FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 feb 2021, 21:36

Mrki, pogledaj pp. :D
I nemojte mi toga "sad o Amaru, sad o ovom, onom". Amar, Badzak, Brkovic, Nurko i tako blize i tako dalje su trenutno usposlenici FK Zeljeznicar ili clanovi UO. Kao takvi mogu biti predmet komentarisanja svake minute. Vrijedjanja posebno Amara nema, ali niko nikom ne moze zabraniti da analizira njegove poteze, ponasanje i slicno. Ovdje zabranjivanja komentarisanja nekog normalno, bez uvreda nema.
Treba spomenuti i brzu reakciju snimatelja s 1921TV, inače, službenog youtube kanala FK Željezničar koji je nesretnom mladiću uspio iščupati jezik i spasiti ga većih komplikacija.

U tim trenutcima zaustavila se i utakmica, a svi nogometaši bili su zabrinuti zbog nemilog događaja. Ipak, brza intervencija medicinskog tima Plemića i nesebična pomoć snimatelja Željinog youtoube kanala, popularnog Bimbe, pomogle su da se ova nemila scena ipak završi dobro jer se nakon ukazane pomoći momak koji je doživio neugodni epi napad osjećao mnogo bolje i problema više nije bilo.
Bimbo 💙
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 06 feb 2021, 21:39

plavousrcu je napisao/la:
06 feb 2021, 21:31
Sad cemo malo o Amaru, a danas smo o predsjedniku. Kako su jadni i bijedni pokusaji pojedinih likova. Mene sramota.
Vala je i deplasirano je i braniti ga, ako ćemo realno.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 06 feb 2021, 21:42

VeteranSA je napisao/la:
06 feb 2021, 21:29
SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 21:25
Kome do sada nije bilo jasno da se vodi sistematska kampanja kako protiv Želje tako i protiv Cerića mislim da mu je sada sve jasno

Od onih koji su bili u klubu do dolaska Amara 2018 do pitara koji na sve moguce nacine pokusavaju udariti na Cerića

Dovoljno je vidjeti ko je na portalu Oslobođenja uvukao njegovo ime u cijelu priču i onda su svi ostali mediji poceli prenositi isto

Traje to sve od dolaska Cerica samo sto se sa foruma sada ipak diglo na malo viši nivo
Ne mješaj te dvije stvari. Ja sam bio protiv dolaska Amara, a isto tako podržavam Cerića i ovaj UO jer su trenutno jedina opcija. I gdje ja spadam?

A torpederska kampanja se vodi od 1946, i nikada nije niti prestala.
Možeš ti biti protiv Amara iz licnog ubjeđenja kao navijač, na stranu to, ja mislim na one koji su otišli zbog Amara i koji su njegov dolazak shvatili

ličnim porazom, kada to kazem zna se na koga mislim

Kerovi su se aktivirali jer znaju sta ih ceka ako se barem polovina onoga sto je Ceric obecao ispuni, isto kao kada su pisali anonimne prijave, narucivali

clanke po portalima i slicno aktivirali su se sa svih strana i to je vidljivo na sve strane

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 06 feb 2021, 21:47

Ma kakvi oni miševi obični, mogu samo lajat svojim piskutavim glasovima. I sa Amarom, i bez njega, oni su zaborav...

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 21:47

SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 21:42
VeteranSA je napisao/la:
SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 21:25
Kome do sada nije bilo jasno da se vodi sistematska kampanja kako protiv Želje tako i protiv Cerića mislim da mu je sada sve jasno

Od onih koji su bili u klubu do dolaska Amara 2018 do pitara koji na sve moguce nacine pokusavaju udariti na Cerića

Dovoljno je vidjeti ko je na portalu Oslobođenja uvukao njegovo ime u cijelu priču i onda su svi ostali mediji poceli prenositi isto

Traje to sve od dolaska Cerica samo sto se sa foruma sada ipak diglo na malo viši nivo
Ne mješaj te dvije stvari. Ja sam bio protiv dolaska Amara, a isto tako podržavam Cerića i ovaj UO jer su trenutno jedina opcija. I gdje ja spadam?

