NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja tek sad vidjeh gledajuci sportski pregled,da je trener i u izjavi za novinare rekao da ce ponuditi ostavku.Vidim da niko nista ne prica o tome.Zna li neko jel ostavka prihvacena,sta dalje?
Neka pise ,ako neko nesto zna.
Neka pise ,ako neko nesto zna.
Izgleda da trener uigrava Šesta za Olimpik i Slobodu. To bi moglo biti iznenađenje. Izgleda da je to pogodilo Huseinbašića pa je odjednom povrijeđen (uvrijeđen). Poslije one utakmice sa Željom Šest je zaslužio još jednu priliku.
Uprava je dala punu podršku Ćurguzu.
Uprava je dala punu podršku Ćurguzu.
gospodin cvitkusic vam donosi friske informacije iz svlačionice, da ostaje ćurguz da ima podršku uprave, a u upravi su trenutno ljudi koji nikada nisu šutnuli loptu pa poneki neznaju sigurno pravila, al eto dali su povjerenje treneru neka su.. Osim toga kumu Šestici su dali priliku 2 utakmice da se odluči hoćeli otići ili ostati.? Seven nam nešto ništa ne piše izgleda da je novi nick napravio... 

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa i normalno je da u upravi neće sjediti ljudi koji znaju šutati loptu, već oni koji znaju klubu obezbijediti novac i tu treba da sjede biznismeni, ugledni građani, ljudi koji su sposobni za velike poduhvate. I ovi naši to za sad odlično rade. Ne treba zaboraviti da je zvijezda možda i jedini klub u premijer ligi koji nema ama baš nikakvih dugovanja osim ovih tekućih odnosno pojedinim dobavljačima i to većinom dug koje se odnosi na izgradnju stadiona a iznos je zanemariv. Đurguzu treba dati podršku, mislim da veću krivicu snose pojedini igrači koji izigravaju zvijezde. I Đurguz i Durgutović su dobri stručnjaci i ne treba ih se lako odreći.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Zoran Ćurguz, ne Đurguz.husein veličanstveni je napisao/la:Pa i normalno je da u upravi neće sjediti ljudi koji znaju šutati loptu, već oni koji znaju klubu obezbijediti novac i tu treba da sjede biznismeni, ugledni građani, ljudi koji su sposobni za velike poduhvate. I ovi naši to za sad odlično rade. Ne treba zaboraviti da je zvijezda možda i jedini klub u premijer ligi koji nema ama baš nikakvih dugovanja osim ovih tekućih odnosno pojedinim dobavljačima i to većinom dug koje se odnosi na izgradnju stadiona a iznos je zanemariv. Đurguzu treba dati podršku, mislim da veću krivicu snose pojedini igrači koji izigravaju zvijezde. I Đurguz i Durgutović su dobri stručnjaci i ne treba ih se lako odreći.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
haha, možda je mislio na tandem Ćurguz + Durgut = ĐurguzMinistaR je napisao/la:Zoran Ćurguz, ne Đurguz.husein veličanstveni je napisao/la:Pa i normalno je da u upravi neće sjediti ljudi koji znaju šutati loptu, već oni koji znaju klubu obezbijediti novac i tu treba da sjede biznismeni, ugledni građani, ljudi koji su sposobni za velike poduhvate. I ovi naši to za sad odlično rade. Ne treba zaboraviti da je zvijezda možda i jedini klub u premijer ligi koji nema ama baš nikakvih dugovanja osim ovih tekućih odnosno pojedinim dobavljačima i to većinom dug koje se odnosi na izgradnju stadiona a iznos je zanemariv. Đurguzu treba dati podršku, mislim da veću krivicu snose pojedini igrači koji izigravaju zvijezde. I Đurguz i Durgutović su dobri stručnjaci i ne treba ih se lako odreći.

Dragon Town
-
- Kontakt:
vaha ne na domace...ne samo doru nego sve domace vi lincujete...nemoj da bude belaja...znamo dobro i sta radite s vedom...kad vam je nezin stari zaprijetio poceo je igrati...znam ja dobro ko si ti...hoces jos nekih stvari da napisem na ovom forumu? 

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hajdi napiši!! 

