NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ima li kakvih videa navijanja sjevera?
Poluvrijeme na Blatu 0:0,maksimalno korektna utakmica i nasih i Zrinjskog.
EDIT : Baraban eurogol iz voleja iskosa 1 : 0
EDIT : Baraban eurogol iz voleja iskosa 1 : 0
Samo jedno ime
3x bolja utakmica nego u subotu. Prvo pol Zrinjski bolji, tri odlicne sanse preko Bekrica i Bencuna, Zloma odlican na golu. U drugom Siroki bolji, zabio dva, prvi gol eurogolcina Barbija, drugi iz nabacaja takodjer Barbi, za goste isto eurogolcina Jamaka.
Za Siroki: Zlomislic, Perkovic, Peko, Markovic, Maric, Matic, Wagner, Baraban, Kozul, Juric, Masic, Knezevic, Ivankovic...
Za Zrinjski: Trifkovic, Dzijan, Lastro, Galic, Stanic, Jamak, Kokorovic, Handzic, Grzan, Bekric, Soldo...
Cesce ovo treba igrati, ta blizu smo jedni drugih hah
Za Siroki: Zlomislic, Perkovic, Peko, Markovic, Maric, Matic, Wagner, Baraban, Kozul, Juric, Masic, Knezevic, Ivankovic...
Za Zrinjski: Trifkovic, Dzijan, Lastro, Galic, Stanic, Jamak, Kokorovic, Handzic, Grzan, Bekric, Soldo...
Zadnja izmjena: Android, dana/u 03 apr 2018, 18:35, ukupno mijenjano 2 puta.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sto se tice utakmice u subotu, ono je bio crveni za Begonju, penal cist nad Maticem, start Pirica ispravan zuti
Peljto poslan sa namjerom da utakmica zavrsi remijem, rezultat koji ne odgovara ni jednim ni drugim
Peljto poslan sa namjerom da utakmica zavrsi remijem, rezultat koji ne odgovara ni jednim ni drugim

HRHB
HRHB
Dobra provjera da se vidi na koga Sablic moze racunati u jačim utakmicama,odigrali smo bolje za taj jedan gol. Morao bi idvojiti danas Barabana,Wagnera i Zlomislica na golu, te mlade Marica i Jurica.Android je napisao/la:3x bolja utakmica nego u subotu. Prvo pol Zrinjski bolji, tri odlicne sanse preko Bekrica i Bencuna, Zloma odlican na golu. U drugom Siroki bolji, zabio dva, prvi gol eurogolcina Barbija, drugi iz nabacaja takodjer Barbi, za goste isto eurogolcina Jamaka.
Za Siroki: Zlomislic, Perkovic, Peko, Markovic, Maric, Matic, Wagner, Baraban, Kozul, Juric, Masic, Knezevic...
Za Zrinjski: Trifkovic, Dzijan, Lastro, Galic, Stanic, Jamak, Kokorovic, Handzic, Grzan, Bekric...
Naglasiti da je maksimalno korektno odigrana utakmica s obe strane,gdje nije bilo žešćeg starta
Ova ekipa bi sigurno ušla u ligu za prvaka i napokon imamo sirinu kadra..
Samo jedno ime
Zloma bi trebao negdje na posudbu ako je vec Bilobrk produzio, steta bi bila da ostane treci golman a momak realno posjeduje talent, i danas je imao dvije fantasticne obrane, kod gola nije mogao nista, ni Neuer ne bi ono skinuo haha
Zasto ja imam osjecaj da ce Wagner jos jednu sezonu odigrati?

HRHB
HRHB
Jbg trebamo tri golmana,Zloma je kvalitetan mozda mu je bolje braniti svaki dan udarce Cabraje Menala Bagarica Corica nego da se vucara po federacijskoj ili nizem rangu Hr.Android je napisao/la:Zloma bi trebao negdje na posudbu ako je vec Bilobrk produzio, steta bi bila da ostane treci golman a momak realno posjeduje talent, i danas je imao dvije fantasticne obrane, kod gola nije mogao nista, ni Neuer ne bi ono skinuo haha
Waga je pokazao da još može,pogodio precku, falilo nam je u igri ona njegova igra između linija te ostavljanje lopti Barbiju i Marusicu..
Samo jedno ime
Ima valjda netko u juniorima od golmana? Ne znam, njemu trebaju utakmice, a realno kraj Luke i Kete tesko da ce doci do prilike
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Sta mislite o golmanu Markovicu iz Čelika? Meni je ostavio jako dobar dojam lani, iako, ove zime je na klupi, kostao ih je bodova, sad neznam je pad forme ili mu se neda vise u Celiku sobzirom na situaciju tamo...
NK Široki Brijeg
Jel moguce da nema nigdje snimka utakmice ili neki video navijanja 

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Momak je dobar golman ali nama potpuno nepotreban. Mislim da bi on mogao u Zrinjski s obzirom da Piric ide na ljetoEvolve je napisao/la:Sta mislite o golmanu Markovicu iz Čelika? Meni je ostavio jako dobar dojam lani, iako, ove zime je na klupi, kostao ih je bodova, sad neznam je pad forme ili mu se neda vise u Celiku sobzirom na situaciju tamo...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Bio sam na toj utakmici, hebo mater šta nam je kroz godine radio onaj Musa, nedaj ga Bože ikad više na klupi.96BadBoy je napisao/la:
4 years ago
NK Široki Brijeg
Fuj Musa...
Sav se ospem cim mi netko spomene tog lika. Taj ni sa jednim klubom nikad nista napravio nije. Nama 2 ciste titule popusio
Sav se ospem cim mi netko spomene tog lika. Taj ni sa jednim klubom nikad nista napravio nije. Nama 2 ciste titule popusio
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Taman gledam i nevjerujem... Znači nevjerujem. Pa gdje ovo ima, nakon onog masakra gdje mu se smijala regija sa onim penalima, opet isti akter nam sudi na istom mjestu protiv istog protivnika... Užas užas....spursman je napisao/la:Grbić nam sudi na Grbaviciovo samo kod nas ima.
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Ako sam ikakve nade gajio za pozitivan rezultat u subotu, unatoc izostancima, sad mi je ugasena. Sugavi **** savez, bravo "gospodo" bravo .
NK Široki Brijeg
Koliko se sjećam bio je kažnjen zbog te utakmice do kraja sezone. Znači i savez je priznao krađu, al ga opet šalju kao što kažeš na isto mjesto protiv istog protivnikaEvolve je napisao/la:Taman gledam i nevjerujem... Znači nevjerujem. Pa gdje ovo ima, nakon onog masakra gdje mu se smijala regija sa onim penalima, opet isti akter nam sudi na istom mjestu protiv istog protivnika... Užas užas....spursman je napisao/la:Grbić nam sudi na Grbaviciovo samo kod nas ima.

audere est facere!