Možeš ti biti protiv Amara iz licnog ubjeđenja kao navijač, na stranu to, ja mislim na one koji su otišli zbog Amara i koji su njegov dolazak shvatili

Kerovi su se aktivirali jer znaju sta ih ceka ako se barem polovina onoga sto je Ceric obecao ispuni, isto kao kada su pisali anonimne prijave, narucivali

clanke po portalima i slicno aktivirali su se sa svih strana i to je vidljivo na sve strane
Ta je prica ravna onoj da je Amar zavrsavao sudije da nas handre u onom crnom nizu od pet poraza..
Pročepit će negdje.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 feb 2021, 21:48

VeteranSA je napisao/la:
06 feb 2021, 21:39
Sad cemo malo o Amaru, a danas smo o predsjedniku. Kako su jadni i bijedni pokusaji pojedinih likova. Mene sramota.
Ne treba nikog braniti, mozemo diskutovati normalno. Ne mislimo svi isto i meni je to dobro. Samo vidi se kada neko radi neke stvari s namjerom losom. Meni se ne svidja nikako sto ne znamo prvih 11. Mora se to znati u po dana i po noci. Ne svidja mi se sto Semiru ocigledno popusta. Danas je njegova igra bila sramotna i mislim da mu vec na narednom mecu treba vaspitnu u vidu tribina.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 06 feb 2021, 21:51

MojaMalenkost je napisao/la:
06 feb 2021, 21:47
SSR je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:

Ta je prica ravna onoj da je Amar zavrsavao sudije da nas handre u onom crnom nizu od pet poraza..
To nije nikakva prica ni teorija zavjere to gledamo zadnjih par godina primjera na pretek, sto u savezu, sto licenca, sto prekid sezone, sto naruceni

clanci, sto pljuvanje rahmetli Dzubura, Amara, Cerića, pisanju o 4 miliona duga a ono 2, pisanje o prodaji terena, gradjevinskim firmama, gasenju,

rasapadnju, Ivici u magazinu STAV i tako dalje

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 06 feb 2021, 21:57

06 feb 2021, 21:48
VeteranSA je napisao/la:
06 feb 2021, 21:39
Ne treba nikog braniti, mozemo diskutovati normalno. Ne mislimo svi isto i meni je to dobro. Samo vidi se kada neko radi neke stvari s namjerom losom. Meni se ne svidja nikako sto ne znamo prvih 11. Mora se to znati u po dana i po noci. Ne svidja mi se sto Semiru ocigledno popusta. Danas je njegova igra bila sramotna i mislim da mu vec na narednom mecu treba vaspitnu u vidu tribina.
Ja stvarno pokušavam biti realan, i iznijeti svoje mišljenje zasnovano na informacijama koje imam, i onime što vidim. Međutim i na takve komentare ima svakakvih odgovora. Ne vrijeđam nikoga, ali "izlazim iz okvira" i jednog i drugog, pa valjda to nije fora. a prvih 11 i Stila nisu jedini Amarovi loši potezi u zadnje dvije godine.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 feb 2021, 21:57

Nije meni jadno što nama gurnu skiju da se pokoljemo, već što se mi po 5958548 put primimo na to.
Željezničar za život cijeli!

TheManiacs1921
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs1921 » 06 feb 2021, 22:02

:opaopa: Mišljenja sam da trebamo sacekat da vidimo hoće li ceric uspjeti ista napraviti . Ne branim ga ali ne mogu ni loše reći o njemu bez adekvatnih dokaza . Ovo sve sto ide po medijima nebitno bilo vezano za njega ili za nešto drugo, su samo hajke naših dušmana . Svi znaju da ako mi dodjemo do para da njih nigdje neće biti . Zato braco trebamo sacekat , vidjet šta i kako dalje , ako ceric ne ispuni ono sto je rekao lako ga je smijenit . Mi moramo biti složni , znamo da smo svima trn u oku i da svi čekaju da nam se nešto loše desi . ALI NISU SVJESNI , PROĆI ĆE I OVO I IZ SVEGA OVOGA ĆEMO IZAĆI JOŠ JAČI I BOLJI NEGO IKADA !!! VRATIĆEMO SE NA STARE STAZE , NA PUT ŠAMPIONA KAO NEKADA . Nebitno ko god bio na funkciji u klubu svi ti ljudi će proći , proći ćemo i mi , a ono sto nam ostaje je da se borimo za bolje sutra , za našu SVETINJU . BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !!! :opaopa: :salut:

