Osim13 je napisao/la:PRAZNO BILINO POLJE PROTIV ITALIJE!
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Dobro, moramo čestitati Armeniji. Koliko god da smo mi htjeli, moramo reći da su oni zasluženo dobili. Nismo bili na onom nivou. Imali smo neke šanse, možda i penal... BiH na žalost više nema šansi za EURO, ostaje nam Liga nacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje, idem na press pa ću to reći", kazao je Robi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cuj Amar, ne daj Boze, ima Amar sada posao, ne treba mu jos jedan. Najvaznije je cistka u savezu pa onda nek traze nekog mladog perspektivnog trenera koji ce graditi ekipu za sljedeca 2-3 ciklusa, od ovog sad ciklusa svakako nema nista vise.BosniaBoston je napisao/la:Ili stranac ili Amar.Ovo moze poreci samo pitar ili neznalica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zukanovic se kladio u Armenskim kladionicama
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zamolio bi da mi kazete 5 OZBILJNIH razloga zasto je Amar losiji od Robija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E to nisam znao,ali opet nam je mrka kapa s obzirom na sta licimo ovih zadnjih tekmi.Trwba tu pravi covjek,koni ce znati svoj posao,koji ce pozvati NAJBOLJE igrace i staviti ih da igraju.bodi123 je napisao/la:Hoće, ovi sto se plasiraju direkt na EURO neće igrat taj baraž, i onda se puni drugim repkama iz te druge divizije koje se nisu plasirale direktno, sad treba pogledat koje to repke mogu biti da znamo bar okvirnoNEZALAGANJE je napisao/la: Ne znam kako to tamo funkcionise,da li ce se racunati plasman Ukrajine i Rusije preko njihove kvalifikacione grupe ili sta vec,ali svako ko misli da mi mozemo dobiti te dvije repke je iluzoran.
Zadovoljan sam i sretan što ću u kvalifikacijama za EP voditi Bosnu i Hercegovinu, koja ima super kvalitetne igrače. U stručnom stožeru vjerujemo da možemo napraviti nešto, a kada to kažem, mislim da ćemo dati maksimum zajedno s igračima kako bismo otišli na Europsko prvenstvo. Bosna i Hercegovina je uvijek imala talentiranih igrača, koji nastupaju u velikim klubovima, kao i dobrih mladih igrača. Možda je i prerano o tome govoriti, ali najvažnije je da se kvalificiramo na Europsko prvenstvo.
Uvijek je teško kada se igra, mada vjerujem da ćemo se plasirati na Euro.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da ostavku najavi već na pressici. Bar malo dostojanstva da sačuva.MortemHz je napisao/la:"Dobro, moramo čestitati Armeniji. Koliko god da smo mi htjeli, moramo reći da su oni zasluženo dobili. Nismo bili na onom nivou. Imali smo neke šanse, možda i penal... BiH na žalost više nema šansi za EURO, ostaje nam Liga nacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje, idem na press pa ću to reći", kazao je Robi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prazno qOsim13 je napisao/la:PRAZNO BILINO POLJE PROTIV ITALIJE!
Max Allegri
MortemHz je napisao/la:"Dobro, moramo čestitati Armeniji. Koliko god da smo mi htjeli, moramo reći da su oni zasluženo dobili. Nismo bili na onom nivou. Imali smo neke šanse, možda i penal... BiH na žalost više nema šansi za EURO, ostaje nam Liga nacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje, idem na press pa ću to reći", kazao je Robi.
