Nismo gola primili u ova 3 kola lzp, a nije da smo se i nadavali golova

Jesu li vaši uopšte razmišljali ove zime da dovedu nekog klasičnog napadača? Evidentno je da još od Krstanovića se mučite na toj poziciji špica, hajde i nekako može proći kad su Menalo i Čabraja zdravi pa kao kvalitetni krilni igrači mogu nadoknaditi svojim golovima nedostatak klasične špice ali ovako teško to ide. Pa i ovaj Bagarić kojeg ste doveli koliko znam je više krilo nego napadač. Jedino ako Sablić ima viziju da igra bez klasične špice...penke je napisao/la:Izuzimajuci utakmicu s raspalim Vitezom,od ozljede Dejana Čabraje u 11 utakmica mi smo dali samo 6 golova?!
Sramota je i pomišljati o kakvoj tituli. Po meni trener previše defanzivno igra i to nije igra za prve tri ekipe u prvenstvu,na ovoj smo poziciji samo zbog lošeg početka prvenstva Sarajeva,mada smo imali previse izostanaka kroz sezonu..
Znam da se neki nece složiti samnom ali po meni Sablic previse miksa i stavlja igrače na pozicije koje im ne odgovaraju (Lončar,Ćorluka,Bagarić..) imamo mi još kvalitetnih igrača koji mogu odgovoriti zadacima ali nisu dobivali prilike.
Lako je biti general posle bitke ali Lončar je po meni falio ekipi na svojoj poziciji protiv Zrinje jer je jedini igrač u našem veznom redu koji ima jake trkačke sposobnosti i prodor kroz sredinu..
Bilo je opcija da se dovedu pravi klasični centarfori ali su propale,pa je potpisan Bagarić,koji nije loš igrač može igrati špic, ali se zasada nije adaptirao na ovu ligubraco je napisao/la:Jesu li vaši uopšte razmišljali ove zime da dovedu nekog klasičnog napadača? Evidentno je da još od Krstanovića se mučite na toj poziciji špica, hajde i nekako može proći kad su Menalo i Čabraja zdravi pa kao kvalitetni krilni igrači mogu nadoknaditi svojim golovima nedostatak klasične špice ali ovako teško to ide. Pa i ovaj Bagarić kojeg ste doveli koliko znam je više krilo nego napadač. Jedino ako Sablić ima viziju da igra bez klasične špice...penke je napisao/la:Izuzimajuci utakmicu s raspalim Vitezom,od ozljede Dejana Čabraje u 11 utakmica mi smo dali samo 6 golova?!
Sramota je i pomišljati o kakvoj tituli. Po meni trener previše defanzivno igra i to nije igra za prve tri ekipe u prvenstvu,na ovoj smo poziciji samo zbog lošeg početka prvenstva Sarajeva,mada smo imali previse izostanaka kroz sezonu..
Znam da se neki nece složiti samnom ali po meni Sablic previse miksa i stavlja igrače na pozicije koje im ne odgovaraju (Lončar,Ćorluka,Bagarić..) imamo mi još kvalitetnih igrača koji mogu odgovoriti zadacima ali nisu dobivali prilike.
Lako je biti general posle bitke ali Lončar je po meni falio ekipi na svojoj poziciji protiv Zrinje jer je jedini igrač u našem veznom redu koji ima jake trkačke sposobnosti i prodor kroz sredinu..
Sanse se stvaraju, ali nema golova. Nemamo gol igraca tipa Luke i Deje, koji su istina znali svasta i promasiti ali su zabijali u priliku redovno. Mislim da je i Sablic svjestan situacije, da nema gol igraca pa pokusava raznim kemijanjima naprijed i u sredini da izvuce nesto/nekog ko bi mogao zabiti.penke je napisao/la:Izuzimajuci utakmicu s raspalim Vitezom,od ozljede Dejana Čabraje u 11 utakmica mi smo dali samo 6 golova?!
ti mi trebas dragane96BadBoy je napisao/la:Kakva je ovo Plava noć u Hotelu?
Ne bih rekao da se mjenja politika.. Čini mi se da mu je novinar to napomenuo, pa on to izjavio.. nije imao šta drugo ni rećsince1948 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je u ovoj izjavi Zorana Bubala između redova procitao da se sprema promjena politike dovođenja igrača?
A plavu noc smo imali i ranije. Vrijeme je da malo i guzonje vrate dug drustvu
Bili su i vasi na nasoj noći,kao i prošlih godina obostrano ispostovano.Android je napisao/la:Dragan ce i nama kupiti penale![]()
Vidim Sulenta i ekipa iz Zrinjskog su bili, jel to postajemo bratski klubovi ili
Nikakve najave nije bilo, ama bas nista... Prolazim maloprije kraj hotela, to milion auta okolo, kontam nastupa netko kad ovdje procitah Plava noc...jozo121 je napisao/la:Da li je tko znao za ovu Plavu noć ? Je li je bilo negdje najave da će se večeras održati ? Fuj, ovo večeras mi se gadi, kad gledam slike na pojedinim portalima dođe mi da se rasplačem, koje face, koji likovi, ...![]()
Lova lova keš. Svojevrsno reketarenje sirokobrijeskih gazdaOrjuna je napisao/la:Je.balo majku ekipeNego, kakva je svrha ovih naših noćiju?