open(this.href);return false;
Pusti ba, neka ih. Neka hormona ako su u sluzbi dobrih vibracija!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
sutra nece padati ako je vjerovati prognozi.TzBulevar87 je napisao/la:Ne prestaje padat
http://www.accuweather.com/sr/ba/tuzla/ ... 3327?day=2
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo da prestane padat i da ne bude hladno ko sad, teren se moze ocistit. Gdje god sam na netu gledo prognozu sve je suncana subota samo ovi nasi cafiri prognoziraju padavineProbisvjet je napisao/la:sutra nece padati ako je vjerovati prognozi.TzBulevar87 je napisao/la:Ne prestaje padat

075
Steta sto imate samo jednu tribinu mogli ste lijepih para zaraditi.Ja mislio taj vas amerikanac ima para a ono vi sad samo sto jos niste uveli humanitarni broj.Ako vam treba pozajmica racunajte na nas nemojte da vam pare budu problem.Komsija je najpreci. 

Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Ma ovi nasi nisu pogodili prognozu jedno pola godine, valjda nece ni za sutraTzBulevar87 je napisao/la:Samo da prestane padat i da ne bude hladno ko sad, teren se moze ocistit. Gdje god sam na netu gledo prognozu sve je suncana subota samo ovi nasi cafiri prognoziraju padavineProbisvjet je napisao/la:sutra nece padati ako je vjerovati prognozi.TzBulevar87 je napisao/la:Ne prestaje padat

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zovem te ako bude trebalo snijeg lopatat na stadionusjena je napisao/la:Steta sto imate samo jednu tribinu mogli ste lijepih para zaraditi.Ja mislio taj vas amerikanac ima para a ono vi sad samo sto jos niste uveli humanitarni broj.Ako vam treba pozajmica racunajte na nas nemojte da vam pare budu problem.Komsija je najpreci.

075
-
- Kontakt:
Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jos smjesnije je sto smo mi 2-3 dana prije utakmice prodali vise karti nego sto ce vecina premijerligasa prodat ovog vikenda, iako je i u PL ulaznica skoro kod svakog 5 KMjasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto je smijesno ako se karte prodaju?jasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..
drzi se ti tema tamo juventusa , intera i kladionice pametnije ti jejasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ti izgleda ne mozes ili neces da shvatis zasto je to tako.. prelistaj malo ovu temu, tvoj post je uistinu presmijesan. Bez uvrede druzejasko_juve je napisao/la:Malo je smijesno stavit 5 KM ulaz. Ipak premier liga se moze gledati za te pare, al eto..

075
Svako krkan koji psuje je mangup samo u slucaju da ostavi svoje licne podatke.
Zadnja izmjena: sjena, dana/u 15 mar 2013, 10:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.