Zvjezdan Misimović

kimbo
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la kimbo » 27 avg 2010, 19:43

Tko je bolji a ko losiji klub to je stvar malo i ukusa i nije egzaktna nauka prijatelju.

A ja jos ne vidim da neki klub leti za Misketom. I ako predje negdje zelim da vidim prvo mjesec dana da igra u prvih 11. Cinjenica je da Miske ovakav kakav jer ne moze imati mjesto u prvih 11 ni u jednopm ozbiljnijem klubu.

Kao osoba je mozda adobar i prelijep al trenutno kao fudbaler je MEDO BRUNDO .. nista licno samo ne volim lijene igrace sa malim pivskim stomakom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2010, 20:01

kimbo je napisao/la:Tko je bolji a ko losiji klub to je stvar malo i ukusa i nije egzaktna nauka prijatelju.

A ja jos ne vidim da neki klub leti za Misketom. I ako predje negdje zelim da vidim prvo mjesec dana da igra u prvih 11. Cinjenica je da Miske ovakav kakav jer ne moze imati mjesto u prvih 11 ni u jednopm ozbiljnijem klubu.

Kao osoba je mozda adobar i prelijep al trenutno kao fudbaler je MEDO BRUNDO .. nista licno samo ne volim lijene igrace sa malim pivskim stomakom.
Pero lozac, sta ima, nisam te prepoznao..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2010, 20:35

kimbo je napisao/la:Kao osoba je mozda adobar i prelijep al trenutno kao fudbaler je MEDO BRUNDO .. nista licno samo ne volim lijene igrace sa malim pivskim stomakom.
Cudno navijaci Wolfsburga kazu bas suprotno, da ga upravo nemogu trpiti i njegovo ponasanje, ali da je kao fudbaler i playmaker neupitno jedan od najboljih. Koji pivski stomak, Miske se vraca u formu.

Mislim uopste tvrditi, da Miske dobiva nogu i da ga tamo ne zele, je glupost, kao sto je tvrdnja, da on nije vanserijski igrac. Pa to bi bilo kao kada bi neko tvrdio, da najveci svedski odbrambeni talenat Sudic, nema pojma. Ups. Inace pratis li ga? Supamo se malo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 avg 2010, 20:57

´veliko zanimanje za misketa ima stutgart,,, jer fredi bobic,, je veli fan od misketa,, a veceras je izjavio da ce dovesti jos jedno pojacanje ,, prednjeg veznog????????? :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 avg 2010, 21:25

Principatus je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kao osoba je mozda adobar i prelijep al trenutno kao fudbaler je MEDO BRUNDO .. nista licno samo ne volim lijene igrace sa malim pivskim stomakom.
Cudno navijaci Wolfsburga kazu bas suprotno, da ga upravo nemogu trpiti i njegovo ponasanje, ali da je kao fudbaler i playmaker neupitno jedan od najboljih. Koji pivski stomak, Miske se vraca u formu.

Mislim uopste tvrditi, da Miske dobiva nogu i da ga tamo ne zele, je glupost, kao sto je tvrdnja, da on nije vanserijski igrac. Pa to bi bilo kao kada bi neko tvrdio, da najveci svedski odbrambeni talenat Sudic, nema pojma. Ups. Inace pratis li ga? Supamo se malo. :D
On trenutno nije vanserijski igrac , barem ne prema meni. Toga su svjesni i vecina strucnjaka tako da bas ne vidim da pljuste neke silne ponude VELIKIH klubova. Njega ce pustiti da se seta po terenu samo drugorazredni klubovi BL-ge. A o karakteru njegovom bi se moglo isto pisati mada sam htio da ostanem pri sportskoj strani ... covjek zvani nemojte mi uzeti kapitensku inace placem i neigram ...
pS. To sto ovdje pola maloljetnika dr.ka na Misketa to nije moj problem :D :D :D a buducnost ce pokazati tko je bio u pravu !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 avg 2010, 23:43

Na Hoffenheimovom TM forumu su navijaci Hoffenheima poceli sanjati o jednom Misimovic-transferu. Pored njih to upravo radi nekoliko navijackih skupina, koji se nadaju, da ce se Miske nekako naci uskoro u njihovoj ekipi. :D

Otkad govorim kako bi Miske valjao Hoffenheimu umjesto Eduarda. Uostalom Hoffenheim nema jos uvjek adekvatnu zamjenu za Eduarda. Miske, pored njega Salihovic, ispred Ba, Mlapa i Ibisevic. Wow. :D

Misimovic nije naveden u kadru za sljedecu utakmicu na stranici Wolfsburga, Diego ce igrati. To mozda znaci, da Miske stvarno napusta Wolfsburg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 avg 2010, 00:51

slika

Jedan je miske !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 28 avg 2010, 00:58

Miske je doktor za Dijega!

Problem Misimovica lezi u njegovoj tvrdoj glavi, to je pokazao gde god je bio i to nije bas najbolja "vrlina" u kolektivnom sportu.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 avg 2010, 01:04

Nevidim razlog zašto se hoće rješiti Misimovića kada je čovjek 2 godine za redom najbolji asistent lige. Bojim se da je ovo sa Diegom promašaj. Diego će se ponašati kao zvijezda, sumnjam da će to Englez ukomponirati kao momčad. Još ako Mandžukić postigne par golova, poznavajuć njegov karakter umislit će se da je veći od Pelea. :roll:
...što je više lome to je volim jače...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 28 avg 2010, 04:32

miske je tata,,, klasicna 10tka 90tih godina..... a njih je danas malo

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 28 avg 2010, 10:29

kimbo je napisao/la:Tko je bolji a ko losiji klub to je stvar malo i ukusa i nije egzaktna nauka prijatelju.

