FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 07 dec 2016, 22:04

Može Stanić na stopera :urnebes:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 07 dec 2016, 22:05

aleksandar_veliki je napisao/la:Imas najmanje 16 utakmica u tri mjeseca, a moguce i 20 i sa tri stopera ne mozes krenuti u drugi dio sezone. Mozes, no bila bi to svojevrsna avantura, a ne vjerujem da je Petrovic toliki hazarder. Jos jednom molim bez osobnih prepucavanja.
pa brate dragi nisu osobna, ne priziva poraze i inspekcije nama nego zelji, ne ide na utakmice, ali eto naziva se navijacem zelje i orgija po temi, vama na dusu, nek je ovo normalno procitati prizivanja na slanje inspekcije u klub vama, meni nije :thumbdown:

ma vidjeti cemo sta je u planu sa ialijanom, ako i on ode onda dva stopera su minimum, ovako haj sa kosticem i ne znam do slavka zavisi ali keminim vecim angazmanom, to je to 4 stopera koja bi iznijela sezonu :thumbup:
Zadnja izmjena: Quinlan, dana/u 07 dec 2016, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 22:06

amar92 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Posto su sada dobili dozvolu, trebaju inspkecije uci u klub i vidjeti od kojih para ce se to graditi istocna tribina, jer ako ce od kriminalnih para i para od ratne privatizacije ala megamix kako je osnovan onda bolje nikako ni da je pocinju graditi.

Online se svakoj inspekciji moze obratiti i prijaviti, bas kao i federalnoj upravi policije ili drzavnoj agenciji za istrage i zastitu, treba ih opet sada malo pritisnuti i malo jacu harangu pokrenutim, jer nemaju na sta da kukaju, dosad su kmecali oko dozvola sada nemaju za sta.
Prizeljkivao si poraze Zelje, zatim i ne dobivanje dozvole, priznao da ne ides na utakmice a da ne zelis izdvojiti 20 km za clansku, a sada "prijetis" inspekcijama. Bez ikakve zle krvi, ali po cemu si ti to navijac Zelje? Neprijatelja uvijek ima i bit ce, ali koliko sam shvatio ovo je tema za fanove Zelje, a ostali bi trebali pisati na drugim temama.

Opet ponavljam, nemam nista protiv tebe ali stvarno pretjerujes sa tim stavom protiv ove uprave. Nije ni bitno jel rade dobro ili ne, ti ovim stvarima zelis zlo Zelji i nama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvo ne mozemo jedni drugima suditi ko je navijac, vjernik, covjek, necovjek i sl., sve to je moj stav i moje misljenje i kao takvog imate da ga uvazite svidjelo se to vama ili ne ;)

Svakako da zelim zlo, svo zlo ovog svijeta, bolesti i kuge i sve najgore ali rukovodtsvu kluba, ta etiketiranja isto vam ne stoje ...

PS.Ne dozvolite da trolate temu i istu pretvorite u licni obracun samnom ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 dec 2016, 22:07

Racunao sam da imamo 4 stopera. Zaboravio sam da je Durakovic otisao. Halalite.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 dec 2016, 22:08

HausMan je napisao/la:Treba malo temu procesljati ovdje jedan lik pise s tri acc sam s sobom. Pa ce se sva tri odjavit u razmaku 10min. Ide tema u klinac :zviz: :zviz:
Aco? Daj ukloni ga više razara temu, gori je on od Hrasnog..
Zadnja izmjena: Rokoko87, dana/u 07 dec 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 22:09

Za Bekrica se samo moze jos zvanicno potvrditi da ide, sve ostalo je poznato manje vise ...
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 dec 2016, 22:11

Pa iz jednog ugla gledano, moje pitanje; šta imamo od igranja reprezentacije na Grbavici izgleda smiješno.

Iz drugog ugla, kada nas taj isti savez handri skoro svako kolo, kada nam crta linije, kada se ni po *udima na počešu na naše muke da ga obnovimo i osposobimo ovo pitanje itekako ima smisla.
Moramo moliti da se pomogne najVećem BiH klubu!? Da se obnovi hram fudbala devastiran u minulom ratu!?
Svake godine na tv pravima i sponzorstvima nas zakinu za ko zna koliko hiljada.
Ravnomjerno dijele sredstva, ponavljam najVećem klubu i nekog, uz svo poštovanje zaseoka jer se tamo u miru mogu rastaliti.
Savez, nesposoban, korumpiran, jalov, sistematski godinama ne mari za klupski fudbal u našoj državi, čineći skoro sve kako bi liga bila što jadnija a oni u svom tom jadu i bijedi bili kraljevi spremni za najprljavije radnje iz lične koristi.

Zašto bi nas onda bolio qurac za repku, ne gradimo njima stadion, ko ih ****!

Koliko para imamo od utakmice reprezentacije na NAŠOJ GRBAVICI!?

Kratko i jasno. :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 dec 2016, 22:13

Znaci Zeba bi mogao biti nas novi kapiten.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 07 dec 2016, 22:16

Tebi ako nije cejf otici na grbavicu i gledati utakmicu SVOJE reprezentacije hvala bogu pa vecini nama jeste :thumbup:

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 07 dec 2016, 22:16

LjoZee je napisao/la:Znaci Zeba bi mogao biti nas novi kapiten.
Bas danas se pitam ovo, jedini logican izbor i meni se cini. Bio bi tu i Bogi da se nije desio onaj fijasko sa sindikatom, ovako ne vidim nikog drugog.
19091921

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 07 dec 2016, 22:17

Hrasno1921 je napisao/la:Prvo ne mozemo jedni drugima suditi ko je navijac, vjernik, covjek, necovjek i sl., sve to je moj stav i moje misljenje i kao takvog imate da ga uvazite svidjelo se to vama ili ne ;)

Svakako da zelim zlo, svo zlo ovog svijeta, bolesti i kuge i sve najgore ali rukovodtsvu kluba, ta etiketiranja isto vam ne stoje ...

