Onda dotični treba uručiti zahvalnicu klubu jer mu je djelimično vratio neke dugove.HeliosIzDomzala je napisao/la:pored tog projekta doticni gospodin ima dugova po tesnju i sarajevu toliko da ga BiH neće vidjet dugooooo,,, nesto poput miralema merdicaImbecilniLudak je napisao/la:Jedva čekamsemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
Nadam se da će poslati posebnu pozivnicu za gospodina Šaranovića i da će mu uručiti plaketu za uspješno odrađen projekat "nestajanje pomoćnog terena"
![]()
![]()
![]()
#TŽV
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Što ste parking papci
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Ja samo želim da znam šta je sa mojim parama što sam uplatio za taj teren.Sarmelino je napisao/la:Što ste parking papci
Samo stručno, samo transparentno
-
semso2345678910
- Kontakt:
Mislim da je kupio šaran metar drva s tvojim parama kuknjavaImbecilniLudak je napisao/la:Ja samo želim da znam šta je sa mojim parama što sam uplatio za taj teren.Sarmelino je napisao/la:Što ste parking papci
Samo stručno, samo transparentno![]()
![]()
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Stevo Nikolic na meti TOSK-a.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nikolic bi bio bomba, top pojačanje, koliko je to realno i da li ce se dati tolike pare to je drugi par carapa. 
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Vrše se pregovori s njim, pa cemo vidjeti sta ce bitiHeliosIzDomzala je napisao/la:Nikolic bi bio bomba, top pojačanje, koliko je to realno i da li ce se dati tolike pare to je drugi par carapa.
-
semso2345678910
- Kontakt:
Strasan napad bi to bio. Mujagic i Nikolic,napad za velike dometeplavobijeliii je napisao/la:Stevo Nikolic na meti TOSK-a.
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Evo i Ivan Crnov je napustio Krupu. Pa ono šta znamplavobijeliii je napisao/la:Vrše se pregovori s njim, pa cemo vidjeti sta ce bitiHeliosIzDomzala je napisao/la:Nikolic bi bio bomba, top pojačanje, koliko je to realno i da li ce se dati tolike pare to je drugi par carapa.
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Samo laganini, ćerat ćemo se !!!semso2345678910 je napisao/la:Mislim da je kupio šaran metar drva s tvojim parama kuknjavaImbecilniLudak je napisao/la:Ja samo želim da znam šta je sa mojim parama što sam uplatio za taj teren.Sarmelino je napisao/la:Što ste parking papci
Samo stručno, samo transparentno![]()
![]()
BlueSEVER je napisao/la:Ismet Hadziahmetovic na meti TOSK-a.
Dejan Galamić na meti TOŠK-a.
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Povratak penzionera hahahaMVN1994 je napisao/la:BlueSEVER je napisao/la:Ismet Hadziahmetovic na meti TOSK-a.![]()
![]()
Dejan Galamić na meti TOŠK-a.
-
FranceskoTotti
- Kontakt:
Šta je reć za Mujagić Ajdina, ima li nekih novosti oko odlazaka i dolazaka?
Svaka čast za Plavu veče, izgleda da je organizacija perfektna, muzkički dio super, luda noć u najavi.
Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere
) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV
Svaka čast za Plavu veče, izgleda da je organizacija perfektna, muzkički dio super, luda noć u najavi.
Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere
TŽV
-
ImbecilniLudak
- Kontakt:
Što se tiče priče oko dolazaka i odlazaka sve je "rekla-kazala" ništa konkrentno. Dobro došao, mada mi nešto govori da već imaš jedan akaunt ovdje pod drugim imenom.FranceskoTotti je napisao/la:Šta je reć za Mujagić Ajdina, ima li nekih novosti oko odlazaka i dolazaka?
Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV
-
FranceskoTotti
- Kontakt:
Rastužiti ću te, nemam drugi akaunt na forumu. Priznajem da pratim forum neko vrijeme, ali sam tek sada osjetio potrebu da se registrujem, ponajviše zbog ove teme, vidim da se zakuhalo zadnjih mjeseci.ImbecilniLudak je napisao/la:Što se tiče priče oko dolazaka i odlazaka sve je "rekla-kazala" ništa konkrentno. Dobro došao, mada mi nešto govori da već imaš jedan akaunt ovdje pod drugim imenom.FranceskoTotti je napisao/la:Šta je reć za Mujagić Ajdina, ima li nekih novosti oko odlazaka i dolazaka?
Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV![]()
Vijdet ćemo šta nas čeka u prelaznom roku. Činjenica je da smo ostali bez pola odbrane: Jovanović, Papaz, Navrboc, sve su to igrači koji su igrali, ili su mogli uskočiti. Tu ćemo se morati dobro pojačati, jer znamo svi kakve nas igre čekaju u drugom dijelu, prije svega mislim na kartoniranje igrača, a i čudne povrede i napuštanja ekipe nam nisu strane ( Radulović, Papaz, Beširović prošle sezone).
Još jedan kompleksaš se registrovao. A on nekome piše da je kompleksaš.FranceskoTotti je napisao/la: Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
FranceskoTotti
- Kontakt:
Plastiko razligu s teme.Mancini je napisao/la:Još jedan kompleksaš se registrovao. A on nekome piše da je kompleksaš.FranceskoTotti je napisao/la: Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV
Čujem organizujete zeleno-crveno- bijelo veče plastičnog kluba. Rezervisali ste 2 stola u Metropolisu da mogu stati svi navijači.
Kod vas nijedan registrovani ne može bez vrijeđanja. Nigdje više primitivizma kao na ovoj temi, i na onoj još jednoj. Fuj!FranceskoTotti je napisao/la:Plastiko razligu s teme.Mancini je napisao/la:Još jedan kompleksaš se registrovao. A on nekome piše da je kompleksaš.FranceskoTotti je napisao/la: Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV
Čujem organizujete zeleno-crveno- bijelo veče plastičnog kluba. Rezervisali ste 2 stola u Metropolisu da mogu stati svi navijači.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
semso2345678910
- Kontakt:
A mogli bi se svi sjebati kada vidimo goste,Tesanj ne pamti takvu elitu na jednom mnjestuBlueSEVER je napisao/la:Treba biti pozitivan, podrzati strucni stab. Ne zovu se dzaba strucni stab, samo ime nam sve govori.
A o dobro organizovanoj plavoj veceri mozemo pricati tek kada se zavrsi.
Ne treba hvaliti ko pjeva vec ko ce biti od gostiju donatora. Nije igranka da hvalimo ko pjeva.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Bravo bravo bizonu, konacno si nas prokuzio. Tosk i Velez za nas predstavljaju religiju i stil zivota, sto je i razumljivo za timove koji imaju tradiciju i historiju od davnina. Nazalost nismo svi u mogucnosti da navijamo za takve timove (citaj: BlueSever ili ti ga Mancini).BlueSEVER je napisao/la:To ti je nacin zivota u Tesnju i Mostaru.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.