Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

teferič
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la teferič » 28 okt 2009, 09:40

don Ciro je napisao/la:
secer je napisao/la:hvala
ocekuj bananu ;)
sto provciras... :mrgreen:
Danasnje novine Marca:na naslovu velikim slovima VETE YA sa velikom slikom Pellegrinuju..moguce je da klub preuzme J.VALDANO koji je 94-95 bio trener tada prvaci Spanije...
Evo ti još jedan zanimljiv, i vjerujem razumljiv naslov iz Marce: La excelencia de los ridículos ;)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 28 okt 2009, 09:44

teferič je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
secer je napisao/la:hvala
ocekuj bananu ;)
sto provciras... :mrgreen:
Danasnje novine Marca:na naslovu velikim slovima VETE YA sa velikom slikom Pellegrinuju..moguce je da klub preuzme J.VALDANO koji je 94-95 bio trener tada prvaci Spanije...
Evo ti još jedan zanimljiv, i vjerujem razumljiv naslov iz Marce: La excelencia de los ridículos ;)
:mrgreen: :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 28 okt 2009, 09:47

novine AS:"SRAMOTA"
:mrgreen:
Moraju mijenjati nesto ili trenera ili igracima smanjiti platu ...ako kiksa protiv Getafa o Milana :oops: ...Opcije je i Talijan Mancini koji je slobodan!
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 28 okt 2009, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 28 okt 2009, 09:48

Španski mediji
Pellegrini ima dvije utakmice za spašavanje posla
Loše rezultate u posljednje vrijeme nogometaši madridskog Reala ''začinili'' su sramotnim porazom u gostima kod trećeligaša Alcorcona 4-0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja.
Foto: AP
Foto: AP
Klub koji je minulog ljeta krenuo u stvaranje ''Dream Teama'', te potrošio oko 250 miliona eura na pojačanja, ostvario je samo jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica, a ponižavajući poraz u utorak upalio je zvono za uzbunu na Santiago Brenabeuu.

AS i Sport pišu da će čileanski trener Manuel Pellegrini, koji je stigao prošlog ljeta na klupu ''kraljevskog kluba'' iz Villarreala, ostati bez posla u Realu ukoliko izgubi sljedećeg vikenda u prvenstvu protiv Getafea, ili protiv Milana sljedeće sedmice u Ligi prvaka. Sport je otišao korak dalje i dodao kako je predsjednik Florentino Perez već zatražio sportskog direktora Jorgea Valdana da preuzme vođenje tima!

Bivši argentinski repretentativac, 54-godišnji Valdano, 1995. godine je s Realom osvojio naslov prvaka kao trener, ali posljednje iskustvo u vođenju momčadi imao je s Valencijom još u sezoni 1996/97. Perez je, navodno, nezadovoljan s dostupnim trenerima ukoliko Pellegrini dobije otkaz, te smatra da bi u tom slučaju Valdano bio najbolji izbor.

Valdano, pak, u izjavi za Marcu nije nagovijestio takav epilog. Ponudio je tek ispriku navijačima Reala za bruku u Alcorconu...

- Molio bih navijače da nam oproste za ovo poniženje. Iz ovakvog poraza moramo naučiti lekciju, uvjeren sam i da hoćemo. Naša ekipa je sastavljena od jako dobrih profesionalaca koji su ponosni igrači, ali imali smo stvarno lošu večer.

Valdano je, navodno, u poluvremenu utakmice protiv Alcorcona, ušao u svlačionicu momčadi, što je dodatno pojačalo špekulacije o nesigurnoj budućnosti Pellegrinija na klupi. Međutim, Valdano tvrdi suprotno:

- Moramo svi zajedno prevladati ovu situaciju, uključujući i trenera!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 okt 2009, 09:54

Šta bi bilo da su igrali protiv drugoligaša :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 28 okt 2009, 09:55

AYAN je napisao/la:Šta bi bilo da su igrali protiv drugoligaša :mrgreen:
alcerono je sigurno jaci od sve jednog bh kluba :mrgreen: a i od 2ligasa al su 3 ligi ebig :mrgreen:

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 28 okt 2009, 10:02

joj jes mi drago :D :D :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 28 okt 2009, 10:03

elmundo:"This is Alcorcon" :mrgreen: jaooooooooo Gutijeva placa godisnja kao citavog tima ALCORONA za bar 6,7,8,tak godina :mrgreen: jaooooooooooo...mogli su i 5 komada primiti da zaokruze.HALA MADRID UVIJEK

