I dalje igra dobru odbranu
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Crnjo 0/7,a Musa klupiran nakon prvog promasenog floutera 
vec petu utakmicu.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 28 okt 2017, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Utakmica je očajna,jest promašio dva slobodna ali nakon teškog faula nad njimlumani je napisao/la:Yucca je napisao/la:Kakav dribling i ulaz na desnu stranu Muse i naravno kos
Spomeni onda i dva promasena slobodna..Ugasio Sam jer goru tekmu odavno nisam gledao
Uglavnom čitava ekipa cedevite je očajna
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Joj ovih crnja, mater im yebem. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ahahha Johnsona
Jest smijesna ekipa.ova Cedevits
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Jest smijesna ekipa.ova Cedevits
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
27 posto suta Cedevite
Treba ih poslati pjesice da se vracaju u Zagreb
Treba ih poslati pjesice da se vracaju u Zagreb
- legenda reala
- Kontakt:
Razigro se 11p evo ih na -8
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo sad!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
16 poena bez trojke
pogadjo kad je najvaznije bilo.
Crnci tesko smece
jedan opali 8 trojki,drugi psuje saigracima.....
Crnci tesko smece
Odlicna partija ispade na kraju. Najbolji igrač Cedevite danas
Nema ništa od Cedevite dok se ne riješe crnih revolveraša
Najveci plus u njegovoj igri veceras je bio onaj desni ulaz u dva navrata. Ako ga bude mogao izvoditi priblizno dobro kao lijevi i ako jos malo popravi sut (pogotovo s poludistance, nakon sto probije prvog cuvara), tek tad ce s pravom govoriti da je nezaustavljiv. Inace, i odbrana se poprilicno popravila u zadnjih nekoliko utakmica, sto takodjer raduje. Bravo Dzanane! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Džanan Musa
Dobro si to napisao, ali taj sut sa poludistance ce mu Ameri kroz summer League popraviti koliko ga je popravio u dosadašnjoj karijeri. Ne smijem ni da pomislim sta ce od njega napraviti kroz 2-3 godine. Raduje činjenica da on uopste nije ni blizu kraja razvijanja, dok je npr. Docnic skoro pa završen produkt, i ubijedjen sam da Musa moze biti u budućnosti mnogo opasniji kad ga Ameri izbruse, trenutno je mali Luka daleko ispred sto jest jest.kobe24 je napisao/la:Najveci plus u njegovoj igri veceras je bio onaj desni ulaz u dva navrata. Ako ga bude mogao izvoditi priblizno dobro kao lijevi i ako jos malo popravi sut (pogotovo s poludistance, nakon sto probije prvog cuvara), tek tad ce s pravom govoriti da je nezaustavljiv. Inace, i odbrana se poprilicno popravila u zadnjih nekoliko utakmica, sto takodjer raduje. Bravo Dzanane!
Envoyé de mon Trekker-M1 en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- kupus army
- Kontakt:
imal igdje link neki za tekmu sa Unicsom?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Odlican za sad..2 trojke i 2+1
Imas ovdje druzekupus army je napisao/la:imal igdje link neki za tekmu sa Unicsom?
SK3
http://koprenosi.com
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Hvala puno brateBassha je napisao/la:Imas ovdje druzekupus army je napisao/la:imal igdje link neki za tekmu sa Unicsom?
SK3
http://koprenosi.com
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Musa siluje Ruse 
Vadi ga Zdovc nakon svake sitnice, bas trazi dlaku u jajetu.
Nadam se da ce ove godine izaci na draft i da ce preko bare mada ne vjerujem da je to dobro za reprezentaciju...
Nadam se da ce ove godine izaci na draft i da ce preko bare mada ne vjerujem da je to dobro za reprezentaciju...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 01 nov 2017, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.