Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Nedavno sam pročitao da predsjednik Lazija vjeruje Petkoviću i nema namjeru da mu da otkaz. To je i razumljivo jer se Lazio dosta digao nakon njegovog dolaska, redovno su u Europi, osvojio je trofej nakon dugo godina.. Petković je siguran dok ne ispadne iz Lige Europe ili iz Kupa, a u Seria A će se već malo podići na tabeli dok ovi povrijeđeni igrači uđu u formu.
Kako god bilo to ne utiče previše na Lulića jer mislim da on ima zagarntovano mjesto u Laziju ko god da bude trener i kako god bude igrao Lazio.
Kako god bilo to ne utiče previše na Lulića jer mislim da on ima zagarntovano mjesto u Laziju ko god da bude trener i kako god bude igrao Lazio.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Petkovića bih rado vidio na klupi naše reprezentacije. To nije nemoguća misija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Reče štampa da je već sa Švicarcima dogovorio ?
Naravno da ima one, ništa se ne zna do oficijelnog saopštenja, ali ...
Naravno da ima one, ništa se ne zna do oficijelnog saopštenja, ali ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Petko preuzima Švicu poslije SP, a Lazio napušta na kraju sezone .. iskren da budem, dosta me nervira ove sezone, puno eksperimentiše, mjenja formacije, igrače, traži dobitnu kombinaciju, a još je nije našao
razumijem i da smo puni povreda, da nemamo napadača, da je odbrana qrac, sve razumijem, al' stvarno njegovi potezi ove sezone su katastrofa
što se tiče Luleta, danas je bio borbeniji od ostalih, al' kod njega je klasična priča, sve što napravi prodorima, usere centaršutevima
što se mene tiče, Keita MORA igrati, a igra poziciju krilnog napadača, tako da Lule u tom slučaju može igrati samo kao lijevi bek, a da Radu pređe na stopera, što baš i nije najsretnije rješenje
zbog toga sam za prodaju Luleta, da zaradimo para, da malo investiramo u "pojačanja", ako bi krme debelo to napravilo, a i da Keita igra jer je WC potencijal
ne bih volio da ga prodamo jer je postao besmrtan za Laziale i jer je moj zemljak, al' ako je tako najbolje za Lazio, onda ..
možda bi u klubu sa boljim igračkim kadrom i Petko iskazao svo svoje znanje, no izgleda da ćemo na to sačekati par godina
razumijem i da smo puni povreda, da nemamo napadača, da je odbrana qrac, sve razumijem, al' stvarno njegovi potezi ove sezone su katastrofa
što se tiče Luleta, danas je bio borbeniji od ostalih, al' kod njega je klasična priča, sve što napravi prodorima, usere centaršutevima
što se mene tiče, Keita MORA igrati, a igra poziciju krilnog napadača, tako da Lule u tom slučaju može igrati samo kao lijevi bek, a da Radu pređe na stopera, što baš i nije najsretnije rješenje
zbog toga sam za prodaju Luleta, da zaradimo para, da malo investiramo u "pojačanja", ako bi krme debelo to napravilo, a i da Keita igra jer je WC potencijal
ne bih volio da ga prodamo jer je postao besmrtan za Laziale i jer je moj zemljak, al' ako je tako najbolje za Lazio, onda ..
nema namjeru da mu da otkaz jer radi za mizerne pare, a za te pare je dobar trener, to ti je jedina i prava istinaFaraonTM je napisao/la:Nedavno sam pročitao da predsjednik Lazija vjeruje Petkoviću i nema namjeru da mu da otkaz.
možda bi u klubu sa boljim igračkim kadrom i Petko iskazao svo svoje znanje, no izgleda da ćemo na to sačekati par godina
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma ja mislim da nema trenera sad koji bi smio staviti Lulu na klupu. Prvo zbog toga koliko znaci timu, a drugo radi navijaca, znajuci kakvi su ludi Rimljani.
Ja kada bih birao selektora kad Pape vise ne bude vodio repku ili Vaha ili Petkovic. Mozda bi cak blazu prednost dao Petkovicu, ali ne znam eto. U svakom slucaju, ljudi koje bih volio vidjeti kao nase selektore.
Ja kada bih birao selektora kad Pape vise ne bude vodio repku ili Vaha ili Petkovic. Mozda bi cak blazu prednost dao Petkovicu, ali ne znam eto. U svakom slucaju, ljudi koje bih volio vidjeti kao nase selektore.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
mogu ti reći sa sigurnošću, da se navijači pitaju, 60-70 % njih bi reklo da Keita treba igrati, iskren da budem, ja sam jedan od tihMurga je napisao/la:Ma ja mislim da nema trenera sad koji bi smio staviti Lulu na klupu. Prvo zbog toga koliko znaci timu, a drugo radi navijaca, znajuci kakvi su ludi Rimljani.

