NK Vitez
Re: NK Vitez
Jasta, bolje se borit za opstanak heh
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Bolje pred punim sjeverom Europu gledati,uz koreografije i navijanje o kojem VI možete samo sanjati još godinamaLuque94 je napisao/la:Jasta, bolje se borit za opstanak heh

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Pa spomenuo si da Edis ima ono nešto, a što to je? jer dobar CV i rezultate sigurno nema.Luque94 je napisao/la:Mi bar mozemo razmisljat o Evropi, a vi?????
Zato prije nego nešto kažeš, razmisli koji sekund dulje da li to što kažeš ima smisla.
Isto kao i ova izjava - svatko može razmišljati o Europi, a šta mu to donosi? De budi realan, nemate vi ove godine šta tražiti u vrhu tabele a pogotovo ne u Europi. Sljedeće godine ako posložite ovih 13 novih igrača koje je došlo možda i da, ali ove godine ste u sredini i drž nedaj gore dole.
Ajmo mala Barca!! Gazi gamad, u kost samo jako, svakako ne mislimo sa njima više igrat!:-P
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
4-0 za vas lagano...
prijavljenrodjak je napisao/la:**** ti Bog mater tebi i takvoj gamadi ko ti jesi li cuo stoko neotesanaflek1950 je napisao/la:Ajmo mala Barca!! Gazi gamad, u kost samo jako, svakako ne mislimo sa njima više igrat!:-P
goveđigulašmajka
- Stone Island
- Kontakt:
Levatu.rigotina je napisao/la:prijavljenrodjak je napisao/la:**** ti Bog mater tebi i takvoj gamadi ko ti jesi li cuo stoko neotesanaflek1950 je napisao/la:Ajmo mala Barca!! Gazi gamad, u kost samo jako, svakako ne mislimo sa njima više igrat!:-P
- HNKBranitelj
- Kontakt:
- Stone Island
- Kontakt:
Guba ti ona familija na Gorancima.HNKBranitelj je napisao/la:Bravo Vitez !
ziGa gubu
Guba si sam od sebe čim tako pričaš. Boga pitaj iz koje si vukojebine došao u Mostar.HNKBranitelj je napisao/la:Bravo Vitez !
ziGa gubu
Cestitke Vitezu i nasem Branki Karacicu...
Gazi crvene
Gazi crvene
-
- Kontakt:
Čestitke Vitežni na gaženju ovi iz Vrapčića !
Ovo je samo da im vratimo za visoki poraz sto su nam nanijeli nedavno.Sad smo kvit 

Godine prolaze jubav ostaje...
Nema Brana milosti
Sretno vam u nastavku sezone

Sretno vam u nastavku sezone

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Cestitke Vitezu i svim normala likovima na zasluzenoj pobjedi. Yebiga ova tekma je fakticki nama bez priprema i sa djecom koja nisu dorasla za ovaj ritam i kvalitet a i bili smo malo desetkovani nekim igracima. Sretno u nastavku i da ostvarite opstanak a ovim jazavcima iz rodoca i i izbjeglicama iz busovace kaknja zenice koji su naselili mostar a na ovoj temi se naslađuju kita u stau da je dobro polabrnjaju. Ja razumijem da je vama ova danas utakmica vaznija od one sutra i to je ona etiketa bijede koju cete vazda imati na sebi jer zbog nas i postojite. Jos dugo cemo vam biti trn u oku i yebat cemo vas dugo jer se vracamo jos jaci. Hajde sada otvarajte bocune vina po kocerinu i pologu proslavite poraz rođenih. Nas za ferencvaros boli racku. Cestitke jos jednom Vitezu. Sportski je i gospodski priznati ovakav poraz. Sami smo krivi za njega 

