Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Neutralan88
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Neutralan88 » 22 mar 2013, 12:17

bitno je da igramo sa 2x napadaca..

sjecam se protiv Portugala stavio Džeku samog u napadu naravno da nije mogao ništa na 4 igraca u odbrani..

Ako pogledamo grupe kad smo imali jednu Španiju pa Francusku i danas igramo protiv jedne Grčke iskreno razlika je nebo i zemlja, ako se fakat misli otici na prvenstvo u Brazil veceras 3 boda se moraju uzeti..

pa i taj bod nam ništa ne znaci jer protiv Slovacke 2x tekme igramo a nisu ni oni ništa lošiji od Grčke :!:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 22 mar 2013, 12:19

Kako će pjevati te pjesme navijacke kad ti pola dijaspore dodje da gleda tekmu, a koliko su vec tamo zaboravili su normala pricati, a kamoli da jos uce fol nesto na nas da pjevaju i to navijacku od veleza :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 22 mar 2013, 12:21

Neka vama dijaspore,cuti.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 mar 2013, 12:22

Grunf je napisao/la:Bravo! e nek je neko i to rekao konacno! kakvo grotlo i price! Glavno je vristati ako gol damo i sljedecih 5 min, i to 0 od navijanja, glavna je Bosna je Sampion (bljak! isfurano do bola, moglo je funkcionisati jedino u punoj skenderiji sa kk bosna posto su 2 identicke tribine), Bosnom Behar Probeharao (pa dosta vise, dokle!!), i neartikulisano urlanje bosna bosna gdje pola ni ne utrefi ritam (ko da imaju cepove u usima i sami za sebe vriste) pa ima situaciju da samo cujes nekontrolisano vristanje, a samo 12 K ljudi... zamisli da je 50 K gdje mozda i moze biti tesko uvezati 4 tribine u jedan glas... sreca pa ima onih 1000 fanatikosa koji i na nesto lice.
Jesi ti kad bio na Bilinom polju? :lol: To su odlične pjesme, sve grmi kad se to pjeva.
Kakvi crni fanatikosi, pa oni se najmanje čuju kad igra repka.

slika :mrgreen:
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 22 mar 2013, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 mar 2013, 12:22

prenosil ko od ovin nasih televizija osim BHT1 tekmu ? nemogu sliku da sredim tamam da sam ebu talib, a ne gleda mi se na nekim stranim tv-ima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 mar 2013, 12:23

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako će pjevati te pjesme navijacke kad ti pola dijaspore dodje da gleda tekmu, a koliko su vec tamo zaboravili su normala pricati, a kamoli da jos uce fol nesto na nas da pjevaju i to navijacku od veleza :mrgreen:
kakve navijacke dijaspora hoce veselo,hazre,farizada,sejo kalac ,ove navijacke ne znaju ni navijaci kamoli ovi turisti reprezenativni

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 mar 2013, 12:24

Vrijeme je , vrijeme za pobjedu........ čuj ovo za Kolašinca, hahah mora zubaru ,,koja legenda hehehhe što lagano **** Švabe

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 mar 2013, 12:26

hroni je napisao/la:Vrijeme je , vrijeme za pobjedu........ čuj ovo za Kolašinca, hahah mora zubaru ,,koja legenda hehehhe što lagano **** Švabe
jel ti stvarno mislis da kod svaba to tako ide,kazes moram zubaru i i to je to i kao zaj*** ih ,svasta :D
nema s karijesom igrat za svabu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 mar 2013, 12:29

hroni je napisao/la:Vrijeme je , vrijeme za pobjedu........ čuj ovo za Kolašinca, hahah mora zubaru ,,koja legenda hehehhe što lagano **** Švabe
pripremaju se on i majstor za veceras,malo meze,malo baklave,malo ovoga,malo onoga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 mar 2013, 12:30

ciza je napisao/la:
jel ti stvarno mislis da kod svaba to tako ide,kazes moram zubaru i i to je to i kao zaj*** ih ,svasta :D
nema s karijesom igrat za svabu[/quote]

