HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZRINJSKI-MOSTAR

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 nov 2009, 21:50

antipolitika2 je napisao/la:Znali se sta je sa stanlyem?
Afedize je izgleda u bolnici, Musa izgubljen do kraja ovog dijela prvenstva, Šunjić 3 žuta...
Jedino se vraća Žuržinov za Leotar.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 03 nov 2009, 00:30

Nekima smeta istina, ali tako vam je...

Idemo sada dalje, narednih 9 kola 6 puta domaćini... Samo jako samo Zrinja!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 03 nov 2009, 11:34

bola shvaćam ja da je velika stvar što mjestašce kao što su vrapčići imaju prijemerligaša,i još k tome visoko plasirani,ali brate imaj malo obraza pa ne vrijeđaj prvog mostarskog šampiona :lol: :lol: :lol:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 03 nov 2009, 12:03

um vuk je napisao/la:bola shvaćam ja da je velika stvar što mjestašce kao što su vrapčići imaju prijemerligaša,i još k tome visoko plasirani,ali brate imaj malo obraza pa ne vrijeđaj prvog mostarskog šampiona :lol: :lol: :lol:
zaboravio si najvažniju činjenicu: JEDINI MOSTARSKI PRVAK- a ne samo prvi 8-)
Titula po sezoni. . .

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 03 nov 2009, 17:54

Ko tebi brani da budes to sto jesi? Isto tako ja dobro znam tko sam i cemu pripadam, i to mi niko nemoze oduzeti sem Boga!Ovo nije tema o politici nti predavanju iz istorije!Ja bi da se raspravljam sa navijacima zrinjskog nako rivalski, a ne sa osobama kao sto si ti!Ti si se samo iz ovog razloga i prijavio na ovaj forum da izneses svu svoju mrznju i zlob prema drugome i drugacijem!Svi cemo mi pred Boga stati i odgovarati! :|[/quote]

mogu reci da se slažem sa ovim postom. svak bi trebao da gleda svoja posla a ne tuđa. to što se tiče ko smo i što smo nas i **** i zato i jeste stanje u državi kakvo jeste. al moram da kazem da sam primjetio da se na temu zrinjskog javlja dosta navijača veleža,koji niti pitaju ko igra ili tko je ozljeđen nego čekaju priliku da hakaju i blate sve u i oko zrinjskog,za šta baš i nemaju argumenata jer od rata zrinjski je miljama ispred veleža.evo nisam išao na temu veleža al baš cu malo pratit da vidim jer ko zna mozda tamo ima i "navijača" zrinjskog koji isto to rade.
ako se mene pita ja bi volio da su zrinjski i velež u vrhu(da je mostar u vrhu tamo gdje mu je i mjesto) da je zdravo rivalstvo ono pravo sportsko.na ovom forumu sam siguran za par likova koji se predstavljaju ko navijači zrinjskog a da idu na utakmice,a ovi ostali su simpatizeri i oni ce ti prije (opsovat sve i svašta) nego pravi navijač zrinjskog koji ima npr. 40 gostovanja. zašto je to tako? pa zato sto su ti ljudi uglavnom siti prepucavanja i psovki po internetu oni ce se radije pogledat kakav navijački dokumentarac ili slično nego se ovdje prepucavat.

zlobnika ce vazda biti takvih je masa na derbiju i pod BB i u vrapčićima.
upravo su ti zlobnici krivci za 70% sranja koji se dešavaju na utakmicama bilo premijer lige ili reprezentacija.
jer libo njih neka stvar odoše oni poslje u svoj grad npr čapljinu,grude ili možda stolac ili konjic.

na kraju ostajemo samo mi 50 gariba koji su radili koreografije...ti garibi strahuju za nedjela "zlobnika" koji su odavno došli svojim kućama,dok će mene sutra policija tražit kao i do sada u kuci i na poslu jer sam poznat jer me znaju zato što sam svaku tekmu tu na tribini.

