Calcio haj ti malo gledaj utakmicu BiH Egipat, pa aplaudiraj Susicu na taktici.calcio je napisao/la:Evo anketa o selektoru, izvolite i glasajtehttp://goo.gl/IrdPEu" onclick="window.open(this.href);return false;

A ovo prepusti odraslima.

Calcio haj ti malo gledaj utakmicu BiH Egipat, pa aplaudiraj Susicu na taktici.calcio je napisao/la:Evo anketa o selektoru, izvolite i glasajtehttp://goo.gl/IrdPEu" onclick="window.open(this.href);return false;
Hocu ciko, hvala ciko.Principatus je napisao/la:Calcio haj ti malo gledaj utakmicu BiH Egipat, pa aplaudiraj Susicu na taktici.calcio je napisao/la:Evo anketa o selektoru, izvolite i glasajtehttp://goo.gl/IrdPEu" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
A ovo prepusti odraslima.
Možda je lavina krenula...calcio je napisao/la:Sta je ovo nova taktika, anketama do pobjede?
A bune se sto se neki polovnjaci ne pozivaju?Principatus je napisao/la:Ma kakve pobjede, ankete su kao sto sam rekao na kraju svejedne. Uradice ih drugi portali ako treba, ali svejedno. Ne trebaju anketa da se vidi sta se desava i koliko podrsku Susic ima unatoc manipulativnih clanaka novinara koji sebi nemogu porciju cevapa priustiti i ciji profesionalizam dostize vrhunac da prepisu novosti iz svjetskih medija i da se selektoru uvucu sto dublje.
Ko vjeruje da se ovo desava zbog jednog Ibricica je dosta naivan.
Igraci ne zele nositi Germaniju Sportagenturu na svojim plecima. Ne zele da neko koristi njihov talenat, trud i borbu, da prodaje polovnjake. I svaka im cast na tome.
Alarmantno? Alarmantno je kad selektor jedne drzave zove bratica, kojem izmisli poziciju i koji ocekivano zakaze na toj istoj poziciji 100%. Alarmantno kada na istoj utakmici pozove jos jednog igraca iz agencije njegovog brata, pa i ovaj zakaze. Pa i kad zakaze dobije poziv za Brazil.Virtu4l je napisao/la:Pa ko bude imao bar 40% protiv, to je alarmantno.
Virtu slazemo se oko mnogo stvari ali ovo za kapitena nikako ne razumijem. Da je najgori covjek na svijetu to se na terenu bas i ne primjeti. Mozda je tezak karakter u privatnom zivotu i to nekima smeta ali nije to razlog za hajke. Nije jedini takav.Virtu4l je napisao/la:Možda je lavina krenula...calcio je napisao/la:Sta je ovo nova taktika, anketama do pobjede?
Uhodana matrica...Principatus je napisao/la:Dzaba anketa o Spahicu, kad narod glasa kako hoce. Vecina podrzava kapitena, jer zna da je ovo samo pokusaj, da se krivica sa selektora i njegovog neumjeca prebaci na nase najvaznije igrace.
Igrace kojima je dosta nepotizma i pozivanja bratica i igraca iz Germanije Sportagenture. Dosta im je Avdija koji nezna usprvano hodati, a kamoli sa loptom, dosta im je Tini koji neznaju potrcati ili lopte oduzeti. Dosta im je da oni nose na svojim ledjima greske polovnjaka iz HNLa koji se moraju prodati preko reprezentacije. Tu im ni placeni clanci nece nista pomoci, clanci kao one lazi da je Tino Susic odbio Belgiju za nas, a ovi ga vec od U18 nogirali.![]()
Safet i Sead Susic nepotizmom unistavaju atmosferu u reprezentaciji, vec je daleko doslo, a moze jos da pukne.
Aah dakle nama je Tino trebao kao zamjena za Medunjanina a ne za onog DMa destruktivca koji oduzima lopte? Medunjanin bi dakle bio na klupi, da Pjanic i Miske nisu ispali? Haha. Nije dakle Tino trebao biti DM kojeg jos nemamo, za kojem se kuka vec mjesecima, koji nam fali kao u pustinji voda? Paaa "strucnjace" sto ne rece to odmah. Jaoo.damir_82 je napisao/la: Koliko lopti oduzme Medunjanin po utakmici? Tino je igrao na Medunjaninovoj poziciji sa primarnim zadatkom da dodje po loptu i proslijedi je dalje..... Strucnjace....
Kompleksna je to situacija, jedno vuče drugo, drugo vuče treće, itd...calcio je napisao/la:Virtu slazemo se oko mnogo stvari ali ovo za kapitena nikako ne razumijem. Da je najgori covjek na svijetu to se na terenu bas i ne primjeti. Mozda je tezak karakter u privatnom zivotu i to nekima smeta ali nije to razlog za hajke. Nije jedini takav.
