Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2011, 19:28

spielführer_21 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Andaluzija je najljepši dio Španije, zasigurno. Sevilla, Cadiz, Cordoba, Granada, Almeria...Jedino evropsko tlo gdje bi mogao živjeti sem Bosne. I mentalitet je sličan našem, ljudi znaju za merak. Planirao sam tamo biti 7 dana, a ostao mjesec :mrgreen:
I tebi je loše u životu k'o i Spahi izgleda :mrgreen: Da nisi i ti misice furao?
:mrgreen:

Pa nije mi baš ko i Spahi, ni blizu. Trebao bi mi još jedan posao, ili više ambicioznosti u trenutnom da bi mogao u istu rečenicu i sa ovim što igraju po Teplicama. Za prvo sam prelijen, drugo smatram nepotrebnim; zadovoljan sam ovim što imam, više odgovornosti i posla mi ne treba - tipičan Bošnjo.
Sve što vam treba su pare za kartu i nešto džeparca, ako imate pipls sklils uvijek možete naći nešto da šljakate part tajm i tako sebi isfinansirate duži boravak.

Misice ne lajkam, nemaju u glavi te mi brzo dosadi takav profil žene.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jul 2011, 20:17

slika

Klub s najljepsom himnom na svijetu . 8-)
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jul 2011, 20:24

Pojacala se Sevilja i pici pravo sljedece sezone na..................................trece mjesto. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 jul 2011, 20:37

calcio je napisao/la:
Pepe je napisao/la:
El defensa bosnio Emir Spahic ficha por el Sevilla
http://www.as.com/futbol/articulo/defen ... ftb_27/Tes 8-)

19 croata - 04-07-2011 - 17:46:29h
Sevilla ha fichado un jugador buenisimo!Saldra un exito, es un líder!Uno de los mejores defensas que yo he visto, mucho mejor que Dragutinovic!Mejor defensor de la liga francesa hace dos años!

Bravo susjedu za ovaj komentar, tako se to radi. ;)
Nebi ga ni mnogi naši tako nahvalili, pa i ovdje su ga na forumu mnogi pljuvali ali nećemo sad o tome. ;)
Uglavnom mi se svidio komentar i slažem se sa njim.
Spahi puno sreće u Španiji. čuo sam da je Sevilja najljepši grad u Španiji.
A tu pise???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 jul 2011, 20:41

malo komentara sa AS-a.
Pues bienvenido seas Spahic. Wellcome to Seville.

El bosnio Puyol 8-)

Gran fichaje del Sevilla !

Gran central

Uglavnom pozitivni komentari navijaca Seville ,dok ovi negativni i provocirajuci komentari dolaze od strane navijaca Malage i Betisa (najvecih rivala Seville ) sto je razumljivo :D

Malta @ lik kaze da je Sevilla dovela odlicnog igraca ,te da je bolji od Dragutinovica i jedan od najboljih koje je on gledao ,prije 2 god bio najbolji odbranbeni igrac francuske lige . Svaka cast ovom Croatu ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jul 2011, 16:10

Sportski direktor Valencije ocekuje kako Sevilla nece platiti 2.000.000 eura za Spahića,te da će naš kapiten na Mestallu :D
Ipak,to djeluje nestvarno jer ce Sevilla sigurno dati ta 2.000.000 eura,steta sto su u Valenciji kasno shvatili da je Spahic sjajno pojacanje za odbranu :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 jul 2011, 16:48

Momentalno je kapiten u najvecem klubu od svih nasih igarca. 8-) Ugodno s korisnim, lijep grad, zene...a ti se Dzeko mrzni u sugavom Manchesteru.

Spahu je sreca pomilovala. Samo nek se ne zajebava.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jul 2011, 18:47

floyd je napisao/la:Momentalno je kapiten u najvecem klubu od svih nasih igarca. 8-) Ugodno s korisnim, lijep grad, zene...a ti se Dzeko mrzni u sugavom Manchesteru.

Kod mene se jedan zove Srecko,ali jos nije bio u Sevili.
Cuj sreca ga pomilovala,fudbal nemoras ni znati igrati :lol:
Nakon yebeno hladne Rusije niti je sreca niti slucajno sto oba grada na neki nacin imaju slicnosti sa Dubrovnikom.
Sto se tice mrznjenja,prezivit ce Dzeko.Valjda ce ugraditi grijanje za tih 9 miliona godisnje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jul 2011, 23:44

Sta na ovo rece onaj nam uvazeni, veliki novinar i istrazitelj Avdic ili kako god se zvao? :lol:

Znali Avdic dali su u Rusiji jos ljuti na Spahica sto je mozda, eventualno prodavao utakmice u Lokomotivi Moskvi, kako bi ih onda poslije toga natjerao uz pomoc Nasera Orica i vanzemaljaca i piramidalnih energija da kupe Ibricica? :D Aaah kako su poneki ovdje slatko gutali ta g****, sa onim: "Pa mozda tu ima nesto."

