Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Jel ima neko da je skidao tapacirung i plastike sa unutrasnje strane između praga i poda kod golfa 4, sa strane znaci između sjedista i vrata sto ide kao zastitna plastika.
Mia San Mia
Jel zna neko sta bi moglo biti pa da mi ne radi jedan brisač.Maloprije upalim auto I snijeg je bio na sofersajbi kako su mi brisaci ostali upaljeni tako I krenu ali ne pomjere se puno zbog snijega zatim kada sam ocistio snijeg vidim ne radi desni brisac.Mogu ga pomijerat rukom I pomijera se 1-2 cm kada upalim brisace e sad da li je kakav veliki kvar??
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
meni se isto tako desilo prošle zime, 200KM me izašlo za Hondu, morao motorić nekakav mijenjati
Jel slucajno neka uvozio BMW-a 530d 2004 godiste, interesuju me dadzbine koliko iznose. Jel između 2000 i 3000 KM realno? Ovdje su ta auta 15.000 pa na vise.
Mia San Mia
sreća odvrnula se samo matica koja drži brisačgojzerica je napisao/la:meni se isto tako desilo prošle zime, 200KM me izašlo za Hondu, morao motorić nekakav mijenjati

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Interesuje me koliko izadju dažbine da auto dovedem do registracije,u pitanju je Passat 5+ 2005g. Čuo sam da je oko 1600,da li je to ok?
Sabrine mi moje!
Skoro mi je poznanik ovezao Passata 5 obicnog, 1500KM su ga kostale dadzbine i registracija. Znaci same dadzbine su bile oko 1000KM, sve.
Ali to je ta cijena vjerovatno ok, i zbog godista, pređenih kilometara a i naj na kraju, oni ce ti procijeniti auto. Eh jedino mozes naci nekoga ko je uvezao istog pa da pitas, kao sto sam i ja gore za BMW-a.
Ali to je ta cijena vjerovatno ok, i zbog godista, pređenih kilometara a i naj na kraju, oni ce ti procijeniti auto. Eh jedino mozes naci nekoga ko je uvezao istog pa da pitas, kao sto sam i ja gore za BMW-a.
Mia San Mia
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala lijepo,bio si mi mnogo od pomoći,a i obradovao si me jer ću ako tako bude sačuvati 5-6 stoja i mocicu ga i regat
Sabrine mi moje!
Nemoj me puno uzimati kao mjeru jer u pitanju je obicna petica, 2000/2001 godiste, 80-ak kilowata i imao je puno pređenih oko 380.000. Ostalo je sve uredu, fino normalno auto. Platio ga je 3400KM i sa registracijom i svim izasao na 5000KM Znaci njegovo auto su ipak uracunali malo vise od cijene koju je on platio.
Ne znam na osnovu cega odlucuju o cijeni pored niihovog nekog kataloga, ja koliko sam cuo da idu u obzir pređeni kilometri, i bas sve ostalo, dal je sta modifikovano, felge i to. I uospteno stanje vozila logicno.
Ne znam na osnovu cega odlucuju o cijeni pored niihovog nekog kataloga, ja koliko sam cuo da idu u obzir pređeni kilometri, i bas sve ostalo, dal je sta modifikovano, felge i to. I uospteno stanje vozila logicno.
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ljetne gume na felgama su mi, da li da ispusem ili ne?
Drzim ih u garazi, na fino napravljenom mjestu jednu pored druge (znaci ne slazem jednu na dr). Sto se pritiska tice, jedni govore ovo, drugi ono, onako kak ih skinem, tako ih ljeti montiram, samo prije montiranja mal ih ispusem (na 1.O pa ih vratim na 2.3 ili koliko vec).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A nema potrebe da ispuses, takve stavis jednu na drugu ba i nista nece biti, ni bi trebao redati jednu na drugu samo ako su prazne. 1.9 je ja msm mjera ta neka eventualno 2.0... eh doduse sad ako je puno tereta ljeto onda moze i vise ici mozda 2.2...
Mia San Mia
Kod mene je na zadnjim 2.2 a naprijed 2.3, tak cak stoji pored rezervara na klapni (preporuka).
Ktb je ono trojka ili Polo? Kod mene je na 4. 1.9 bas na tome, 2.0 i 2.2. msm u zavisnosti od tezne i velicine gume.
Mia San Mia
Polo klasik 1.6 (14-ke). Naravno, al posto je karavan a cesto i pod tezinom, onda mi je to neki prosjek.
Pa ja onda je normala, nego de mi reci koliko znam ktb je plin, kako se ponasa, jesi kad imao kakvih vecih problema ili nesto. Koliko cesto mijenjas bocu i sta vec ide to?
Mia San Mia
Nije plin, benzin jarane. Trosio oko 8.5 na otvorenom, sredio mu sondu lambdu, zavario ispusnu granu, zamjenio svjecice i tak to, ono sica i spustio sam na 7 potrosnju na otvorenom a 8.5 gradske voznje.
Ne bih mjenjao, prije svega sto je bijesan na gasu, 75 KS jede cak i jace masine.
Ne bih mjenjao, prije svega sto je bijesan na gasu, 75 KS jede cak i jace masine.
A nista onda pogrijesio sam, a znaju sonde pravit probleme. Nego kod mene je nekad bio 1.6b i plin, pa bilo je bas isplativo pa bi se mozda u buducnosti opet za tu soluciju odlucio pa hajdi reko da priupitam jer nije mi bilo nekih problem, doduse golf 2 je bio. A potrosnja benzina je bila otprilike tako kao i ktb.
Mia San Mia
Imas na bhtuning iskustva u vezi sa plinom pa prelistaj.
Pozzz posto svake sedmice pravim 2 ture Srebrenik-Sarajevo
i uvijek me ufate ledja pokocim se sav
pa dali neko zna nesh da se ugradi na sjediste da lakse bude ledjima
i uvijek me ufate ledja pokocim se sav
pa dali neko zna nesh da se ugradi na sjediste da lakse bude ledjima
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.