:lol: dobro burazeru,,,al zar nije malo previše slučajno

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 22 mar 2013, 12:31

Ma Kolašinac je vec na putu za Bosnu tj Zenicu da gleda utakmicu svoje države :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 22 mar 2013, 12:34

ne bih vise ista da kenjam o repki -
ima l' ko da starom hadalju udijeli stable-link za tekmu

zahvaljot.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 mar 2013, 12:40

Maloprije se vraćam sa posla kad u Rajlovcu autobus sa repkom, prođe prema Zenici. Vidjeh Baljića na prvom sjedištu. :mrgreen:

Sa srećom večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 mar 2013, 12:40

Sanjao sam da cemo im yebat majku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 22 mar 2013, 12:42

alan_kardec je napisao/la:Maloprije se vraćam sa posla kad u Rajlovcu autobus sa repkom, prođe prema Zenici. Vidjeh Baljića na prvom sjedištu. :mrgreen:

Sa srećom večeras.
[youtube][/youtube]
Garant im je jednu za srecu

teletovic12
Kontakt:

Post Postao/la teletovic12 » 22 mar 2013, 12:43

zna li se hoce li face prenosit bih-grcka pa prikazivat golove sa ostalih meceva ili ce neku drugu prenosit pa se ponekad prebacivat na bih-grcka

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2013, 12:44

teletovic12 je napisao/la:zna li se hoce li face prenosit bih-grcka pa prikazivat golove sa ostalih meceva ili ce neku drugu prenosit pa se ponekad prebacivat na bih-grcka
Prenose puno utakmica i samo se ukljucuju, ne stalni presnos.

Samo BHT1.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2013, 12:46

L_blancos je napisao/la:
htcxone je napisao/la:
ja sam toliko bio razočaran utakmicon protiv portugala (navijacki) 0-0 sad u baražu da je to bilo ... ne znam...
svaka cast fanatikosima, ali premalo ih je da bilo sta urade... a i dobar dio njih u kopu pozira... svakih 10 min probude se "navijaci" i kao malo bosnom behar, ovo ono...
jbt od ovih navijackih grupa uzmes pjesme i preradis na BOSNA i to je to...

npr... od hz ona kada ide NA-NA-NA-NA-NA ............. OOOO SARAJVOOOOO.... JEDNA OD NAJJACIH, TRESE SE STADION...
i jos tona pjesama od robijasa, velezovaca, tm,hz a ne ove isfurano-dosadne

realnost je da ono nije nikakvo grotlo... da je dobra atmosfera TO JESTE! da je bolja nego na 90% stadiona u evropi TO JESTE ali grotlo ... to malo teze
Najveci problem je sto nema pjesama, stvarno ne vidim zasto se ne potrudi niko oko toga od navijackih grupa nego se uvijek mora pjevati jedne te iste pjesme. I za tvoju info vec je dosta pjesama Robijasa preradjeno kada Bosna igra, ima ja mislim i jedna pjesma manijaka.

Gorilo bi od Manijaka trpajte levate :mrgreen:

Na tome se dosta toga da poraditi, no karte ne dobijaju oni koji troše dlanove i glasove nego oni koji troše novčanik

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 22 mar 2013, 12:49

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako će pjevati te pjesme navijacke kad ti pola dijaspore dodje da gleda tekmu, a koliko su vec tamo zaboravili su normala pricati, a kamoli da jos uce fol nesto na nas da pjevaju i to navijacku od veleza :mrgreen:
Crk'o bi ti da ne popljuješ dijasporu malo. Raja u dijaspori navija isto tako kao što i ti i ostali.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 22 mar 2013, 12:53

Ma kakvi navijači, sve obični košpicari na tribinama. Cast izuzecima, ali realno vecina koji su na tribinama su oni koji imaju keša za bacanje. Volio bih da sljedeću važniju tekmu igramo u Sarajevu da može što više ljudi doći i karte bi bile jeftinije. Ovako samo zarade ovi što kupe sve karte i onda na crno prodaju lopovi jedni. Cuj 100+ KM obična ulaznica za utakmice. Pa **** te ko da su nam plate njemačke. :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.