Tuzno je ustvari sto poneki nikada nece saznati i razumjeti kakvog kapitena imamo.
Kamo srece, da nam i sljedeci bude ovakav.
addebisi je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Najbolje mi je bilo kako su mnogi poceli da pricaju, da je transfer u Premier League bio samo izmisljena prica i bajka. Pokusaj tog transfera i interes je bio realan, kao sto sam vec nekoliko stranica unaprijed pisao. Mozda najzad nekima u svijetlu ovog aktuelnog transfera, i taj prosli pokusaj izgleda sada mnogo realniji. Jedan transfer je propao, ali je Spaha sa jednom veoma grubom metodom izgleda uvjerio klub, da sljedeci transfer treba biti uspjesan. :D
!
Posto je sad oficijelno, da i ja cestitam kapitenu srdacno na ovom transferu.
Mnogo uspjeha u Spaniji. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 06 jul 2011, 00:01

Principatus je napisao/la: Tuzno je ustvari sto poneki nikada nece saznati i razumjeti kakvog kapitena imamo.
Kamo srece, da nam i sljedeci bude ovakav.
Nisi mogo bolje objasnit :D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jul 2011, 00:04

Puno sreće kapitenu. Sad valja pratiti i Sevilju. 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 06 jul 2011, 00:24

Moci ce tamo ici i u Kanoutevu dzamiju :):):) http://arhiva.net.hr/sport/ukratko/page ... 85006.html
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 06 jul 2011, 00:32

harishp je napisao/la:
floyd je napisao/la:Momentalno je kapiten u najvecem klubu od svih nasih igarca. 8-) Ugodno s korisnim, lijep grad, zene...a ti se Dzeko mrzni u sugavom Manchesteru.

Kod mene se jedan zove Srecko,ali jos nije bio u Sevili.
Cuj sreca ga pomilovala,fudbal nemoras ni znati igrati :lol:
Nakon yebeno hladne Rusije niti je sreca niti slucajno sto oba grada na neki nacin imaju slicnosti sa Dubrovnikom.
Sto se tice mrznjenja,prezivit ce Dzeko.Valjda ce ugraditi grijanje za tih 9 miliona godisnje.
Hoces reci da je imao vise opcija na stolu, sve bolju od bolje, i izabrao Sevillu zbog klime i sto ga podsjeca nas Dubrovnik?

I nije sreca sto nije zavrsio u nekom Sahtaru, Dinamu, ostao u Monpeljeu i sl , ili sto mu je menadzer onaj Pasalic koji ima utjecaja na spanskom trzistu? (zavrsio i Bolu i Balju)

Ne sekiram se ja za maglustinu Manchestera, nego za Dzekine suigrace, te se zato slobodno moze reci da nije imao srece pri izboru. Za razliku od Spahe, koji je ubo pravi klub.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2011, 01:40

Uzima opciju koja mu pase.Jos uz to stigne pod-yebavati ovu sirotinju.
Kako bi rekao da se klubovi dogovore.
Ne yebe on djabe misicu i Rusku mafiju napravi postenu. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 jul 2011, 01:45

Andaluzija je najljepši dio Španije, zasigurno. Sevilla, Cadiz, Cordoba, Granada, Almeria...Jedino evropsko tlo gdje bi mogao živjeti sem Bosne. I mentalitet je sličan našem, ljudi znaju za merak. Planirao sam tamo biti 7 dana, a ostao mjesec :mrgreen
:

nisi ti vanbasten nego SvenAlkalaj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jul 2011, 09:55

nick je napisao/la:
Andaluzija je najljepši dio Španije, zasigurno. Sevilla, Cadiz, Cordoba, Granada, Almeria...Jedino evropsko tlo gdje bi mogao živjeti sem Bosne. I mentalitet je sličan našem, ljudi znaju za merak. Planirao sam tamo biti 7 dana, a ostao mjesec :mrgreen
:

nisi ti vanbasten nego SvenAlkalaj
evriting iz posibl :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 jul 2011, 11:58

i na zvanicnoj stranici : http://www.sevillafc.es/nuevaweb/inicio
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Hoorkie
Kontakt:

Post Postao/la Hoorkie » 06 jul 2011, 20:14

kapiten je sletio...cestitam mu na transferu karijere i uopste ne sumnjam da ce se brzo nametnuti kao jedan od lidera ekipe...

slika

http://vimeo.com/26068727
Tiocfaidh ár lá

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 06 jul 2011, 20:25

Jedan od rijetkih koji je uvijek spreman da igra i gine za repku !

Sve najbolje kapitenu !!!
FORZA MARŠAL !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2011, 20:32

Sevilla sad ima politiku kao i Vilareal.Za male pare odlicne igrace dovodi.Zato ili nesto osvoje ili su u samom vrhu.
I Rakitica su dobili za relativno sitne pare.
Nista,Spahi valja sa Canuteom svaki petak na djumu a onda navecer jednu turu trbusnog plesa.Sa uvoznom robom iz Maroca. :mrgreen:
P.S Klub i ligu da je svjecom trazio,nebi bolje nasao.Ne samo on,nego mnogi.
Eh da,Monchi rece kako im je odbrana bila premekana na osnovu od ofanzive.I da ce sad sa Spahicem dobiti u agresivnosti.itekako profesore. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Zglavkar i 29 gostiju.