Procitao sam jarane ne znam jesi li me shvatio, za neke pojmove ima vise definicija tako da...Principatus je napisao/la:Sabinho procitaj jos jedanput tekst, koji si citirao. Hvala.
Gledas utakmicu i vidis... Vrlo jednostavno... Tino je odigrao tu poziciju, cak i mijenjao pozicije sa Medunjaninom... Ne znam sta bi bilo da su Pjanic i Miske bili zdravi, i sve sto se kaze/napise je napamet... Mogu samo da pretpostavim da bi Tino u Innsbrucku dobio manje minuta da smo bili kompletni....Principatus je napisao/la:Aah dakle nama je Tino trebao kao zamjena za Medunjanina a ne za onog DMa destruktivca koji oduzima lopte? Medunjanin bi dakle bio na klupi, da Pjanic i Miske nisu ispali? Haha. Nije dakle Tino trebao biti DM kojeg jos nemamo, za kojem se kuka vec mjesecima, koji nam fali kao u pustinji voda? Paaa "strucnjace" sto ne rece to odmah. Jaoo.damir_82 je napisao/la: Koliko lopti oduzme Medunjanin po utakmici? Tino je igrao na Medunjaninovoj poziciji sa primarnim zadatkom da dodje po loptu i proslijedi je dalje..... Strucnjace....
Ma da... opet matrica... Selektivno se citaju postovi..... Selektivno se ocjenjuju igraci.... U utakmici u kojoj ni nasi najbolji igraci, nisu odigrali nista bolje, momak je korektno prenosio loptu... Mozda mi djeluje tako jer od njega nisam ocekivao ni to, a od ovih "zvijezda" sam ocekivao da nose igru.....Principatus je napisao/la:Damire, Damire, ne vadi se Damire, samo ces se vise splesti.Sljedeci put jednostavno malo duze razmislis, prije nego sto pocnes nekoga nazivati sarkasticno strucnjacem. Gledao sam utakmicu, kao i 75% ostalih navijaca. Tino je u toj utakmici odigrao poziciju...nikakvu.
Jes ti skonto drug da je on sem prenosenja lopte bio zaduzen da razbija akcije? Da li je zadovoljio? Pogledaj debakl drugog poluvremena pa ces dobiti odgovor.damir_82 je napisao/la:Ma da... opet matrica... Selektivno se citaju postovi..... Selektivno se ocjenjuju igraci.... U utakmici u kojoj ni nasi najbolji igraci, nisu odigrali nista bolje, momak je korektno prenosio loptu... Mozda mi djeluje tako jer od njega nisam ocekivao ni to, a od ovih "zvijezda" sam ocekivao da nose igru.....Principatus je napisao/la:Damire, Damire, ne vadi se Damire, samo ces se vise splesti.Sljedeci put jednostavno malo duze razmislis, prije nego sto pocnes nekoga nazivati sarkasticno strucnjacem. Gledao sam utakmicu, kao i 75% ostalih navijaca. Tino je u toj utakmici odigrao poziciju...nikakvu.
I nisam se ni "zavukao" da bih se "vadio"....
Eto i Safet prizna da je kriv pa to izvinjenje dočekati nećemo:)...Virtu4l je napisao/la:Jedna od tih karika je nazvala selektora u četvtrak i uputila mu izvinjenje. Obično se ljudi ne izvinjavaju ako nisu krivi.kokakolas je napisao/la:Ko god misli da ce ovo izaci na dobro, nema veze sa zivotom. Pa dvije najbitnije karike u ekipi, koje vuku skoro pa sve konce, su dobro zakrvile sa nasim 'strucnjakom'.
Jesi li ti skontao da od Medunjanina ne očekuješ razbijanje akcija protivnika, već da mu treba destruktivac pored da to radi.. Koliko je puta i selektor rekao da je svjestan toga..DonCorleone je napisao/la:Jes ti skonto drug da je on sem prenosenja lopte bio zaduzen da razbija akcije? Da li je zadovoljio? Pogledaj debakl drugog poluvremena pa ces dobiti odgovor.damir_82 je napisao/la:Ma da... opet matrica... Selektivno se citaju postovi..... Selektivno se ocjenjuju igraci.... U utakmici u kojoj ni nasi najbolji igraci, nisu odigrali nista bolje, momak je korektno prenosio loptu... Mozda mi djeluje tako jer od njega nisam ocekivao ni to, a od ovih "zvijezda" sam ocekivao da nose igru.....Principatus je napisao/la:Damire, Damire, ne vadi se Damire, samo ces se vise splesti.Sljedeci put jednostavno malo duze razmislis, prije nego sto pocnes nekoga nazivati sarkasticno strucnjacem. Gledao sam utakmicu, kao i 75% ostalih navijaca. Tino je u toj utakmici odigrao poziciju...nikakvu.
I nisam se ni "zavukao" da bih se "vadio"....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.