PS.Ne dozvolite da trolate temu i istu pretvorite u licni obracun samnom ;)
Kao prvo nisam ti sudio nego te lijepo pitao po cemu smatras da si navijac, mozda jedino po mjestu rodjenja.

To sto zelis zlo upravi je tvoje pravo, ali zeli im privatno zlo. Da Megamix propadne ili tako, ako zelis poraz Zelje to znaci da postoji mogucnost da ne izborimo Evropu sto je nama na stetu a ne Misimovicu i kompaniji, isto tako i u vezi istoka. Istok se pravi Zelji i navijacima, a ne Misketu. Eto razmisli malo, pa ces mozda vidjeti da imas krivi pristup.

Ovo nisu privatna prepucavanja, ali evo necu vise o ovome pisati ako sef tako kazu ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 22:22

aleksandar_veliki je napisao/la:Ima jos jedan info koji ne govori mnogo ali mozda nesto moze znaciti. Kontaktirali smo danas Menafa i njegov odgovor je da nema novih informacija. U dilemi sam, ili fakat nema nista znacajno ili se pak sve u dogovoru drzi sto dalje od javnosti.
Haj malo izmedju redova, eto te ko kakav PR. kad treba sakriti nesto, ugovor ponudjen nakon dva sastanka - pregovaranja samim tim i dva puta mijenjan, trenutno zatisje odnosno ceka se odg. prema klubu? jeli tako otprilike?
1921'

ferreira
Kontakt:

Post Postao/la ferreira » 07 dec 2016, 22:24

Bezveze se lozite na njegove ocite provokacije, ban nece dobit 100% jedino ga vi mozete fasovat. Znaci na ignore lika, ne trola se tema i ne dotice vas sta pise. :salut:
19091921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 dec 2016, 22:26

ferreira je napisao/la:Bezveze se lozite na njegove ocite provokacije, ban nece dobit 100% jedino ga vi mozete fasovat. Znaci na ignore lika, ne trola se tema i ne dotice vas sta pise. :salut:
Post je postao/la Hrasno1921, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.

Najjednostavniji anti idiot lijek.

Samo još da ga ne citiraju i milina.

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 22:32

Mene koliko "sjecanje" sluzi pregovori su poceli jos sredinom oktobra i po vremenskom razdoblju trebali bi biti duboko u pregovorima ako ne i zavrseni, i sada se ceka samo odg. na ponudjeni ugovor, mada ni to ne treba znaciti da je tako, Menaf je cudna sorta bio i ostao, ali mu se jedno ne moze prigovoriti a to da je maher za ta odugvlacenja, sjetimo se samo transfer Spahica u Monpelje ...
1921'

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 07 dec 2016, 22:42

Neandertalac je napisao/la:
ferreira je napisao/la:Bezveze se lozite na njegove ocite provokacije, ban nece dobit 100% jedino ga vi mozete fasovat. Znaci na ignore lika, ne trola se tema i ne dotice vas sta pise. :salut:
Post je postao/la Hrasno1921, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.

Najjednostavniji anti idiot lijek.

Samo još da ga ne citiraju i milina.
Izgleda da je Violina zasvirao za sva vremena.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 dec 2016, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Krajem oktobora, tacno 25. je upucen mail Menafu od Misimovica u vidu nekog pisma namjere. Mozemo reci daa su tad zvanicno pregovori poceli. Istina je da Zeljo nije u dobroj situaciji u pregovorima (po meni), te da ne treba cuditi ako druga strana eventualno ceka nesto za vani. Mislim da ce se postici dogovor ali nekako mi je logicno da to budde uz neko fiksno obestecenje i da ce Miroslav otici na ljeto.
Svi se nadamo da će potpisati. Jedan od kotačića u mašini itekako potreban za iskorak.
Nekada u sredini sezone sam pisao, daš momku "bjanko" i produžiš jer nam vrijedi na desetke načina.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2016, 22:49

cruz40 je napisao/la:Izgleda da je Violina zasvirao za sva vremena.
Na*ebem mu se mamice lopovske.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 22:49

Pa dobro nije to mjesec dana, vec skoro dva, ali eto, njegov ostanak jos ovaj drugi dio polusezone treba da bude prioritet, odnosno vjerujem da ce tako biti a da ce nakon toga dici sidro sto je sasvim realno ali i za ocekivati, i pored nekih info. do kojih se moze doci.
Ipak je ljetni prelazni rok mnogo jaci nego zimski sto je savim i normalno, realno ako mu ne mozes ponuditi barem priblizne uslove kao ekipe koje bi ga eventualno angazovale (tipujem na ove malo slabije tipa Madjarska, druga Grcka i sl.) a da ne govorim neke jace onda se sa tim moramo pomiriti, njemu je ipak 27.g, igrao je za Sevillu, povremeni je reprezentativac itd.

On je za ovaj period mnogo dao klubu, ali je i klub njemu, vratio se u staru formu, igra odlicno, na radaru je Baazdaravica, samo da smo ove sezone izasli u Evropu a on par utakmica bljesnuo, prodali bi ga mi za najmanje 500k, i to je vjerovatno i bio recept koji je nazalost ne izlaskom u Evropu i propao, ovako moze otici samo za sicu ili u najgorem slucaju za djaba ...
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 07 dec 2016, 23:14

Ocajna ponuda ... :facepalm:

Kupit ce neko nesto samo da bi dao koju marku klubu a ne jer je nesto fino, lijepo ili unikatno ... :oops:

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zavirite-u ... etu/23078/
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 12 gostiju.