FK Rudar Prijedor

Бањалучанин
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Бањалучанин » 10 maj 2011, 20:05

& " право на своје " " то & "...
Let's go, Fighter!

"!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 10 maj 2011, 21:28

Koliko ljudi dobiju para od drzave i ne bili najbolji. Pa ja mislim više od svih ostalih naših klubova. Postoje li neke brojke, čisto me interesuje? Za Dzaju i stadion ste dobili sigurno preko milku i po, tako?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 10 maj 2011, 21:45

Grad je nas DS je napisao/la:Koliko ljudi dobiju para od drzave i ne bili najbolji. Pa ja mislim više od svih ostalih naših klubova. Postoje li neke brojke, čisto me interesuje? Za Dzaju i stadion ste dobili sigurno preko milku i po, tako?
mi pare dobijamo od grada a ne od drzave shvatite to jednom, tako bi i vi trebali da se izborite za to, brojke postoje i oni koji trebaju ih i znaju ;)
"JOŠ OD 1926"

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 maj 2011, 21:59

Grad je nas DS je napisao/la:Koliko ljudi dobiju para od drzave i ne bili najbolji. Pa ja mislim više od svih ostalih naših klubova. Postoje li neke brojke, čisto me interesuje? Za Dzaju i stadion ste dobili sigurno preko milku i po, tako?
О ' се $ "? :o
% &, & " " " ? " РС, & " " " $ у ФСРС, ? ' ¥, $ су се ? "?" попут $ " ?. "...
$ не " & $ & " $ $ $... & $ " " ? % је $ &, ? $ је ? "? ;)

$ $ $ ?, & " $, " $ са " & у РС $ ' &, $ то не $ &....
Е па &...

/ се " " $ стварног $ &, а то је & ", & је ? " ? " за & ? & "....
& је " " рата " " " " ? са овог $($ РС), не $ % је ? & је то " $... " & " $, за ? $ " " & су ? & "...
Let's go, Fighter!

"!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 maj 2011, 22:16

,gdje ste bili prije dvije-tri godine,borili se za opstanak stalno...selili se svake druge godine kroz rangove,evo sad zadnje dvije -tri sezone kad je Milorad poceo kesirati malo vise ukljucuju se u borbe neke za prvaka i to...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 maj 2011, 22:23

% $ ' ??
Те $ сезоне су " $ $, " " " ? о ' на " о &...

" " "? " "" ' " ? " ? са " простора...

? ' " успјех ? $ (РС). $ ' " $ $ у ? & `88 $ су " ? '. $ сезону ? СФРЈ ? евро-? у & "- $, $, ", $... А $ " ? ? $...

Ја ' &, нас ' $ ?, јер су & у " $ " " ? $ " ? &, а то % ' ', & жао " је....

? " ", па не $ $ ' то '. " су ту ' паре :o
$ гурао ? , па ' " ?. ;)
? " ", па ' " ?... ;)

$ $ " ? са " простора је &, то ' $... ;)
Let's go, Fighter!

"!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 maj 2011, 22:27

Borcu čestitke !

A ko gubi ima pravo da se ljuti, šta drugo reći za ove što komentarišu kako je osvojeno.
Who dares, wins !

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 10 maj 2011, 22:34

aaa
Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 10 maj 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 10 maj 2011, 22:37

Ma imate budzet Grada pa pogledajte koliko se izdvaja za sport. NE pricajte gluposti, satro "onaj ko treba da zna taj zna". I jos jednom, nije problem sto se daje Borcu, ali nenormalno je da Borac dobija vise od svih ostalih nasih klubova zajedno.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 10 maj 2011, 22:42

Grad je nas DS je napisao/la:A pretpostavljam da si ti taj koji zna,a? E pa drugar, budzet Grada je nesto sto je dostupno svima. Predlazem da ga malo pregledas, siguran sam da ces saznati nesto novo. U zdravlje..
Na tvoju veliku zalost jesam. Ti da ista znas nebi napisao toliku glupost da drzava daje pare Borcu,uostalom dobra djeca su vec odavno u krevetu. Fk borac je u rashodima sport grada Banjaluka, a cifra je ipak manja od milion ;)
"JOŠ OD 1926"

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 10 maj 2011, 23:23

MIR RULJCI...nemojte da vam tamo dolazimo po bodove...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 maj 2011, 23:47

Grad je nas DS je napisao/la:Ma imate budzet Grada pa pogledajte koliko se izdvaja za sport. NE pricajte gluposti, satro "onaj ko treba da zna taj zna". I jos jednom, nije problem sto se daje Borcu, ali nenormalno je da Borac dobija vise od svih ostalih nasih klubova zajedno.
Kome da daje pare Leotaru i Slaviji :o Te klubove treba izbaciti u 3. ligu

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 10 maj 2011, 23:56

' " ' - $ % " % % "...

"" / " "" " "" &, " ?"$ " $ је " " % - & " ", а $ је то $, ?, ?, ", " не " " ?...
$, " је ' $ то не $ &, а &` $ ? & $, ' везе.

