Ma da vam ne bude dosadno,malo ste se ulijenili ovih godina bez nasbadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da će biti ovdje posla za moderaturu tijekom sezone.

Ma da vam ne bude dosadno,malo ste se ulijenili ovih godina bez nasbadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da će biti ovdje posla za moderaturu tijekom sezone.
Prestaneš nas pratit i riješiš svoj problem.sodaacm je napisao/la:Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.
Sve najbolje "Bajo moj".
Hvala na savjetu ,ali ja ,stvarno, svama nemam problema uopceKapetan je napisao/la:Prestaneš nas pratit i riješiš svoj problem.sodaacm je napisao/la:Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.
Sve najbolje "Bajo moj".
Pejić i .....sony_91 je napisao/la:Izgleda da je dogovoren dvojac iz Veleža. Radi se o defanzivcu i veznom
Ne radi se ništa, dali ce se sta radit niko ne zna ili bar nece da kazu nešto se krije...NKZ07 je napisao/la:Radil se stadion?moze li kakva friska slika i da li se planira sta uraditi ako se ne radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.