Nisu ga mogli nekazniti od puste sramote u pm... Grčevita borba za ovo 3 mjesto. Nadam se da ce mostarci dobit sarajevo.spursman je napisao/la:Koliko se sjećam bio je kažnjen zbog te utakmice do kraja sezone. Znači i savez je priznao krađu, al ga opet šalju kao što kažeš na isto mjesto protiv istog protivnikaEvolve je napisao/la:Taman gledam i nevjerujem... Znači nevjerujem. Pa gdje ovo ima, nakon onog masakra gdje mu se smijala regija sa onim penalima, opet isti akter nam sudi na istom mjestu protiv istog protivnika... Užas užas....spursman je napisao/la:Grbić nam sudi na Grbaviciovo samo kod nas ima.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Vjerovali ili ne kad je Grbic sudio polufinale u kupu (0:3),nakon dosuđenog prvog penala jedan naš igrač je rekao Grbicu "jel te stid?" , a ovaj mu odgovorio "Gdje ćeš ti meni govorit jel te stid mogu ti otac da budem,svirnit ću još jedan ako mi padne napamet" nedugo zatim svirn još smješniji uz smijeh i ponekoliko zvižduka na Grbavici..
Ovo je puno gore bilo nego Bandićev penal Zrinjskom
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
penke je napisao/la:Vjerovali ili ne kad je Grbic sudio polufinale u kupu (0:3),nakon dosuđenog prvog penala jedan naš igrač je rekao Grbicu "jel te stid?" , a ovaj mu odgovorio "Gdje ćeš ti meni govorit jel te stid mogu ti otac da budem,svirnit ću još jedan ako mi padne napamet" nedugo zatim svirn još smješniji uz smijeh i ponekoliko zvižduka na Grbavici..

NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sramota od saveza! Sve da ce 5 penala za nas suditi nama taj lik nikad vise ne bi trebao suditi nakon onakve blamaze
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ima li netko mozda podatke o medjusobnim susretima sa Željezničarom ukupno?
Prvi penal sviran na 0-2 a drugi na 0-3,nepostojeći oba!penke je napisao/la:Vjerovali ili ne kad je Grbic sudio polufinale u kupu (0:3),nakon dosuđenog prvog penala jedan naš igrač je rekao Grbicu "jel te stid?" , a ovaj mu odgovorio "Gdje ćeš ti meni govorit jel te stid mogu ti otac da budem,svirnit ću još jedan ako mi padne napamet" nedugo zatim svirn još smješniji uz smijeh i ponekoliko zvižduka na Grbavici..
Vi kad ste zabili za 0-2,gotovo je bilo
Vise je nama problema napravio,ismijao nas lik.
A porediti penal Zrinjskom koji je odlucio prvenstvo,je malo degutantno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
U subotu bez prakticki pet glavnih igrača
Cabraja,Menalo,Zlomislic,Loncar,Bilobrk..
Cabraja,Menalo,Zlomislic,Loncar,Bilobrk..
Samo jedno ime
Ma idemo spustenih gaca gore.
Nema pola ekipe(po obicaju) a sudi nam najveca sramota bh nogometa. Fuj,da nam titulu pokloni pehar bi mu na glavu nabio
Nema pola ekipe(po obicaju) a sudi nam najveca sramota bh nogometa. Fuj,da nam titulu pokloni pehar bi mu na glavu nabio
SAMO ŠIROKI!
Kad smo zadnji put bili kompletni?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Koliko me pamcenje sluzi bez Josipa Corica smo bili od kraja 9.mjesecaEvolve je napisao/la:Tamo kroz 10mj do sredine 11, tada smo prvi bili.

Samo jedno ime
Barem necemo Loncara gledat na krilu.
Bandic
Kvesic, Joja, Bralic, Ćorluka
Coric, Matic, Begonja
Bagaric, Baraban, Coric
Nije ovo tako ni lose.
Bandic
Kvesic, Joja, Bralic, Ćorluka
Coric, Matic, Begonja
Bagaric, Baraban, Coric
Nije ovo tako ni lose.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Znači Bagarić je totalno beskoristan na krilu, ne da nije prošao nikoga drugo poluvrijeme protiv Zrinje nego ne zna čovjek trčati okomito.
