NK Široki Brijeg

york
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la york » 06 apr 2018, 15:06

Statisticki gledano imamo najbolju obranu u ligi...
Nismo gola primili u ova 3 kola lzp, a nije da smo se i nadavali golova :roll:

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 06 apr 2018, 15:20

Izuzimajuci utakmicu s raspalim Vitezom,od ozljede Dejana Čabraje u 11 utakmica mi smo dali samo 6 golova?!
Sramota je i pomišljati o kakvoj tituli. Po meni trener previše defanzivno igra i to nije igra za prve tri ekipe u prvenstvu,na ovoj smo poziciji samo zbog lošeg početka prvenstva Sarajeva,mada smo imali previse izostanaka kroz sezonu..
Znam da se neki nece složiti samnom ali po meni Sablic previse miksa i stavlja igrače na pozicije koje im ne odgovaraju (Lončar,Ćorluka,Bagarić..) imamo mi još kvalitetnih igrača koji mogu odgovoriti zadacima ali nisu dobivali prilike.
Lako je biti general posle bitke ali Lončar je po meni falio ekipi na svojoj poziciji protiv Zrinje jer je jedini igrač u našem veznom redu koji ima jake trkačke sposobnosti i prodor kroz sredinu..
Samo jedno ime

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 apr 2018, 17:13

penke je napisao/la:Izuzimajuci utakmicu s raspalim Vitezom,od ozljede Dejana Čabraje u 11 utakmica mi smo dali samo 6 golova?!
Sramota je i pomišljati o kakvoj tituli. Po meni trener previše defanzivno igra i to nije igra za prve tri ekipe u prvenstvu,na ovoj smo poziciji samo zbog lošeg početka prvenstva Sarajeva,mada smo imali previse izostanaka kroz sezonu..
Znam da se neki nece složiti samnom ali po meni Sablic previse miksa i stavlja igrače na pozicije koje im ne odgovaraju (Lončar,Ćorluka,Bagarić..) imamo mi još kvalitetnih igrača koji mogu odgovoriti zadacima ali nisu dobivali prilike.
Lako je biti general posle bitke ali Lončar je po meni falio ekipi na svojoj poziciji protiv Zrinje jer je jedini igrač u našem veznom redu koji ima jake trkačke sposobnosti i prodor kroz sredinu..
Jesu li vaši uopšte razmišljali ove zime da dovedu nekog klasičnog napadača? Evidentno je da još od Krstanovića se mučite na toj poziciji špica, hajde i nekako može proći kad su Menalo i Čabraja zdravi pa kao kvalitetni krilni igrači mogu nadoknaditi svojim golovima nedostatak klasične špice ali ovako teško to ide. Pa i ovaj Bagarić kojeg ste doveli koliko znam je više krilo nego napadač. Jedino ako Sablić ima viziju da igra bez klasične špice...

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 06 apr 2018, 17:35

braco je napisao/la:
penke je napisao/la:Izuzimajuci utakmicu s raspalim Vitezom,od ozljede Dejana Čabraje u 11 utakmica mi smo dali samo 6 golova?!
Jesu li vaši uopšte razmišljali ove zime da dovedu nekog klasičnog napadača? Evidentno je da još od Krstanovića se mučite na toj poziciji špica, hajde i nekako može proći kad su Menalo i Čabraja zdravi pa kao kvalitetni krilni igrači mogu nadoknaditi svojim golovima nedostatak klasične špice ali ovako teško to ide. Pa i ovaj Bagarić kojeg ste doveli koliko znam je više krilo nego napadač. Jedino ako Sablić ima viziju da igra bez klasične špice...
Bilo je opcija da se dovedu pravi klasični centarfori ali su propale,pa je potpisan Bagarić,koji nije loš igrač može igrati špic, ali se zasada nije adaptirao na ovu ligu
Samo jedno ime

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 apr 2018, 18:30

Sanse se stvaraju, ali nema golova. Nemamo gol igraca tipa Luke i Deje, koji su istina znali svasta i promasiti ali su zabijali u priliku redovno. Mislim da je i Sablic svjestan situacije, da nema gol igraca pa pokusava raznim kemijanjima naprijed i u sredini da izvuce nesto/nekog ko bi mogao zabiti.
NK Široki Brijeg

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 06 apr 2018, 20:01

Kakva je ovo Plava noć u Hotelu?
Igraj Široki ti si najbolji!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 06 apr 2018, 22:25

Jesam li ja jedini koji je u ovoj izjavi Zorana Bubala između redova procitao da se sprema promjena politike dovođenja igrača?
A plavu noc smo imali i ranije. Vrijeme je da malo i guzonje vrate dug drustvu :D
SAMO ŠIROKI!