-
- Kontakt:
neka vaha kaze vidite da je covjek upucen u sve...ja cu kad bude vrijeme...
Nerviraju me one tuzlanske fukare.Oni nama kazu da smo mi seljaci svi okolo.Prosle sam godine bio na utakmici u Laktasima,Prijedoru... al veceg seljakluka,primitivizma,malogradjanstva nigdje kao na Tusnju. Ne smijes reci da si iz Gradacca.
zmajevi sta mislite,mozemol se sutra vratit neporazeni?????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Hoće li biti navijača Zvijezde sutra na Koševu? Volio bih da zajedno bodrimo Zvijezdu. Svejedno, konačno ću pogledati neku Zvijezdinu utakmicu uživo. Mislim da se Olimpic može iznenaditi, jer su ekipa koja igru ne kroji na napadanju sudija.
Gledao sam dva puta Olimpic - Sloboda i Tuzlaci su ih dva puta nadigrali. Zašto ne bi i Zvijezda?
Gledao sam dva puta Olimpic - Sloboda i Tuzlaci su ih dva puta nadigrali. Zašto ne bi i Zvijezda?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hoćel biti tekstualni prenos na SS?MinistaR je napisao/la:Hoće li biti navijača Zvijezde sutra na Koševu? Volio bih da zajedno bodrimo Zvijezdu. Svejedno, konačno ću pogledati neku Zvijezdinu utakmicu uživo. Mislim da se Olimpic može iznenaditi, jer su ekipa koja igru ne kroji na napadanju sudija.
Dragon Town
Nemoj da te nerviraju,to su kompleksasi,sto misle da po velicina grada je neko manji seljak,ha ha,uvjek su se palili na to,i patili od kompleksa nize vrijednosti,a kada tim istim kazes da su seljaci za Sarajlije,ako bi se po tome gledalo,ili Banjalucane, onda dobiju popizditis,hehe,nego vratimo se temi, danas ocekujem bod(ove) iz Bosanske metropole.zvjezdas je napisao/la:Nerviraju me one tuzlanske fukare.Oni nama kazu da smo mi seljaci svi okolo.Prosle sam godine bio na utakmici u Laktasima,Prijedoru... al veceg seljakluka,primitivizma,malogradjanstva nigdje kao na Tusnju. Ne smijes reci da si iz Gradacca.
dobitni listic..hehehehebondich je napisao/la:borac olimpik nema sanse da im uzmemo i bod..rudar sloboda losi smo kod kuce posve tak da sigurno necemo upisat ni jednu pobijedu do kraja sezone..nazalost
Bijelo-crvena polja zvijezdina
-
- Kontakt:
Da si BOGDOM kontra TIPOVO pa pogodiobondich je napisao/la:dobitni listic..hehehehebondich je napisao/la:borac olimpik nema sanse da im uzmemo i bod..rudar sloboda losi smo kod kuce posve tak da sigurno necemo upisat ni jednu pobijedu do kraja sezone..nazalost

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
E jest tesko sad pogodit te rezultate, ajd pogodi koliko ce nam Sloboda zabit golovabondich je napisao/la:dobitni listic..hehehehebondich je napisao/la:borac olimpik nema sanse da im uzmemo i bod..rudar sloboda losi smo kod kuce posve tak da sigurno necemo upisat ni jednu pobijedu do kraja sezone..nazalost

Dragon Town
Nazalost nismo mogli ni ocekivat bolje.Dobro smo i prosli po izvjestaju.Pokusavao je Curguz sa nekim igracima koji su manje igrali,ali izgleda da nema hajra ni od njih. Mislim da je Vasiljevicu danas bio treci zuti tako da protiv Slobode ce Smajlovicu biti lakse.Bas Alimanovic da nam zabije.Cuo sam da bi nas on na proljece mogao pojacati.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma on nas pojačava otkako je otišao, za nas bi najveće pojačanje bilo završen stadionzvjezdas je napisao/la:Nazalost nismo mogli ni ocekivat bolje.Dobro smo i prosli po izvjestaju.Pokusavao je Curguz sa nekim igracima koji su manje igrali,ali izgleda da nema hajra ni od njih. Mislim da je Vasiljevicu danas bio treci zuti tako da protiv Slobode ce Smajlovicu biti lakse.Bas Alimanovic da nam zabije.Cuo sam da bi nas on na proljece mogao pojacati.

Dragon Town
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Evo radi se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.