Зато " је % ? % ' " " $ у ? за ? ...
А " " не ' $ % успјех, % " " ја... ;)

& ", " право $ се " ;)

АЈ &!!!
Let's go, Fighter!

"!

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 11 maj 2011, 01:25

veteran 1987 je napisao/la:mi pare dobijamo od grada a ne od drzave shvatite to jednom, tako bi i vi trebali da se izborite za to, brojke postoje i oni koji trebaju ih i znaju ;)
Problem je što je vaš grad naša država! Što drugi klubovi ne dobijaju pomoć od države? Zato što je država Banja Luka!
? je napisao/la:% $ ' ??
Те $ сезоне су " $ $, " " " ? о ' на " о &...
A šta, sad ne misliš da je ova sezona izrežirana da budete prvaci? Nego, kad ispadate, onda je izrežirano!
? je napisao/la:Ја ' &, нас ' $ ?, јер су & у " $ " " ? $ " ? &, а то % ' ', & жао " је....
Pretpostavljam da su uz to i članovi SNSD-a? (Ne pretpostavljam, nego znam, ali da mi "govor" bude zanimljiviji)
? je napisao/la:? " ", па не $ $ ' то '. " су ту ' паре :o
$ гурао ? , па ' " ?. ;)
? " ", па ' " ?... ;)
Naravno da nam nije smetalo jer mi mrzim Borac, a ne Igokeu, Modriču i Leotar... :twisted:
Retardi!
? je napisao/la:$ $ " ? са " простора је &, то ' $... ;)
Vi ako ste najbolji klub sa ovih prostora, yebem ti fudbal i ko ga izmisli... Fuj!
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 11 maj 2011, 08:10

veteran 1987 je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:A pretpostavljam da si ti taj koji zna,a? E pa drugar, budzet Grada je nesto sto je dostupno svima. Predlazem da ga malo pregledas, siguran sam da ces saznati nesto novo. U zdravlje..
Na tvoju veliku zalost jesam. Ti da ista znas nebi napisao toliku glupost da drzava daje pare Borcu,uostalom dobra djeca su vec odavno u krevetu. Fk borac je u rashodima sport grada Banjaluka, a cifra je ipak manja od milion ;)
Brate, pogledaj sta znaci izraz oksimoron obzirom da vjerovatno ne znas.To ce biti moj komentar.Ziv bio.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 11 maj 2011, 09:40

Hemuli je napisao/la:
Vi ako ste najbolji klub sa ovih prostora, yebem ti fudbal i ko ga izmisli... Fuj!
А & је? Са простора РС? " је то ? " $ &?
По ?, " ", & "? $ "....

А ?, & ' ја $ % се " % са '.
Не знате " " пораз.

$ вас на терену, ? у ", " % $ ' се $. :o
`? $, " " ?, & % је " & ? за ?.

" вјерујте % -, ? ' & а р " н а... & вас је*е.
" % ?, а пјевате " " / " "" " "" & " ?"...
& вас " ', а " & $, а ' пјевате $ - / " " ", " онај " транспарент на ? ", " то & ' $ сте ?....

" $ % $ ' се $.... ?, $!!
Let's go, Fighter!

"!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 11 maj 2011, 13:42

Joj koja je ovo komedija,gdje je onaj djecko,sto rece da me nasao na Facebook-u,da sam 96.godiste? :mrgreen:

Joj sto boli,boli guza ove paore... :mrgreen:

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 11 maj 2011, 21:34

Cekajte ljudi....jel ima iko normalan ovdje? dajte sta me vise boli **** koliki budzet ima Borac i ko je te pare dao.....i vise dosta prepucavanja...Borac je dobio tekmu sve je ok i gotovo...dosta je vise i ovih mangupa iz BL sto su vise na nasoj temi nego na temi Borca....dajte da se malo pozabavimo ostatkom sez....ima jos malo utakmica...treba onim igracima dati neku podrsku a ne samo "**** Borac **** BL" dajte vise da se dodje na neku utakmicu , lako je biti net huligan!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 maj 2011, 22:25

Ko napise preko 30 tacaka u postu, ne shvataju ga ozbiljno.
Sad idemo Olimpiku na noge, bice to dobra utakmica a onda moramo da pobjedimo Zvijezdu, svi treba da se potrudimo oko dolaska na tu a i ostale utakmice!

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 11 maj 2011, 23:01

Vastecija_GSE je napisao/la:Cekajte ljudi....jel ima iko normalan ovdje? dajte sta me vise boli **** koliki budzet ima Borac i ko je te pare dao.....i vise dosta prepucavanja...Borac je dobio tekmu sve je ok i gotovo...dosta je vise i ovih mangupa iz BL sto su vise na nasoj temi nego na temi Borca....dajte da se malo pozabavimo ostatkom sez....ima jos malo utakmica...treba onim igracima dati neku podrsku a ne samo "**** Borac **** BL" dajte vise da se dodje na neku utakmicu , lako je biti net huligan!
:!: :!: :!:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Balorda, bartoli, Simi i 58 gostiju.