FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 12 nov 2009, 17:51

starcevica je napisao/la:samo cu vam reci dosta price o lesinarima,.,vise informacija na http://www.lesinari1987.net
koga sta zanima,.tema je FKBORAC.,toliko :x

Zar je moguce da neko misli da se to moze odvojiti?
Da ovo sto se juce desilo nema nikakav uticaj na trenera i igrace?
Da pisemo o posjedu lopte i broju kornera u jucerasnjoj utakmici a da se pravimo da se nista ne dogadja?

Jos jednom pitam,ima li iko ozbiljan da misli da sve ovo sto se juce desilo nema nikakav uticaj na FK Borac?

Ako vecina misli da su Lesinari toliko nebitni da nimalo ne uticu na desavanja u FK Borac,evo ja prvi necu vise pomenuti rijec Lesinar,ni Istok,ni skandiranja,niti ista,pisacu samo o taktici i stanju na tabeli....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 12 nov 2009, 17:51

% је са ' ?, " - $ "?
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 nov 2009, 17:52

? je napisao/la:Joj ovog drekavca , šta sad kao dobićeš još batina , ako nemaš stav kao većina ljudi iz grupe ... !!! :evil:
Malisa, ne obracaj mi se tako! To ostavi za ulicu!
Svi znamo kako djeluje masa i kako bih bio docekan na tom forumu da napisem nesto negativno o navijacima.
HAJ FAJV

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 12 nov 2009, 17:53

EastStand je napisao/la:% је са ' ?, " - $ "?
zna se desavati...i meni nekad nece da otvori ni lesinare ni http://www.****/ ali probaj opet za nekih 10-15 min ili sat vremena, bice online sajt sigurno :)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 nov 2009, 17:56

Ne radi,bio sam ja danas popodne,ali nema tamo ni rijeci o ovome sto se ovde pise,samo slike i divljenje izdanjem protiv Leotara (Lijte kise,hladne vode,Baja ode....),uz konstataciju da je samo falila malo veca brojnost pa da bude sve super....

Nisam htio zapocinjati raspravu jer bi post odmah bio obrisan,iako sam clan tog foruma vec godinama, maltene od osnivanja....

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 18:01

Simpatizer je napisao/la:
? je napisao/la:Joj ovog drekavca , šta sad kao dobićeš još batina , ako nemaš stav kao većina ljudi iz grupe ... !!! :evil:
Svi znamo kako djeluje masa i kako bih bio docekan na tom forumu da napisem nesto negativno o navijacima.

Uf joj , ako te mališa jednom spusti na zemlju :evil: ...!!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 nov 2009, 18:02

? je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:

Uf joj , ako te mališa jednom spusti na zemlju :evil: ...!!!
Ajde prestani sa tim pizdarijama! Te djecije hirove ostavi za subotu i pobij se sa nekom budalom! Ovdje ima i ozbiljnih ljudi. ;)
HAJ FAJV

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 12 nov 2009, 18:03

schlager napisi svoje misljenje na sajtu lesinara,slobodno!!!SLOBODNO!!
za to sluzi forum,.dzaba ovdje pisete ovdje su sve indijanci neki!!!pa ispisali ste 5 strana a sta ste zakljucili nista!!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 nov 2009, 18:05

Joj i ja glupan padam na provokaciju :evil: ...!!! Neću više da pričam o ovome , oću da pričamo o Borcu ... !!!

Što se tiče sajta, 100 % nešto stavljaju na Forum , pa se nemože ući ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2009, 19:16

ee ako ovako natavite opet ce vam se klub raspast cc,zbog nekih politickih satro patriotskih izjava itd itd opet ce normalni ljudi dici ruke od kluba,da bog da da vi evropu izborite ,niste sretni kad vam klub igra dobro pa manu trazite...cc
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 nov 2009, 19:24

nicke samo nemoj da tjeraš šikuciju živ bio 8-) ljut sam danas ko puška pazite se :evil: :twisted:

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 nov 2009, 19:27

AJ BOREC

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 12 nov 2009, 19:29

aj banjalucki borac
TREĆI PUT ČASTIMO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 nov 2009, 22:13

lešinar je napisao/la:nicke samo nemoj da tjeraš šikuciju živ bio 8-) ljut sam danas ko puška pazite se :evil: :twisted:
mah ja ti govorim pravite sranja kad vam je krenulu a zaboravili ste kako je bilo kad vam nije islo...al et nije da me bas nest to tangira ali nista necete pomoci klubu tako umjesto da ste sretni zbog rezultata kluba vi sranje pravite et toliko...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 nov 2009, 22:16

E ovako ko ide u Sarajevo???
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

lešinar

Post Postao/la lešinar » 12 nov 2009, 22:17

nick je napisao/la:
lešinar je napisao/la:nicke samo nemoj da tjeraš šikuciju živ bio 8-) ljut sam danas ko puška pazite se :evil: :twisted:
mah ja ti govorim pravite sranja kad vam je krenulu a zaboravili ste kako je bilo kad vam nije islo...al et nije da me bas nest to tangira ali nista necete pomoci klubu tako umjesto da ste sretni zbog rezultata kluba vi sranje pravite et toliko...
Ja sam sretan čak presretan,mislim da su i svi drugi,trebali bi biti a dal su ne znam.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 13 nov 2009, 12:45

jednom sam vec napisao post al ga je neko iz meni nepoznatog razloga obrisao ...
Ja sebe smatram dijelom Lesinara,al ona skandiranja na utakmici mi se nisu svidjela ,niti sam ucestvovao u njima ...Glavni ljudi u organizaciji vjerovatno znaju kako i zasto je to ucinjeno al ne svidja mi se sto oni klinci 94 5 6 god skandiraju nesto a vecina ih nije ni znala kome pjevaju :S
Mislim da je to trebalo ostaviti za zadnju utakmicu ako je vec moralo da se desi,jer moglo bi poremetiti atmosferu u timu...I zaista ja mislim da ne treba da se svadjamo medjusobno jer svima nam je cilj isti Banjaluka kao fudbalsko ime i Borac kao evropski klub...Pozdrav
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 13 nov 2009, 13:50

VB 1987 je napisao/la:E ovako ko ide u Sarajevo???
idem ja :D
TREĆI PUT ČASTIMO

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 13 nov 2009, 18:26

$ $ је & ' Граховца ? се $ је & " " на терену опасно се - " на ". & $ се на њега ' " у $.

" " " рано је за оцјену о " ", ? ја $ ¥ & $ $ " $ " " а не у " "

П.С. ? % $ се " % " на "
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 nov 2009, 18:46

Mislim da je mali Graha igrač koji će vrlo brzo da u igri zamijeni Jandru, godine čine svoje, a mali je pokazao da ima vic u igri...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.