yebeš onda A, ganjaj Dbordobijeli je napisao/la:Da . A B C D svaka je za sebe divizija i 4 pobjednika idu na euro .Kaunas je napisao/la:Jesam li ja pogresno shvatio ili ce neko od onih taraba iz D divizije igrati na Euru?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
yebeš onda A, ganjaj Dbordobijeli je napisao/la:Da . A B C D svaka je za sebe divizija i 4 pobjednika idu na euro .Kaunas je napisao/la:Jesam li ja pogresno shvatio ili ce neko od onih taraba iz D divizije igrati na Euru?
Ma ok je!Nek navijaju.Ponosan sam kad vidim igrace svih nacija kako se bore!japa je napisao/la:Pa pola BiH navija za Srbiju a oni citaju ovaj portal tako da zbog njih idu vijesti o Srbiji (klik iz rsa je jednako vrijedan kao onaj iz federacije i dijaspore) uostalom ss.ba je sportski portal i logicno je da ce puno vise vijesti o sportu prenijeti nego b92 koji je info portal. Idi na SKovu stranicu i vidjeces vijesti o pobjedi BiH...BosnaSTL je napisao/la:Samo da kazem kad Srbija igra nas Sportsport .ba portal pise sve od toj repki a kad mi pobjedimo Austriju njihov posrani B92 nista!
Pa maltene i jeste tako. Ovaj Fikret stvarno neki teški retard.Fikret1946 je napisao/la:Genijalac vidim da nisi upratio ove sto pisu da nam naredna pobjeda osigurava play off tako daanonymousHD je napisao/la:No shit SherlockFikret1946 je napisao/la:Ne znam jeste li svjesni, ali ni pobjeda protiv S.Irske ne garantuje prvo mjesto.
Pa maltene i jeste tako. Ovaj Fikret stvarno neki teški retard.Fikret1946 je napisao/la:Genijalac vidim da nisi upratio ove sto pisu da nam naredna pobjeda osigurava play off tako daanonymousHD je napisao/la:No shit SherlockFikret1946 je napisao/la:Ne znam jeste li svjesni, ali ni pobjeda protiv S.Irske ne garantuje prvo mjesto.
Turska oktobar, Španija novembarrope11 je napisao/la:kakvi su planovi za dalje, hoće li se igrati neke prijateljske utakmice s obzirom da ćemo igrati samo po jednu utakmicu u oktobru i novembru
Čim pare pošaljuOsim13 je napisao/la:A kad Iran dođe
hvalaAzpi je napisao/la:Turska oktobar, Španija novembarrope11 je napisao/la:kakvi su planovi za dalje, hoće li se igrati neke prijateljske utakmice s obzirom da ćemo igrati samo po jednu utakmicu u oktobru i novembru
Obje gostujuce
rope11 je napisao/la:
au gdje baš španiju izabraše
Nesme Englezi.Brokula je napisao/la:Jel nama zabranjeno igrati protiv Engleske?
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, legendarnadruga i 25 gostiju.