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 06 feb 2021, 22:09

06 feb 2021, 18:20
Robust je napisao/la:
06 feb 2021, 18:16
slika

imamo mi vecih problema od ekipe ako ovo ode na daljni postupak jer ovaj lik iz Kine je milion posto clan naseg upravnog odbora znači moguce dvojicu bi mogla ganjati nasa drzava pored svih cirkusa koji su nas zadesili samo nam jos ovo treba

treba i o ovome razmisljati sta ako ovu dvojicu bude cekala sipa na aerodromu i posjeta direkciji i de luxe smjestaju na anexu :crazy: :crazy:
Najiskrenije se nadam da ovo nije sema da se preplaceni dio love od respiratora vrati nazad u drzavu i da se opere preko nas. Sve mi vise smrdi na tako nesto.. Ovaj Ceric je mutan ko Miljacka..
I sta sad?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 feb 2021, 22:16

SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 21:51
SSR je napisao/la:

To nije nikakva prica ni teorija zavjere to gledamo zadnjih par godina primjera na pretek, sto u savezu, sto licenca, sto prekid sezone, sto naruceni

clanci, sto pljuvanje rahmetli Dzubura, Amara, Cerića, pisanju o 4 miliona duga a ono 2, pisanje o prodaji terena, gradjevinskim firmama, gasenju,

Na koga tacno mislis kada je prvo boldrirano u pitanju? Ako mislimo na istog, onda je ta prica u rangu one o Amarovom stimanju utakmica i kupovanju sudija u onom nizu poraza..

Sto se tice pitarskih bljuvotina, to je njihov mentalni sklop od kako su nastali, tako da me to nista ne iznenadjuje.. Iznenadilo bi me da nisu ljigavi i retardirani..

A kad smo kod Cerica, mozes li nabrojati sta je on obecao konkretno?
Pročepit će negdje.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 feb 2021, 22:41

06 feb 2021, 22:16
SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 21:51

Na koga tacno mislis kada je prvo boldrirano u pitanju? Ako mislimo na istog, onda je ta prica u rangu one o Amarovom stimanju utakmica i kupovanju sudija u onom nizu poraza..

Sto se tice pitarskih bljuvotina, to je njihov mentalni sklop od kako su nastali, tako da me to nista ne iznenadjuje.. Iznenadilo bi me da nisu ljigavi i retardirani..

A kad smo kod Cerica, mozes li nabrojati sta je on obecao konkretno?
Sta nije :)
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 06 feb 2021, 22:47

Admir74 je napisao/la:
06 feb 2021, 21:20
Demant i svi sute ili smo tu kada treba pljuvati ?
**** ga sad se svi usute.Znas nas..

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 06 feb 2021, 22:51

GradKamena2 je napisao/la:
06 feb 2021, 18:43
Ne znam jel vaša ekipa 1921 bila danas u Međugoriju na snimanju,ali čovjek koji je bio za kamerom (po naglasku Sarajlija)svaka čast ljudino Bog sve vidi i vrati u životu duplo,naime u svom onom metežu i dok nije prekinuta utakmica i dok nisu došli doktori Zrinjskog prvi je priskoči i pomogao i vjerovatno spriječio i nešto gore,jer nije bilo u tim momentima nimalo ugodno,nekad je sekunda ko vječnost a ovo je trajalo bar 4-5 minuta dok su došli doktori.
Nadamo se da je sve OK sa vašim navijačem.