Po meni 4-3-1-2 bi trebali probati s obzirom na postojeći kadar, jer realno krilnog napadača mogu igrati samo Čabraja i Menalo, ovi ostali su skroz slabi na toj poziciji.
--------------Keta-------------
Ćoric-Bralic-Joja-Kvesic
--Coric-Matic-Begonja--
---------Wagner--------
---Baraban--Bagarić---
Ja bi probao ovako, jer Waga je jedini koji može povezati taj defanzivni vezni dio gdje smo odlični, sa isturenim napadačima, već par kola to ne uspijevamo sa strane sa krilnim napadačima( Loncar/Bagaric i Dino/Corluka) mislim da je vrijeme da proba to najveći ikada uraditi kroz sredinu jer on jednim potezom može ovu dvojicu izbaciti u šansu.
Mislim da je Željo veliki favorit nažalost, sretno momcima i sa bodom bi bili zadovoljni.
Po meni 4-3-1-2 bi trebali probati s obzirom na postojeći kadar, jer realno krilnog napadača mogu igrati samo Čabraja i Menalo, ovi ostali su skroz slabi na toj poziciji.
Ćoric-Bralic-Joja-Kvesic
--Coric-Matic-Begonja--
---------Wagner--------
---Baraban--Bagarić---
Ja bi probao ovako, jer Waga je jedini koji može povezati taj defanzivni vezni dio gdje smo odlični, sa isturenim napadačima, već par kola to ne uspijevamo sa strane sa krilnim napadačima( Loncar/Bagaric i Dino/Corluka) mislim da je vrijeme da proba to najveći ikada uraditi kroz sredinu jer on jednim potezom može ovu dvojicu izbaciti u šansu.
Mislim da je Željo veliki favorit nažalost, sretno momcima i sa bodom bi bili zadovoljni.
Odlicno napisanosretan123 je napisao/la:Znači Bagarić je totalno beskoristan na krilu, ne da nije prošao nikoga drugo poluvrijeme protiv Zrinje nego ne zna čovjek trčati okomito.
Ćoric-Bralic-Joja-Kvesic
--Coric-Matic-Begonja--
---------Wagner--------
---Baraban--Bagarić---

Samo jedno ime
york je napisao/la:Ima li netko mozda podatke o medjusobnim susretima sa Željezničarom ukupno?
Kod: Označi sve
UKUPNO: 38 16 4 18 43:45
DOMAĆIN: 19 14 2 3 29:11
GOST: 19 2 2 15 14:34
1:0 - 99/00 - 28.05.2000. Grbavica (S. Žerić)
0:1 - 99/00 - 09.06.2000. Široki Brijeg (Kordić)
0:1 - 00/01 - 06.09.2000. Široki Brijeg (Dadić)
4:1 - 00/01 - 17.03.2001. Grbavica (M. Bešlija 3, Joldić - I. Galić)
1:3 - 01/02 - 26.08.2001. Široki Brijeg (Huljev - Bajkuša, Ivić, Juričić)
2:0 - 01/02 - 24.03.2002. Grbavica (Alihodžić, Seferović)
1:0 - 02/03 - 23.11.2002. Grbavica (Mešić)
0:1 - 02/03 - 24.05.2003. Široki Brijeg (Ricardo Baiano)
0:2 - 03/04 - 14.09.2003. Široki Brijeg (Abramović, Dujmović)
2:0 - 03/04 - 03.04.2004. Grbavica (Hadžić, Gredić)
3:0 - 04/05 - 18.09.2004. Grbavica (Hadžić, Kajtaz, Muharemović)
0:1 - 04/05 - 17.04.2005. Široki Brijeg (Abramović)
0:1 - 05/06 - 20.09.2005. Grbavica (Abramović)
0:2 - 05/06 - 22.03.2006. Široki Brijeg (Erceg, Ronielle)
1:2 - 06/07 - 17.09.2006. Široki Brijeg (Vladavić - Karoglan 2)
3:2 - 06/07 - 07.04.2007. Grbavica (Redžepi, Jahić, Jugović - Karoglan 2)
1:2 - 07/08 - 14.11.2007. Široki Brijeg (Jahić - Zelenika, Karoglan)
2:1 - 07/08 - 24.05.2008. Grbavica (Vugdalić, Štilić - Wagner Baiano)
2:0 - 08/09 - 15.11.2008. Grbavica (Rovčanin, Pelak)
1:3 - 08/09 - 16.05.2009. Široki Brijeg (Bekrić - Zovko 2, Šilić)