malo sam oduljio sa ovim off-om al siguran sam da se kuzim u stvari kako to ide u navijača zrinjskog i veleža...
bezveze su teme mjerit kako je bilo prije rata i kako je sada....(ono prije rata je bila juga) voljena ili mržena bila je sredjenija država od ove danas pa tako od sporta pa sve do onoga čike što šmeće kupi po cesti.
i prije si mogo reci ko si i šta si hrvat srbin jugosloven musliman i nije se na to gledalo kao sto se danas gleda jer su ljudi bili sretni,plaća na vrijeme,zdravstveno...mirovinsko svi osigurani bla bla...

i još nešto glupo je reci "za koga ti je otac navijao" nerazumijem zasto se takva pitanja postavljaju kao da i ja moram navijat za onoga za koga je moj otac navijao. pitam se onda imam li ja svoje mišljenje?
moj rod je bio medju osnivacima veleža i igrao je u prvom sastavu 1922 godine,pa ja nenavijam za velež nego za zrinjski. velež mi nesmeta niti njihovi navijači... nemrzim ih nego na njih gledam kao najvece rivale i to je to

p.s i sam znam poludit i psovat sve živo i izbacivat nacionalizam al to mi se desi upravo od ovih foruma kad čitam i trpim dok nepuknem

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 03 nov 2009, 19:51

Pobrisane provokacije, prepirke ... tema HŠK Zrinjski Mostar!
Rođeni brato

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 03 nov 2009, 20:23

Na jednom balkonu ovdje kod nas je pisalo "džaba krečiš"
Tako i ovo brisanje postova je niđe veze, posebno gdje se navode činjenice oko Zrinjskog. Razumijem da se provokacije brišu, ali zašto činjenice brišete?

Džaba krečite, fakti su fakti.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 nov 2009, 21:44

um vuk je napisao/la:bola shvaćam ja da je velika stvar što mjestašce kao što su vrapčići imaju prijemerligaša,i još k tome visoko plasirani,ali brate imaj malo obraza pa ne vrijeđaj prvog mostarskog šampiona :lol: :lol: :lol:
daleko najzesca :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 nov 2009, 23:45

.....................Mitrovic................

Nikolic....Vidic...........Sunjic.......Muslimovic...

......................Kerkez.............................

...........Modric...............Zizovic.................

Smajic........................................Stojanovic

.....................Rajovic..............................

Da je bilo para ko u Dinamu pa da se ovaj sastav zadrzao godinama :D

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 04 nov 2009, 11:23

Mile Pehar:Svi smo zaslužni za dobre igre

Otkako se igra nogomet Mostar je poznat kao pravi rasadnik talenata. Ne trebam sada nabrajati imena nogometnih velikana koji su ponikli u našem gradu, a da je tako i danas dokaz je omladinska škola HŠK Zrinjski na čelu sa Franjom Džidićem čovjekom koji je donio u grad na Neretvi prvu titulu prva u povijesti. Poseban naglasak treba obratiti na juniore Zrinjskog koji igraju lijep i moderan nogomet, a jedan od boljih u ovoj generaciji je Mile Pehar. Osim što je jedna od glavnih uzdanica trenera Zadre, Pehar je i stalan član prvog tima Plemića, i trener Jović već je koristio njegove usluge u par utakmica.

Iskoristili smo trenutak nakon juniorske utakmice sa Širokim u kojoj je Mile bio najbolji igrač na terenu i strijelac dva pogotka da popričamo sa momkom koji je budućnost našeg kluba.

Od kada si počeo sa treniranjem nogometa?
"Počeo sam prije deset godina sa treniranjem u Zrinjskom naravno. Prošao sam sve kategorije od onih najmlađih, pa evo sve do ove juniorske momčadi".

Danas si ne samo jedan od najboljih igrača u juniorskoj selekciji, nego si često i sa prvim timom. Kako sve to
podnosiš?
"Pa, kada nešto voliš onda ništa nije teško, tako da sve ovo podnosim veoma dobro. Volim igrati i sa svojim vršnjacima, a nastup za prvi tim je posebna čast".

Je li teže igrati ili putovati na ova daleka gostovanja?
"Nekada je teže igrati, a nekada putovati".