Sta pjesnis deda...ipak u Vitezu igra dosta igraca sto su nosili sveti mostarski dres,i normalno da ih pratim i drago mi kad pobijede pogotovo ove neokomunisticke raspaline...pozz VITEZOVICocaine je napisao/la:Cestitke Vitezu i svim normala likovima na zasluzenoj pobjedi. Yebiga ova tekma je fakticki nama bez priprema i sa djecom koja nisu dorasla za ovaj ritam i kvalitet a i bili smo malo desetkovani nekim igracima. Sretno u nastavku i da ostvarite opstanak a ovim jazavcima iz rodoca i i izbjeglicama iz busovace kaknja zenice koji su naselili mostar a na ovoj temi se naslađuju kita u stau da je dobro polabrnjaju. Ja razumijem da je vama ova danas utakmica vaznija od one sutra i to je ona etiketa bijede koju cete vazda imati na sebi jer zbog nas i postojite. Jos dugo cemo vam biti trn u oku i yebat cemo vas dugo jer se vracamo jos jaci. Hajde sada otvarajte bocune vina po kocerinu i pologu proslavite poraz rođenih. Nas za ferencvaros boli racku. Cestitke jos jednom Vitezu. Sportski je i gospodski priznati ovakav poraz. Sami smo krivi za njega

Vi postojite radi Veleza i libo me racku ako neki velezov igrac igra za neki klub a taj klub pobjedi. Vi ste iskompleksirani veležom i nas poraz je vama vece vrijednosti nego pobjeda zrinskya. Haj sad kocerinac u auto i trubi po rastanima
Idite na temu Velez ili Zrinjski pa pravite s'ra'nja ... pustite ljude nek pisu o temi Vitez.
Opet si prestao uzimat terapiju od dvije šljive pa si nervozan,ili ih nisi mjenjao.Stavi jednu u usta a drugu u dupe pa ih nakon 5min zamjeni i vidjet ćeš da će nervoza proći.Cocaine je napisao/la:Cestitke Vitezu i svim normala likovima na zasluzenoj pobjedi. Yebiga ova tekma je fakticki nama bez priprema i sa djecom koja nisu dorasla za ovaj ritam i kvalitet a i bili smo malo desetkovani nekim igracima. Sretno u nastavku i da ostvarite opstanak a ovim jazavcima iz rodoca i i izbjeglicama iz busovace kaknja zenice koji su naselili mostar a na ovoj temi se naslađuju kita u stau da je dobro polabrnjaju. Ja razumijem da je vama ova danas utakmica vaznija od one sutra i to je ona etiketa bijede koju cete vazda imati na sebi jer zbog nas i postojite. Jos dugo cemo vam biti trn u oku i yebat cemo vas dugo jer se vracamo jos jaci. Hajde sada otvarajte bocune vina po kocerinu i pologu proslavite poraz rođenih. Nas za ferencvaros boli racku. Cestitke jos jednom Vitezu. Sportski je i gospodski priznati ovakav poraz. Sami smo krivi za njega
Zadnja izmjena: MMM, dana/u 27 feb 2016, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Opet si prestao uzimat terapiju od dvije šljive pa si nervozan,ili ih nisi mjenjao.Stavi jednu u usta a drugu u dupe pa ih nakon 5min zamjeni i vidjet ćeš da će nervoza proći.Cocaine je napisao/la:Cestitke Vitezu i svim normala likovima na zasluzenoj pobjedi. Yebiga ova tekma je fakticki nama bez priprema i sa djecom koja nisu dorasla za ovaj ritam i kvalitet a i bili smo malo desetkovani nekim igracima. Sretno u nastavku i da ostvarite opstanak a ovim jazavcima iz rodoca i i izbjeglicama iz busovace kaknja zenice koji su naselili mostar a na ovoj temi se naslađuju kita u stau da je dobro polabrnjaju. Ja razumijem da je vama ova danas utakmica vaznija od one sutra i to je ona etiketa bijede koju cete vazda imati na sebi jer zbog nas i postojite. Jos dugo cemo vam biti trn u oku i yebat cemo vas dugo jer se vracamo jos jaci. Hajde sada otvarajte bocune vina po kocerinu i pologu proslavite poraz rođenih. Nas za ferencvaros boli racku. Cestitke jos jednom Vitezu. Sportski je i gospodski priznati ovakav poraz. Sami smo krivi za njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.