1:0 - 09/10 - 09.08.2009. Grbavica (Mešanović)
2:0 – 09/10 – 07.03.2010. Široki Brijeg (Kerla, Popović)
1:4 - 10/11 - 12.09.2010. Široki Brijeg (Zeba - Šilić, Roskam 3)
0:1 - 10/11 - 10.04.2011. Grbavica (Ivanković)
1:2 - 11/12 - 07.08.2011. Široki Brijeg (Ćorić ag - B. Čolić ag, Wagner)
1:0 - 11/12 - 10.03.2012. Grbavica (Svraka)
2:1 - 12/13 - 25.11.2012. Grbavica (Svraka, Bekrić - Šilić)
1:4 - 12/13 - 26.05.2013. Široki Brijeg (Adilović - Ivanković, Serdarušić, Kordić 2)
2:3 - 13/14 - 21.09.2013. Široki Brijeg (Tomić, Selimović - Wagner, Ivanković, Škaljić ag)
0:3 - 13/14 - 22.03.2014. Grbavica (Špikić, Zakarić, Kordić)
1:1 - 14/15 - 10.08.2014. Grbavica (Kosorić - Wagner)
0:0 - 14/15 - 15.03.2015. Široki Brijeg
1:1 - 15/16 - 16.08.2015. Široki Brijeg (Đelmić - Kožulj)
2:0 - 15/16 - 28.02.2016. Grbavica (Lendrić, Bekrić)
2:0 - 16/17 - 06.08.2016. Grbavica (Lendrić, Nikolić)
0:1 - 16/17 - 30.10.2016. Široki Brijeg (Wagner)
0:0 - 17/18 - 26.08.2017. Grbavica
2:1 - 17/18 - 03.12.2017. Široki Brijeg (Kajkut, D. Žerić - Menalo)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bome nikad ne bi reko da smo ih ovoliko puta uzeli na Grbavici.
Fino fino
Fino fino
SAMO ŠIROKI!
Mislim da ste vi jedina ekipa koja ima pozitivan omjer protiv nas.since1948 je napisao/la:Bome nikad ne bi reko da smo ih ovoliko puta uzeli na Grbavici.
Fino fino
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da Wagner može više u ovoj utakmici pružiti ako ništa na iskustvo od mladog Jurića. Nebi htio vidit Ćorluku opet u sredini ili neko krilo šta li. Željezničar je opasniji po sredini, nema potrebe duplat krila, onaj Vranješ im je u top formi i Ubiparip/Zakarić. To su 3 igrača za čuvat. Hoće li nam proraditi realizacija pitanje je sad... Vjerujem šanse će doći 100%, samo dajte više neko da se nakloni i spremi loptu više!
NK Široki Brijeg
Ne znam, ja stvarno nemam velika ocekivanja za sutra, previse bitnih igraca fali... Vranjes je level iznad ove lige, Zaka dokazan, Ubiparip vjerovatno i najbolji spic lige, obrana ce stvarno morati biti na visokom nivou, ali mislim isto da ce Goran postaviti defanzivniju postavu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Ako se postavimo previše defanzivno, neznam koliko naša odbrana može izdržati iskreno. Tu vezni red mora iznijeti dosta toga da se skine što više sa stopera, ako previše lako budemo gubili loptu, nabijajuć u bunar napadačima neće izaći na dobro, kad dobijemo loptu da je nepredajemo lako njima. Prije par mjeseci bi rekao sa sigurnošću kakva će biti formacija, a sad, neznam. Jako puno mixa Sablić, što formacijski što igrački, tako da nemam blage, doduše ovi pusti izostanci mu sigurno neidu na ruku...Android je napisao/la:Ne znam, ja stvarno nemam velika ocekivanja za sutra, previse bitnih igraca fali... Vranjes je level iznad ove lige, Zaka dokazan, Ubiparip vjerovatno i najbolji spic lige, obrana ce stvarno morati biti na visokom nivou, ali mislim isto da ce Goran postaviti defanzivniju postavu
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.