Dodje do zasicenja, procitaju ti protivnici igru...
Nekad promjena oznacava pozitivno osvjezenje, sto bi nama poslije Svjetskog dobro doslo.
Novi selektor, novi pocetak, nove kvalifikacije , nova formacija , nove mlade nade ..
Jesi gledao Valtera? Vazduh trepti, k'o da nebo gori, sprema se olujaCartman je napisao/la:I glasao sam naravno da Spaha zasluzuje, kao sto ce glasat i vecina. Narod zna.
Bio je vec jednom kapiten i izdominirao u Njemackoj. Bayernu trpali po 5 komada.BadrHari je napisao/la:+1legenda reala je napisao/la: pošto bi je preuzeo Džeko nemam namjere Edin je pizda on ne može biti kapiten nijedne ekipe
hmmm zar nije Josue bio kapiten one generacijeSamoZeljo je napisao/la:Bio je vec jednom kapiten i izdominirao u Njemackoj. Bayernu trpali po 5 komada.BadrHari je napisao/la:+1legenda reala je napisao/la: pošto bi je preuzeo Džeko nemam namjere Edin je pizda on ne može biti kapiten nijedne ekipe
Vidimo pozurilo se da se obrise ona anketa, dali je Svino Ten Susic zasluzio poziv u reprezentaciju i da ide u Brazil. Zadnji omjer je bio 3/4 protiv i 1/4 za da.drummer je napisao/la:Ko je ukinuo onu o Tinu sto je Princi danas postavio i zasto?
Sad ce Princi,odmah ga nagovaram da pokrene anketu o Susicu
1945?Virtu4l je napisao/la:Kad je bila anketa o Safetu, mislim da je omjer bio 85-15 u njegovu korist.
Pa ako je tako haj da uradimo jos jednu anketu za Papeta.Virtu4l je napisao/la:Mislim poslije Portugala, kada je bio baš kritičan period za njega. Narod je i tada rekao svoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.