Carlo je napisao/la:LenBias je napisao/la:Carlo je napisao/la:Sve fol neki forum stručnjaci i oni sve znaju, sve živo, a ustvari POJMA O ŽIVOTU NEMATE! Počevši od lenbiasa tzv. boxscore navijača, ovog njegovog džemsoljupca sport fana i nadalje. lenbias zna da je Monroe prosječan igrač, a REGULARNE UTAKMICE NBA LIGE NIJE POGLEDAO U ŽIVOTU, a da ne govorimo o tome da li je gledao Detroit. Frajer gleda boxscore i nake statistike i on konta da zna, a znaš **** moj!
I sad se priča da će grk postati neki prosjek, niđe veze. Logično, niko od nas ne vidi budućnost, ali halo OVDJE SE GOVORI O POTENCIJALU. Dejo prati evropsku košarku možda i najviše na ovom podforumu i čovjek kaže da imam predispozicije da postane najmanj all-star, dakle ima POTENCIJALA. Niko ne govori da je trenutno all-star. Šut je najmanje problem, to je stvar vježbe i ničega više.
Baš ne volim ove nazovimo ih forum stručnjake i razmažene pametnjakoviće.
ponekad mislim da sjedis u cosku soba gdje ja boravim pa pratis svaki moj korak al onda bi bar znao sta pricas vezano za mene i ne bi fulao svaku mogucu stvar majstore, ovako se samo prosipas momacki i pises konstantno iste nebuloze u nedogled, povecaj malo taj broj recenica koje vrtis, krajnje ti je vrijeme a tom zadnjom recenicom si samo sebe savrseno opisao, nemam ja kao neki potrebe tvitove prenositi na forum da bi pokazao ljudima da pratim kosarku i utakmice
Ti paša moj nisi pogledao utakmice osim finala, ako tvrdiš da jesi onda neka bude tako, ali sumnjam, jako sumnjam. Dakle, prema tome uopšte nisi kompetentan da tvrdiš za nekog igrača da je loš, a nisi ga nikad gledao, primjer Monroe.
Odgovori mi na ovo: Koje rečenice ja ponavljam non stop? I ako je moguće da mi daš kakve dokaze đe ja to pišem non stop isto. Ako ne daš konkretne dokaze onda ću posumnjati da si to napisao samo da bi nešto napisao.
Ko je rekao da prenošenje vijesti s twittera pokazuje koliko u kojoj mjeri se prati košarka? Niko, naravno.
Svakakva raja dolazi na ovaj forum.
vidi, pasice, prosle godine, vjerovao ili ne, sam pogledao svaku utakmicu svoje ekipe (live ili cim prije sam mogao sutra zbog obaveza), danima kada nije igrao heat sam pratio ostale utakmice tako da blage veze nemas o cemu pricas, odmah ti i ova tvrdnja o igracima pada u vodu i opet blage veze nemas o cemu pricas, inace kroz zivot sam prilicno siguran da sam pregledo vise kosarkaskih utakmica od tebe pasice, idemo dalje, recenice koje stalno vrtis su one kada se obracas meni i ne pada mi na pamet traziti ih i davati ti primjere jer ti vrlo dobro znas koje su kada vise pratis mene nego svoje knickse, sumnjaj dokle hoces, to vjerovatno radis citav zivot, nisam ja tu da te mjenjam, svakakva raja dolazi na ovaj forum, imas pravo i pravi si primjer za to, trebao si ostati na tviteru jer mozda tamo svaka osoba cije se misljenje razlikuje od tvoga ne trola, stvarno ti je uzasna logika, dovidjenja pasice
ps. za ovog koji radi prognoze mojih odgovora kakve bi bile da sam nekada nekom odgovorio ne znam sta da kazem osim da me fascinira njegova predanost, ozbiljno, hajde od ove sezone pokusajte malo manje pratiti mene a malo vise pratite knickse, mozda bolje ekipa bude prosla, mozda se karmicke sile poklope, cakre prociste, svemir ujedini i sve ostalo moguce pa knicksi bar nesto urade dok budete zaokupljeni njima i ja vam prestanem biti fokus vasih zivota pasice moje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.