Ko tebi brani da budes to sto jesi? Isto tako ja dobro znam tko sam i cemu pripadam, i to mi niko nemoze oduzeti sem Boga!Ovo nije tema o politici nti predavanju iz istorije!Ja bi da se raspravljam sa navijacima zrinjskog nako rivalski, a ne sa osobama kao sto si ti!Ti si se samo iz ovog razloga i prijavio na ovaj forum da izneses svu svoju mrznju i zlob prema drugome i drugacijem!Svi cemo mi pred Boga stati i odgovarati!

[/quote]
mogu reci da se slažem sa ovim postom. svak bi trebao da gleda svoja posla a ne tuđa. to što se tiče ko smo i što smo nas i **** i zato i jeste stanje u državi kakvo jeste. al moram da kazem da sam primjetio da se na temu zrinjskog javlja dosta navijača veleža,koji niti pitaju ko igra ili tko je ozljeđen nego čekaju priliku da hakaju i blate sve u i oko zrinjskog,za šta baš i nemaju argumenata jer od rata zrinjski je miljama ispred veleža.evo nisam išao na temu veleža al baš cu malo pratit da vidim jer ko zna mozda tamo ima i "navijača" zrinjskog koji isto to rade.
ako se mene pita ja bi volio da su zrinjski i velež u vrhu(da je mostar u vrhu tamo gdje mu je i mjesto) da je zdravo rivalstvo ono pravo sportsko.na ovom forumu sam siguran za par likova koji se predstavljaju ko navijači zrinjskog a da idu na utakmice,a ovi ostali su simpatizeri i oni ce ti prije (opsovat sve i svašta) nego pravi navijač zrinjskog koji ima npr. 40 gostovanja. zašto je to tako? pa zato sto su ti ljudi uglavnom siti prepucavanja i psovki po internetu oni ce se radije pogledat kakav navijački dokumentarac ili slično nego se ovdje prepucavat.
zlobnika ce vazda biti takvih je masa na derbiju i pod BB i u vrapčićima.
upravo su ti zlobnici krivci za 70% sranja koji se dešavaju na utakmicama bilo premijer lige ili reprezentacija.
jer libo njih neka stvar odoše oni poslje u svoj grad npr čapljinu,grude ili možda stolac ili konjic.
na kraju ostajemo samo mi 50 gariba koji su radili koreografije...ti garibi strahuju za nedjela "zlobnika" koji su odavno došli svojim kućama,dok će mene sutra policija tražit kao i do sada u kuci i na poslu jer sam poznat jer me znaju zato što sam svaku tekmu tu na tribini.
malo sam oduljio sa ovim off-om al siguran sam da se kuzim u stvari kako to ide u navijača zrinjskog i veleža...
bezveze su teme mjerit kako je bilo prije rata i kako je sada....(ono prije rata je bila juga) voljena ili mržena bila je sredjenija država od ove danas pa tako od sporta pa sve do onoga čike što šmeće kupi po cesti.
i prije si mogo reci ko si i šta si hrvat srbin jugosloven musliman i nije se na to gledalo kao sto se danas gleda jer su ljudi bili sretni,plaća na vrijeme,zdravstveno...mirovinsko svi osigurani bla bla...
i još nešto glupo je reci "za koga ti je otac navijao" nerazumijem zasto se takva pitanja postavljaju kao da i ja moram navijat za onoga za koga je moj otac navijao. pitam se onda imam li ja svoje mišljenje?
moj rod je bio medju osnivacima veleža i igrao je u prvom sastavu 1922 godine,pa ja nenavijam za velež nego za zrinjski. velež mi nesmeta niti njihovi navijači... nemrzim ih nego na njih gledam kao najvece rivale i to je to
p.s i sam znam poludit i psovat sve živo i izbacivat nacionalizam al to mi se desi upravo od ovih foruma kad čitam i trpim dok nepuknem