Idiot, on bi da cestita. Materi svojoj cestitaj, budi covjek i poseri se po sebi i igracima, pojma ti nemas. On bi da cestita, jooj likaMortemHz je napisao/la:"Dobro, moramo čestitati Armeniji. Koliko god da smo mi htjeli, moramo reći da su oni zasluženo dobili. Nismo bili na onom nivou. Imali smo neke šanse, možda i penal... BiH na žalost više nema šansi za EURO, ostaje nam Liga nacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje, idem na press pa ću to reći", kazao je Robi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Uozbilji se drug, Amaru je vrhunac Zeljo bez imalo omalovažavanja, dobar je lik za nase lige, vjerovatno i najbolji trener u domaćem prvenstvu al repka je nesto drugo, nije on kalibar za repku.BosniaBoston je napisao/la:Zamolio bi da mi kazete 5 OZBILJNIH razloga zasto je Amar losiji od Robija
Vinku dati sansu da ovo zavrsi a od narednog ciklusa pokusati nesto treće, il normala ako se Vinko pokaže kao ok rjesenje ostavit ga.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Osim eventualno Hajrovića, koji su to nepozvani najbolji igrači?NEZALAGANJE je napisao/la:E to nisam znao,ali opet nam je mrka kapa s obzirom na sta licimo ovih zadnjih tekmi.Trwba tu pravi covjek,koni ce znati svoj posao,koji ce pozvati NAJBOLJE igrace i staviti ih da igraju.bodi123 je napisao/la:Hoće, ovi sto se plasiraju direkt na EURO neće igrat taj baraž, i onda se puni drugim repkama iz te druge divizije koje se nisu plasirale direktno, sad treba pogledat koje to repke mogu biti da znamo bar okvirnoNEZALAGANJE je napisao/la: Ne znam kako to tamo funkcionise,da li ce se racunati plasman Ukrajine i Rusije preko njihove kvalifikacione grupe ili sta vec,ali svako ko misli da mi mozemo dobiti te dvije repke je iluzoran.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Čuj nije trener kriv, e jbte kralj kao da si igrao protiv Francuza pa ono znaš da si lošiji i ne možeš ništa 
Igrao si protiv Armenije gdje je najbolji igrač zadnju dobru utakmicu odigrao u dresu Borusije Dortmund, dakle prije 4 godine
Igrao si protiv Armenije gdje je najbolji igrač zadnju dobru utakmicu odigrao u dresu Borusije Dortmund, dakle prije 4 godine
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
SREĆA NIJE KARPATJAN IGRO
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JohnCleese
- Kontakt:
Gospodin, prije svega_dreamer_ je napisao/la:Idiot, on bi da cestita. Materi svojoj cestitaj, budi covjek i poseri se po sebi i igracima, pojma ti nemas. On bi da cestita, jooj likaMortemHz je napisao/la:"Dobro, moramo čestitati Armeniji. Koliko god da smo mi htjeli, moramo reći da su oni zasluženo dobili. Nismo bili na onom nivou. Imali smo neke šanse, možda i penal... BiH na žalost više nema šansi za EURO, ostaje nam Liga nacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje, idem na press pa ću to reći", kazao je Robi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zabili nam vise nego Lihtenstajnu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bolji mi je Memisevic recimo od Zuke.Frajer odigrao jednu tekmu lose na neprirodnoj pozicini i nigdje ga.Druga stvar,eno Jajalo kakav god da je,standardan u Udineseu.Trece,Krunic MORA biti standardan clan prvih 11.Dovoljno za pocetak.JonSnow je napisao/la: Osim eventualno Hajrovića, koji su to nepozvani najbolji igrači?
Treba sačekati da prođe baraž pa vidjeti kakvi smo.
Da podsjetimo forumaše da smo sada u A ligi Lige Nacija koja se igra već za 12 mjeseci protiv same kreme europskog fudbala kao dio kvalifikacija za SP.
Da podsjetimo forumaše da smo sada u A ligi Lige Nacija koja se igra već za 12 mjeseci protiv same kreme europskog fudbala kao dio kvalifikacija za SP.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Udji kod mene na profil i postove, naci cesUrbyEmanuelson je napisao/la:Na kojoj su stranici one zenske sa pocetka utakmice?!?
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, FerdinandF, hurem, jasmin10 i 19 gostiju.