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 okt 2009, 10:07

don Ciro je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Šta bi bilo da su igrali protiv drugoligaša :mrgreen:
alcerono je sigurno jaci od sve jednog bh kluba :mrgreen: a i od 2ligasa al su 3 ligi ebig :mrgreen:
Kakve to veze ima sa onih 4:0 .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 okt 2009, 10:18

nemam komentara , :o :o :o :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 okt 2009, 11:09

tim od 500 mil izgubi od treceligasa 4:0 :D a sto je najgore misle da su kandidati za neke titule haha :D ...rekao sam ja..sprema vam se ŠESTICA na Nou Campu :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 okt 2009, 11:21

nakon ovoga se stidim reci da sam uopste navijac Reala.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 28 okt 2009, 11:40

ovo nije smijesno alaktron (kako vec) : REAL M 4 : 0 haaaaaaaahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaahah
hahahahahhahahahahahhahahah

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 28 okt 2009, 11:43

joj kako bi zeljo reala nogama ubio :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 okt 2009, 11:54

bogami, ove sezone im je i drugo mjesto upitno, Sevilla i Valencia vrebaju iza njih (prvo mjesto je rezervisano za Barcu)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 okt 2009, 12:48

Ekipi Reala sa ovolikim zvijezdama i asovima treba i trener da bude velika zvijezda. Ako Pelegrini dobije otkaz najvise bih volio Mourinha. On ima iskustva sa zvijezdama i ima veliki autoritet.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 28 okt 2009, 13:15

Harrison je napisao/la:Ekipi Reala sa ovolikim zvijezdama i asovima treba i trener da bude velika zvijezda. Ako Pelegrini dobije otkaz najvise bih volio Mourinha. On ima iskustva sa zvijezdama i ima veliki autoritet.
neko je ovdje ranije fino napisao (da ne listam i trazim sada ko je to bio), Realu treba trener sa odrijesenim rukama, trener koji ce biti iznad Pereza, i koga ce postovati i Perez i igraci. Capelo je bio zvijezda, po meni imo je i fine rezultate, ali ih je ostvario losom igrom (za spanske ukuse). Mourinho isto preferira defanzivnu igru, ali mislim da bi mogao do rezultata jer on ne da da mu se neko mijesa u poso. Savrsen bi mozda bio Wenger, jer on isto hoce autonomiju i zna postaviti igru. Mada mislim da bi on vec iduce sezone rasprodao zvijezde i poceo "graditi tim" :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 okt 2009, 13:19

BHGazija je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Ekipi Reala sa ovolikim zvijezdama i asovima treba i trener da bude velika zvijezda. Ako Pelegrini dobije otkaz najvise bih volio Mourinha. On ima iskustva sa zvijezdama i ima veliki autoritet.
neko je ovdje ranije fino napisao (da ne listam i trazim sada ko je to bio), Realu treba trener sa odrijesenim rukama, trener koji ce biti iznad Pereza, i koga ce postovati i Perez i igraci. Capelo je bio zvijezda, po meni imo je i fine rezultate, ali ih je ostvario losom igrom (za spanske ukuse). Mourinho isto preferira defanzivnu igru, ali mislim da bi mogao do rezultata jer on ne da da mu se neko mijesa u poso. Savrsen bi mozda bio Wenger, jer on isto hoce autonomiju i zna postaviti igru. Mada mislim da bi on vec iduce sezone rasprodao zvijezde i poceo "graditi tim" :lol:
Perez je takva licnost da ne bi nikom dozvolio da bude iznad njega u klubu. nebi nijednom treneru dozvolio da sam dovodi igrace. to i jest problem ovom realu jer trener nema autoritet.

a wenger bi dobio otkaz nakon mjesec dana u realu. on nije trener koji bi mogao voditi Perezov Real.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 okt 2009, 13:20

BHGazija je napisao/la:
Sve je to lijepo ali problem Reala je i u velikom broju zvijezda. Svi oni ba da igraju svaku utakmicu od prve minute a to je jednostavno nemoguce. Trener treba biti cudotvorac pa da svaki od njih bude zadovoljan, da svi igraju od prve minute i da pri tome i rezultati budu vrhunski.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 okt 2009, 13:23

Ja sam već odavno prestao Real da uzimam kao ozbiljnu ekipu.U tom klubu se ništa planski ne radi.Dovode se igrači samo da bi se doveli neovisno na kojoj su poziciji deficitarni.Daju se preglupe cifre za igrače koji objektivno toliko ne vrijede.Prodaju se igrači koji bi ima mogli poboljšati igru.I na kraju ključna pozicija koja se treba pojačati ne pojača se.Odbrana Reala je ko ozonska rupa.Prolaze kroz nju ko stigne, pa čak za treće ligaša ne prestavlja problem.Jednostavno klub nema strategiju i niti ove,a ni narednih godina neće biti konkurentni ni u Španiji,a bogami ni u LP-u .Dok se u Realu ne promjeni vizija na ovaj klub će svi sa posmjehom gledati.Bez jakog Reala nema ni uzbuđenja prevelikog u Primeri.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.