Trener Jović dao ti je šansu u jednoj dosta teškoj utakmici protiv Sarajeva. Kako si se osjećao u prvom timu, pred dobro popunjenim tribinama?
"Pa osjećao sam se dobro, ekipa me je dobro prihvatila, navijači su bili izvanredni tako da mi nije bilo teško igrati. Užitak bi bio veći da smo tu utakmicu pobijedili, ali eto što je tu je".

U juniorskoj konkurenciji si jedan od boljih, danas si postigao i dva lijepa pogotka?
"Ne mislim da sam jedan od boljih, cijela naša ekipa je zaslužna za dobre igre i rezultate. Danas sam ja bio strijelac, sutra će to biti neko drugi i to je zasluga trenera i cijele momčadi".

Što očekuješ u budućnosti?
"Nadam se da ćemo u juniorskoj konkurenciji nastaviti sa pobjedama. Na kraju ove sezone mi ističe juniorski staž i naravno želja mi je nastaviti u prvom timu".

Evo na svakoj utakmici imaš i svoje navijače?
"Drago mi je zbog toga i trudim se da dobro igram i da im se tako odužim".

Evo za kraj poruka Ultrasima?
"Ultrasi su jednostavno sjajni i uz njih je puno lakše igrati. Samo neka nastave ovako, a mi ćemo im se odužiti dobrim igrama i rezultatima".

Toliko za sada o našem Mili, čut će se o ovom momku još mnogo siguran sam. Dok je njega i njegovih suigrača iz omladinske škole Zrinjski ne treba da se brine za svoju budućnost.

(preuzeto sa ZRINJSKI.INFO)

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 04 nov 2009, 13:32

:) :)

Smjena na klupi Laktaša

Još smo jednog trenera smjenuli

:) :)

PS:Jučer je Stoja bio na operaciji
Zadnja izmjena: ZRINJSKI-MOSTAR, dana/u 04 nov 2009, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

ZRINJSKI

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 nov 2009, 13:33

antipolitika2 je napisao/la:.....................Mitrovic................

Nikolic....Vidic...........Sunjic.......Muslimovic...

......................Kerkez.............................

...........Modric...............Zizovic.................

Smajic........................................Stojanovic

.....................Rajovic..............................

Da je bilo para ko u Dinamu pa da se ovaj sastav zadrzao godinama :D
umjesto Sunjića bolji je Semjon Milosević i umjesto Muslimovića hmmmm Durmiš.. lolz
i Zajko Zeba umjesto Stojanovića :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 04 nov 2009, 21:57

Šest domaćih utakmica igramo u narednih devet kola, što je više nego povoljan raspored. Za razliku do sada gdje
smo igrali sedam puta u gostima i samo pet kući.
Gledajući malo raspored i ostalih klubova koji su trenutno u vrhu ovako je stanje do 6. kola na proljeće:

Zrinjski 6/3
Željezničar 6/3
Borac 5/4
Široki 5/4
Velež 3/6
Sarajevo 3/6

Još kada nam se vrate tri igrača koji su strašna pojačanja, Žižović, Stojanović i Dragičević, možemo biti jako
optimistični gledajući prema proljeću.
Konkurenti za prva tri mjesta će nam sudeći prema rasporedu biti Borac, Široki i Željezničar, jer Sarajevo i Velež
imaju kao što napisah 6 gostovanja u narednih 9 kola.
U ovih devet narednih će se hvatati pozicije za finiš prvenstva koji bi trebao biti nikad neizvjesniji.
Mi moramo do pauze pobijediti obadvije domaće utakmice a iz Zenice ako šta donesemo, donesemo. Proljeće je naše.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 05 nov 2009, 21:55

U nedjelju nam dolazi ekipa Leotara,iznenađenje po nekima prvenstva ,po meni ne imaju par iskusnih igraca tipa milosevic semjon i magazin al i par totalnih promasaja za koje je i samo sredojevic izjavio da nisu dorasli cak ni premijer ligi:
Zadnju utakmicu su remizirali sa zvijezdom kuci 1:1 a prije toga izgubili od sirokog 4:1,forma im je znaci u padu sto moramo iskoristit iako ce nam faliti 7 igraca (dragicevic,zizovic,stojanovic,musa,afedize,dzidic,sunjic)sve prvotimci ,nadajmo se da ce Zadro napokon odigrati kao protiv Slovana i da ce i Kreso sto god uvalit!moguci sastav:

Melher,Zurzinov,Markovic,Anicic,Ivankovic,Tabi,Susic M,Susic P,Selimovic,Zadro,Kordic!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 07 nov 2009, 10:28

Zrinjski info 20. emisija (1. dio)

Zrinjski info 20. emisija (2. dio)

Zrinjski info 20. emisija (3. dio)

05.11.2009 20:51
Medijski projekt Zrinjski info sutra nastavlja...
......sa svojim emitiranjem. Na programu je 21 TV emisija i 30 po redu Radio Emisija Zrinjski info.
TV magazin Zrinjski info prikazat će kako je bilo na nogometnoj
utakmici FK Laktaši- HŠK Zrinjski, kao i izjave aktera utakmice.TV ekipa prikazat će kako je bilo na hercegovačkom derbiju kadeta i juniora Zrinjskog i Širokog Brijega. Bili smo i sa košarkašima HKK Zrinjski, a gost TV magazina bio je Krešimir Kordić. Sve to kao i sve aktualne informacije imat ćete priliku pogledati u našoj TV emisiji.
Radio Zrinjski info u svom 30 izdanju donosi sve informacije vezane za športsku obitelj Zrinjski. Za Zrinjski info govore junaci iz Laktaša: Selimović, Marković, Ivanković i Marković. Radio emisija bila je i sa mlađim kategorijama Zrinjskog, te ćete čuti što kažu vratar kadeta Jakovljević i nogometaš juniora Zlatić.
Kakvo je zdravstveno stanje u HKK Zrinjski ispričao nam je fizioterapeut Leo Vidović, a čuti ćete i aktualnosti iz rukometa. TV emisja je na programu na HTV Oscar C sutra (petak)sa početkom u 20
sati, dok će sat poslije biti prikazana na HTV Mostar. Radio emisija na
programu je sutra (petak) u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg
Bosna, dok će repriza biti u subotu sa početkom u 10 sati na Radio
postaji Mostar.

Evo i ove emisije od sinoć:
Zrinjski info 20. emisija (kompletna)
http://www.****/video/sport ... info-br-21

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 07 nov 2009, 20:52

Sutra pobjeda ako Bog da i onda djelimo 4 mjesto sa ekipom Sarajeva,not bad!

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 07 nov 2009, 21:24

Sutra očekujem bilo kakav trijumf 8-)
Titula po sezoni. . .

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 nov 2009, 23:46

BOlji smo od LEotara ali bit će teško. Sutra ako pobjedimo, imamo realne izglede da izborimo Europu i kroz prvenstvo,a to je se linilo kao SF prije samo nekoliko kola. Prvo mjesto je vjerojatno nedostižno ali o otme nitko ni ne razmišlja,a mada može se još svašta desiti.
Ovo moramo dobiti jer idemo poslje u Zenicu,a nakon toga nam dolazi najjači klub trenutno, Široki Brijeg.

antipolitika2
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la antipolitika2 » 08 nov 2009, 16:31

Danas dobra utakmica,vratio se Dragicevic nakon ozljede i odmah pogodak,Tabi radilica velika ,naravno odmah je zuti dobio u svom stilu,gledatelja negdje oko 800,kisno vrijeme jbg,ovom pobjedemo od 3:0 s malte ne rezervnim sastavom ostali smo u igri za evropu i preko prvenstva,sad nam slijedi putovanje u Zenicu gdje uz malo sreca moglo bi se i sva tri boda odnijeti,e onda bi tek polusezona bila odlicna unatoc silnim ozljedama!

wade
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la wade » 08 nov 2009, 16:35

s ovakvom ekipom bez nekoliko veoma vaznih igraca bez obzira na rezultat u zenici za mene je ova polusezona uspjesna...ako se gore mogne uzet koji bod,mogne...i onda zadnje kolo sa sirokim odigrat...uglavnom dragicevic pokazao koliko vrijedi...nakon ozljede prva tekma i odma go...steta silnih ozljeda...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.