Duff

Post Postao/la Duff » 06 apr 2018, 22:39

96BadBoy je napisao/la:Kakva je ovo Plava noć u Hotelu?
ti mi trebas dragane
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 06 apr 2018, 22:42

since1948 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je u ovoj izjavi Zorana Bubala između redova procitao da se sprema promjena politike dovođenja igrača?
A plavu noc smo imali i ranije. Vrijeme je da malo i guzonje vrate dug drustvu :D
Ne bih rekao da se mjenja politika.. Čini mi se da mu je novinar to napomenuo, pa on to izjavio.. nije imao šta drugo ni reć :D
...

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 06 apr 2018, 22:51

A zasto nas nisu zvali :lol: dobri ovi šalovi,treba ga sto prije nabaviti.
Dragane ostavi sveti plavi dres,skini taj šal,ne stoje ti nikako.
Igraj Široki ti si najbolji!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 apr 2018, 22:53

Dragan ce i nama kupiti penale :kafa:

Vidim Sulenta i ekipa iz Zrinjskog su bili, jel to postajemo bratski klubovi ili :think:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 06 apr 2018, 22:53

Lagano se skupljaju predizborni bodovi :rol:
Mici te prljave ruke sa svetog dresa

@Android :puke:
SAMO ŠIROKI!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 06 apr 2018, 23:26

Android je napisao/la:Dragan ce i nama kupiti penale :kafa:

Vidim Sulenta i ekipa iz Zrinjskog su bili, jel to postajemo bratski klubovi ili :think:
Bili su i vasi na nasoj noći,kao i prošlih godina obostrano ispostovano.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 06 apr 2018, 23:26

Da li je tko znao za ovu Plavu noć ? Je li je bilo negdje najave da će se večeras održati ? Fuj, ovo večeras mi se gadi, kad gledam slike na pojedinim portalima dođe mi da se rasplačem, koje face, koji likovi, ... :guz: :tralala:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 apr 2018, 23:31

jozo121 je napisao/la:Da li je tko znao za ovu Plavu noć ? Je li je bilo negdje najave da će se večeras održati ? Fuj, ovo večeras mi se gadi, kad gledam slike na pojedinim portalima dođe mi da se rasplačem, koje face, koji likovi, ... :guz: :tralala:
Nikakve najave nije bilo, ama bas nista... Prolazim maloprije kraj hotela, to milion auta okolo, kontam nastupa netko kad ovdje procitah Plava noc...

Bas lijepo od kluba, bas lijepo...

HRHB

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 07 apr 2018, 00:45

Nego tko će biti na takvim noćima? Sponzori i ljudi iz poslovnom i političkog svijeta, diplomatsko prikazivanje klub u lijepom svijetlu, pozvani športski prijatelji i djelatnici kluba.
Netko upita što mi nismo tamo, znamo gdje je nama mjesto ----> na SJEVERU.
A manimo se ovih priča o političarima... posle Dragana doći će neki Dragan, biti će možda iz nekog drugog mjesta, biti će navijač nekog drugog kluba, a mi ćemo se i dalje grčevito boriti da ostanemo u vrhu ove lige, kao što se godinama borimo.
I AMO I TAMO, UZ TEBE I S TOBOM
VAZDA I VJEČNO, SAMO I UVIK

P.S Žalosti me jedna stvar, Waga očito neće biti ni u sastavu za Želju čim je na večerašnjoj noći :(

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 07 apr 2018, 00:50

Je.balo majku ekipe :D Nego, kakva je svrha ovih naših noćiju?
...

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 07 apr 2018, 01:34

Orjuna je napisao/la:Je.balo majku ekipe :D Nego, kakva je svrha ovih naših noćiju?
Lova lova keš. Svojevrsno reketarenje sirokobrijeskih gazda
SAMO ŠIROKI!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 apr 2018, 09:20

Na kojem smo mi danas, MojaTV?

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 apr 2018, 09:31

Cim su sarajlije u pitanju onda je Moja tv.

Idemo momci danas hrabro!
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], voltron30 i 6 gostiju.