U zdravlje!
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 06 feb 2021, 22:58

Cerić demanti na privatne optužbe radi preko oficijelnog klupskog sajta. Hoštapleru niko nije rekao da mu to nije privatna svojina da koristi ime kluba za svoje malverzacije

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 feb 2021, 23:06

SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 22:09
06 feb 2021, 18:20
Robust je napisao/la:
06 feb 2021, 18:16
slika

imamo mi vecih problema od ekipe ako ovo ode na daljni postupak jer ovaj lik iz Kine je milion posto clan naseg upravnog odbora znači moguce dvojicu bi mogla ganjati nasa drzava pored svih cirkusa koji su nas zadesili samo nam jos ovo treba

treba i o ovome razmisljati sta ako ovu dvojicu bude cekala sipa na aerodromu i posjeta direkciji i de luxe smjestaju na anexu :crazy: :crazy:
Najiskrenije se nadam da ovo nije sema da se preplaceni dio love od respiratora vrati nazad u drzavu i da se opere preko nas. Sve mi vise smrdi na tako nesto.. Ovaj Ceric je mutan ko Miljacka..
I sta sad?
Nista. Ovom nije prvi put da se sprda na Zeljin racun, ali i dalje uredno pise kao navijac Zelje.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 06 feb 2021, 23:26

Da nije reagovao ne bi bilo dobro, kad reaguje onda opet nije dobro. Tesko je nasim ljudima ugoditi.

Normalna stvar da covjek reaguje na optuzbe kad obavlja bitnu funkciju u nasem klubu, i na neki nacin ima uticaja i na ugled kluba. Od onog Liqui Moly nismo imali generalnog sponzora da je nesto a toliko godina proslo. Ima uspjesnih kompanija u BiH ali niko nije pokazao interes da bude generalni sponzor neovisno ko je bio u upravi kluba, i to je meni licno sramota. Sramota da nema uspjesna kompanija u BiH koja zeli da bude sponzor najveceg fudbalskog kluba u drzavi. I normalno kad se to uzme u obzir, treba se podrzati Samir Ceric da nadje inostranog generalnog sponzora. Stvarno ne mogu da razumijem kako ljudi bezveze pisu, spinuju, manipulisu. Covjek je konkretno obecao dvije stvari u kratkom periodu, tj u narednih 6 mjeseci. Da se podmire neke zaostale plate igracima, i to bi trebalo odma, i da se nadje generalni sponzor u narednih 6 mjeseci. Mislim da su to neka realna ocekivanja. Uz to je pricao o mjenjajnu statuta tako da bi evt strani ulagaci mogli da investiraju u Zelju gdje bi imali manji udio u klubu. To se sve moze zakljuciti preko onog snimka sa Al Jazeera. Ali eto konkretno je obecao 2 stvari; da se troskovi zaostalih plata podmire, i da se nadje generalni sponzor, i to se na jednostavan nacin moze pratiti je li uspio ili nije. Ali pusti te covjeka neka radi, i neka se sumira njegov ucinak poslije tog perioda. A ne odma navaliti na covjek svaki dan.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 06 feb 2021, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 06 feb 2021, 23:28

Ozren je napisao/la:
06 feb 2021, 22:58
Cerić demanti na privatne optužbe radi preko oficijelnog klupskog sajta. Hoštapleru niko nije rekao da mu to nije privatna svojina da koristi ime kluba za svoje malverzacije
Nivo bezobrazluka, poganosti, hrakanja, omalovažavanja i pokušaja zadavanja niskih udaraca Želji i ljudima koji ga vode je iskreno prevazisao sve

moguce granice

Nisu njega udarili privatno kao Samira Cerića, vec su ga pokusali udariti kao Samira Cerića - predsjednika FK Željezničar i svi mediji ali bukvalno svi u

prvi plan su stavili da je predsjednik kluba, zato se ne pravi pametan

slika

slika

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 07 feb 2021, 00:34

SSR je napisao/la:
06 feb 2021, 23:28
Ozren je napisao/la:
06 feb 2021, 22:58
Nivo bezobrazluka, poganosti, hrakanja, omalovažavanja i pokušaja zadavanja niskih udaraca Želji i ljudima koji ga vode je iskreno prevazisao sve

moguce granice

Nisu njega udarili privatno kao Samira Cerića, vec su ga pokusali udariti kao Samira Cerića - predsjednika FK Željezničar i svi mediji ali bukvalno svi u

prvi plan su stavili da je predsjednik kluba, zato se ne pravi pametan

slika

slika
Pa sta su trebali da naglase, niko ziv ne zna cim se covjek tacno bavi, izgleda da mu je jedino zanimanje to sto je predsjednik Zeljeznicara

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.