Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gerrard_liverpol
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gerrard_liverpol » 18 jan 2011, 01:08

evo jedne sale na racun Webba
I ako je poznato da je City poslao ponudu tesku 30 mil,za Webba u utrku se ubacio i Real Madrid.
Murinho zeli pojacati svoju ekipu u borbi za naslov i kako prenose Spanski mediji ponuda bi trebala stici u utorak,a sponje se cifra oko 110mil.Ako je to tacno,postoje realne sanse za dovodjenje Webba u Real.
Jedno je sigurno,dodje li do trnasfera vrlo je moguce da bi Real na kraju sezone mogao uzeti titulu u Spaniji

Jasmina Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Jasmina Lfc » 18 jan 2011, 02:08

Liverpool are believed to have made a £2.5 million offer to acquire the services of Bayern Munich midfielder Mark van Bommel.

The 33-year-old's contract with the Bavarian giants runs out during the summer, and it is thought that the German club would like to cash in on the player instead of losing him for free at the end of the season.

Now The Sunday Times are claiming that Liverpool have tabled a £2.5m offer to sign the veteran midfielder, who has made 66 appearances for the Netherlands.

Van Bommel's agent recently maintained that his client's preference is to make a move to England, amid reports of potential transfers to AC Milan and Inter. But Aston Villa are also thought to be interested.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2011, 09:14

Ja bas i ne vjerujem da ce young doci. Mislim da se i ranije govorilo o njemu, ali je bilo nesto sto je prekinulo te glasine, ali ne mogu da se sjetim sta :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 18 jan 2011, 09:20

Ja imam neki osjecaj da cemo dovesti i Younga i Suareza :lol: I naravno Van Bommela :lol:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jan 2011, 09:24

Sasha L.F.C. je napisao/la:Suso & Conor Coady promoted to Melwood today by Dalglish.
trebao je i Wisdom dobiti priliku, od njega ocekujem mnogo ;)

King Kenny ozbiljno racuna na djecu, Kelly igra non stop, Shelvey dobija priliku bez obzira na rezultat, spearing(nije vise toliko mlad ali...)je poceo u derbiu, samo pacheco nikako da dobije priliku, ali bio je na klupi protiv evertona, i to je dobar znak, pogotovo sto lane nije bio tu, sto bi trebalo znaciti da odlazi
reds_forever je napisao/la:

Ja bas i ne vjerujem da ce young doci. Mislim da se i ranije govorilo o njemu, ali je bilo nesto sto je prekinulo te glasine, ali ne mogu da se sjetim sta :D
guardian se vec moze uzeti za ozbiljno, za razliku od zutila the suna, daily maila i ostalih zutila, i naravno ona poznata facebook grupa, njih ne smijem zaboraviti, ta grupa je najgora :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 18 jan 2011, 09:28

LFC_LAVOV je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da cemo dovesti i Younga i Suareza :lol: I naravno Van Bommela :lol:
Nadam se da te osjecaj vara za tog treceg ! :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 18 jan 2011, 09:42

I ja se ikreno nadam, ali posto prednjacimo u dovodjenju polovnih igraca :D prije ce Bommel doci nego ova dvojica :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 10:25

Pa bolje da dodje Van Bommel, onda nebi Poulsena nikad gledali....samo na nekim pozicijama su nam potrebniji igraci...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 jan 2011, 10:28

Suarez's departure from Ajax has moved closer to becoming a reality, as Ajax have stripped him of the captaincy...
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 18 jan 2011, 10:34

ILoveLFC je napisao/la:Pa bolje da dodje Van Bommel, onda nebi Poulsena nikad gledali....samo na nekim pozicijama su nam potrebniji igraci...
Coek ima 33 godine, sta ce nam on ? ne trebaju nam djedovi u ekipi :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 11:11

Stivi_Dzi je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Pa bolje da dodje Van Bommel, onda nebi Poulsena nikad gledali....samo na nekim pozicijama su nam potrebniji igraci...
Coek ima 33 godine, sta ce nam on ? ne trebaju nam djedovi u ekipi :roll:
Pa kazem, bolje da on dodje nego da gledamo Poulsena...3x je bolji od njega.
Ali sve zavisi koliko ce Bayern traziti za njega, ako budu trazili oko 25 mill, nebi ga ni doveo.
Oko 10-15 miliona kad bi trazili.... :roll:

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jan 2011, 11:15

Cega 10-15 ? :lol:

Pa 2 miliona / 2,5 ti kosta VB.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 jan 2011, 11:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Cega 10-15 ? :lol:

Pa 2 miliona / 2,5 ti kosta VB.
A-a-a.Dinara. :lol: :lol:
You'll never walk alone.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 11:34

Ako je od Van Bommela 2-3, koliko je od Poulsena ? 10k ?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jan 2011, 11:51

ILoveLFC je napisao/la:Ako je od Van Bommela 2-3, koliko je od Poulsena ? 10k ?
Van Bommelu koliko znam ionako ističe ugovor. ;)

Uostalom ne treba nam on,već neko mlad,pun energije,želje za dokazivanjem. :D
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 12:13

reds je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Ako je od Van Bommela 2-3, koliko je od Poulsena ? 10k ?
Van Bommelu koliko znam ionako ističe ugovor. ;)

Uostalom ne treba nam on,već neko mlad,pun energije,želje za dokazivanjem. :D
Mora da sam slucajno procitao negdje "dezinformaciju".
Uglavnom, ako ga mozemo dovesti tako jeftino, sto da ne. Ali najvise bi volio vidjeti M'Vilu. On je mlad, kao sto ti kazes, i zeljan da se pokaze. 8-)
Samo ne razumijem sto hoce da dovede jos nekog za sredine, tu imamo dovoljno igraca, treba nam bek i krilo (prije svega). :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 12:17

ma kod nas jedan dan potpisuju i suarez i downing i young i warnock i svi kazu sutra ce biti sluzbeno i onda opet 15 dana niko nece spominjati te igrace u vezi sa liverpoolom.
You are someone else I am still right here

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 jan 2011, 12:21

fera je napisao/la:ma kod nas jedan dan potpisuju i suarez i downing i young i warnock i svi kazu sutra ce biti sluzbeno i onda opet 15 dana niko nece spominjati te igrace u vezi sa liverpoolom.
Smijesno...
Prije 3-4 dana, kad sam usao na forum vidio sam kako mnogi pisu Suarez sutra na medicinskom, Suarez danas potpisuje....a na kraju, jedno veliko NISTA.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 jan 2011, 12:23

M´willa or Mousa Sissoko :mrgreen: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2011, 12:27

ILoveLFC je napisao/la:
fera je napisao/la:ma kod nas jedan dan potpisuju i suarez i downing i young i warnock i svi kazu sutra ce biti sluzbeno i onda opet 15 dana niko nece spominjati te igrace u vezi sa liverpoolom.
Smijesno...
Prije 3-4 dana, kad sam usao na forum vidio sam kako mnogi pisu Suarez sutra na medicinskom, Suarez danas potpisuje....a na kraju, jedno veliko NISTA.
ma ja sam znao da nema nista od toga bar ne jos ali smijesno mi je kako se kod nas digne euforija odma
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.