FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lijepo se prisjetiti, dosta važnih i finih golova je dao Velkoski. Od njegovog gola iz slobodnog, nije više niko ni zabio iz slobodnjaka ja mislim.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jesi siguran u to mišljenjeAlfredNobel je napisao/la:
Lijepo se prisjetiti, dosta važnih i finih golova je dao Velkoski. Od njegovog gola iz slobodnog, nije više niko ni zabio iz slobodnjaka ja mislim.

SRETAN BROJ - 1725
Napokon imamo bolju opciju od dosadašnje što se tiče prekida. Sarićeve lopte iz prekida većinom su išle malo od zemlje, a Velkoski ih zna i gore smjestiti.
O
N
A
N
I
J
A
O
N
A
N
I
J
A
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Saric tuzlaAlfredNobel je napisao/la:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da je jos Petraka dovest .... 

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Dokaz za gore Highovu konstataciju. Već ste zaboravili gol Jajcu u Travniku kod livade.
SRETAN BROJ - 1725
- ElCartel11
- Kontakt:
Na pregovore ubuduce samo Sabrinu slati, kakav crni Faruk, taj ne bi mogao sam sebe dovesti u klub.
Kad Sabrina dodje na pregovore onako utegnuta i sa jasnim stavom to je dobitna kombinacija
Kad Sabrina dodje na pregovore onako utegnuta i sa jasnim stavom to je dobitna kombinacija

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Koju istinu?Tacno je da imas od TA smjestaj u slucaju otkazivanja leta ili ako ne postoji transfer u toku dana.Ali odmor kao sto nasi igraci dole imaju NEMAS jer letimo isti dan.Evander je napisao/la:Bitno je pokazati onako kako jeste.
Pljuvanje je reci istinu? Radi cega smeta nekom sto ove karte nemaju nikakve veze sa sponzorskim ugvorom, nego su kupljenje kod drugog partnera?
A Centrotrans nam nije sponzor?Odnosno Centrotours kao dio njega?Jel ti znas, osim carter leta, koliko unaprijed trebas rezervisati avio karte da bi cijela ekspedicija imala mjesto u avionu?Pitaj tog svog pa neka ti kaze, a onda napisi ovdje.
Ma ne znam uopste i zasto te i citiram i objasnjavam jer ti si sveznajuci[/quote]
Jako dobro znam jer puno i putujem, a prije svega jer to i radim, tako da, smijesni ispadate.
Radi cega ti smeta cinjenica da su karte normalno kupljene, kao sto bilo ko kupi karte, a nemaju nikave veze sa sponzorstvom?
Kupljene od drugog dobavljaca po standardnoj tarifi.[/quote]
Ma ti si smijesan lik

Uz to sve si objasnio uz recenicu da puno putujes i znas kako to ide.
Evo ja tebi sada kazem rezervisi kartu za Istanbul 20.07.lupam, danas i tu istu kartu istog prevoznika 10 dana prije puta pa uporedi cijenu.
A ja sam gori sto svjetskom putniku objasnjavam, zasto karta TA u nekim situacijama kosta 100, a u nekim 340 eura
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarić protiv Slobode? Hodžić protiv Radnika?AlfredNobel je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja, spriječavam ono što je prethodnih mjeseci uništavalo temu.Lakoste je napisao/la:Ko mi brise postove i zasto?
Jel opet neka nova Saidova slikahilmo je napisao/la:Ja, spriječavam ono što je prethodnih mjeseci uništavalo temu.Lakoste je napisao/la:Ko mi brise postove i zasto?

SRETAN BROJ - 1725
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
kako se čini ovako ćemo prekosutra pratiti tekm u moldaviji

Kada sam protiv Atromitosa u Grčkoj mogao gledati u crnu boju ekrana i slušati grčkog komentatora i tako čitavih 90 minuta onda sve mogu.FoSte95 je napisao/la:http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
SRETAN BROJ - 1725
- f0rest1946
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Sad i Okića vratit.
I ovu dvojicu

Fakat, hoće li biti prijenosa?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Za sad mogu reci, da sklapamo jednu finu ekipu za sljedecu sezonu, daj sad ta dva vezna i transfer rok mozemo vec zavrsiti 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
sutra SMS stiže 

- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno situacija Evander kad bi napisao da uzimamo duplu, svi bi ga kontrirali i pokušavali obezvrijedit'. Ubit' će vas sujeta momci. 
Da li će Kuzmanović igrati u prvom timu gore? Pošto Čala reče da Rahmanović neće. Osvrćući se na igru ove ekipe u zadnjih pola godine mišljenja sam da veoma malo možemo gore uraditi. Za nadati se da će domaćini imati veoma loš da i ništa više. Na Koševu se mora pobjediti bez obzira bilo dovoljno prolazak ili ne.

Da li će Kuzmanović igrati u prvom timu gore? Pošto Čala reče da Rahmanović neće. Osvrćući se na igru ove ekipe u zadnjih pola godine mišljenja sam da veoma malo možemo gore uraditi. Za nadati se da će domaćini imati veoma loš da i ništa više. Na Koševu se mora pobjediti bez obzira bilo dovoljno prolazak ili ne.
Samo Saraj'vo.
Povratak Makedonca me natjera da se sjetim starih predstavljanja igrača koji su odigrali sve zajedno 10 utakmica.

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.