Ae navedi sta podrazumjevas pod to ozbiljniji klub???Jel to mozda Barcelona,Real... :roll:
Rotor Volgograd...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 10:32

Hajde Schaafu, iznenadi nas i kupi Misketa. Diego u Wolfsburg, Miske u Werder pa da vidimo ko će više profitirati. Mada, znam da se ovo neće desiti jer su uzeli tog Wesleya(nije Sneijder), tako da...Sve u svemu, Wolfsburgu želim grčevitu borbu za opstanak, ali nek Džeko bude najbolji strijelac lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2010, 10:40

Principatus je napisao/la:Misimovic nije naveden u kadru za sljedecu utakmicu na stranici Wolfsburga, Diego ce igrati. To mozda znaci, da Miske stvarno napusta Wolfsburg.
The 20 man squad for the first home game of the season is: Benaglio, Hitz, Lenz, Cicero, Dejagah, Dzeko, Grafite, Barzagli, Diego, Johnson, Josué, Kahlenberg, Kjaer, Madlung, Mandzukic, Riether, Schäfer, Ben Khalifa, Ziani and Cigerci. Compared with the squad from the Munich game, Arne Friedrich, Zvjezdan Misimovic and Peter Pekarik have been excluded and replaced by Tolga Cigerci and Nassim Ben Khalifa.

http://www.vfl-wolfsburg.de/50543+M52bc282bc88.html

Ma da, jasno je kao dan da su Misimovića prodali, još samo da nam kažu gdje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2010, 10:53

Da on je van kadra. Stvarno steta, sta je on sve jos mogao sa ovakvim Wolfsburgom, i sta su oni sve mogli sa njim postici, koji je to potencijal bio. Nije Diego tek tako jeftino prodat, vidjecemo koliko on moze zamjeniti ovog carobnjaka. Posebno za Dzeku ce to biti lose, navijaci VFL-a su se zalili da je uvjek loptama trazio Dzeku, i kada su drugi bolje stajali.

Jedina ekipa kojoj bi u Bundesligi zelio da dobiju Misimovica, to je Hoffenheim, ali to je suvise optimisticno, bojim se da ne zavrsi u Galatasaray ili sta ja znam, jer Hoeneß ga ne zeli davati nekom Bundesligasu ili samo u zamjenu za nekog igraca koji ce pojacati Wolfsburg.

Kod Hoffenheima se zezaju, da kad bi on dosao, da bi mozda se i Dzeko premjestio kod njih, tako da bi mogli uskoro da postave jednu jaku bosansku reprezentaciju. :D Kazu da je Salihovic na preskonferenciji postao hektican, kad su ga upitali za Misketa, uostalom su u Hoffenheimu najavili jos jednog novog igraca, jaceg kalibra u ofanzivnom veznom. Imaju jos 30 milliona za transfere.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2010, 11:06

Šprehenzi dojč :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2010, 11:08

Ja, ich glaube schon. :P

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2010, 11:09

Izvještaji koji stižu iz Turske govore kako je istanbulski Galatasaray u svoje redove doveo reprezentativnog veznog nogometaša Bosne i Hercegovine i dosadašnjeg nogometaša Wolfsburga Zvjezdana Misimovića.

Prema turskim medijima, Misimović je sa Galatasarayem dogovorio ugovor na četiri godine, po kojem će zarađivati oko tri milijuna eura po sezoni, a Wolfsburg će za odštetu dobiti osam milijuna eura.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 avg 2010, 11:10

Nebi me ni totalno iznenadilo. To bi bio jedan dobar korak nazad. Pobjeci iz Bundeslige za Tursku i od takvog jednog jakog projekta kao sto je Wolfsburg, to je jednostavno ludilo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2010, 11:12

http://fanatik.ekolay.net/Misimovic-Asl ... 192339.htm
REPORT: GALATASARAY SIGN BOSNIAN MISIMOVIC

Reports out of Turkey are suggesting that Istanbul-club Galatasaray have signed Bosnian midfielder Zvjezdan Misimović for 8 million euros. Misimović reportedly signed a four-year deal that will see him earn 3 million euros annually.

The 28-year-old has been the subject of much speculation after Wolfsburg completed the signing of Brazilian playmaker Diego earlier this week. Misimovic joined Wolfsburg in 2008, making 64 appearances for the club, helping the club win the Bundesliga title in the 2008-2009 campaign.

Misimovic has been capped 50 times for Bosnia and Herzegovina since making his international debut in February of 2004.

Don’t miss Turkish Football Weekly, WSR’s weekly English-language Turkish football podcast, airing on Thursdays.
http://worldsoccerreader.com/2010/08/re ... misimovic/
Voli te tvoje Sarajevo.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 avg 2010, 11:14

Znaci , izbacio ga Diego !

ahaha , hoce mi biti gledati Wolfsburg ove sezone kako ce ih derati sve ekipe vjeruj te mi .
:lol: :lol:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.