zbog toga kažem, za Lazio bi najbolje rješenje bilo prodaja Luleta
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
To sa sigurnoscu znas bolje od mene, jer ja Lazio ne pratim niti sam upucen u igracki kadar Lazia. To sto kazem je bazirano na onome sto sam vidio po internetu, ali ti kao navijac znas to bolje od mene. Sta god odgovara Laziu i sto je dobro za Lulu i za repku, valja i meni.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sad sam sa trebom bio u Rimu, nasla nam neki hotel jeftin jedno 500 kilometara od Centra, uglavnom blize siciliji nego Rimu, neko predgradje poput Alpashnog, boze sacuvaj. Al primjeti da na svakom cosku i svakoj zgradi, nepretjerujem, pise Lulic, valjda svi Laziali tu, al nevjerovatno 

slikaj za rajuknabs je napisao/la:Sad sam sa trebom bio u Rimu, nasla nam neki hotel jeftin jedno 500 kilometara od Centra, uglavnom blize siciliji nego Rimu, neko predgradje poput Alpashnog, boze sacuvaj. Al primjeti da na svakom cosku i svakoj zgradi, nepretjerujem, pise Lulic, valjda svi Laziali tu, al nevjerovatno

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma to Senad ide nocu maskiran i pise svoje ime po kucamaknabs je napisao/la:Sad sam sa trebom bio u Rimu, nasla nam neki hotel jeftin jedno 500 kilometara od Centra, uglavnom blize siciliji nego Rimu, neko predgradje poput Alpashnog, boze sacuvaj. Al primjeti da na svakom cosku i svakoj zgradi, nepretjerujem, pise Lulic, valjda svi Laziali tu, al nevjerovatno

Inace, jak je Lazio u predgradjima Rima ali u gradu zna se ko je gazda

(ovo malo JTS-a provociram)
Sad kad ti @JTS prezentira kartu zastupljenosti po slikama. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.corrieredellosport.it/Sondag ... e+del+2013" onclick="window.open(this.href);return false;
hajmo malo i lulica pogurati
hajmo malo i lulica pogurati

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa sta je ovo. Lulic danas odigrao derbi protiv Inter Milana, ni jedan koment.
Ako koga interesuje Lulic je danas bio vrlo solidan . Imao je par dobrih dodavanja, i kao i uvjek puno je pretrcao i odbrani pomago. Lazio pobjedio 1:0

Ako koga interesuje Lulic je danas bio vrlo solidan . Imao je par dobrih dodavanja, i kao i uvjek puno je pretrcao i odbrani pomago. Lazio pobjedio 1:0
Uobicajeno je da Lulic odigra odlicno svaki mec. Navikli smo od njega.
Ne prica puno, ne eksponira se, ne hoda sa Amrom, odlicno igra i to je to. Nije predmet nikakve rasprave, zato sto se svi slazu oko njega (nek se i to desi u Bosni).
Ne prica puno, ne eksponira se, ne hoda sa Amrom, odlicno igra i to je to. Nije predmet nikakve rasprave, zato sto se svi slazu oko njega (nek se i to desi u Bosni).
Izgleda da mnoge ne interesujeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa sta je ovo. Lulic danas odigrao derbi protiv Inter Milana, ni jedan koment.![]()

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Ma forumi su ovdje u zadnje vrijeme postali radio pozdravi i zelje. Ono kao “Sretno komisanje kukuruza komsiji zeli komsinica.”SalePD je napisao/la:Izgleda da mnoge ne interesujeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa sta je ovo. Lulic danas odigrao derbi protiv Inter Milana, ni jedan koment.![]()
Ako koga interesuje Lulic je danas bio vrlo solidan . Imao je par dobrih dodavanja, i kao i uvjek puno je pretrcao i odbrani pomago. Lazio pobjedio 1:0Jest, standardno dobra partija Lulića, svoje zadatke je dobro obavio. Nisam očekivao da pobjedi Lazio, ali Klose majstor presudio. Nažalost ja igrao na kladi 2-3 gola, oborili mi tiket.

Lulićevo ponašanje treba da služi za primjer mnogima u našem državnom timu.Mozambik je napisao/la:Uobicajeno je da Lulic odigra odlicno svaki mec. Navikli smo od njega.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
odigrao je solidan/dobar meč .. u ofanzivi tanak, ali se dosta posvetio odbrani s obzirom da je Reja stara škola, prvo odbrana, pa sve ostalo
biti će to bolje u nastavku sezone, vjerujem
dići će Reja čitavu ekipu, ne samo Luleta 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Uglavnom momak u sjajnoj formi i kondiciji, čini se kao da može igrati 180 minuta bez problema.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!